הסתיימו החגיגות של נקסט!!!

• הוסף לסימניות
בחו"ל עדין יש קופונים - הם שלחו לי קוד קופון למשתמש חדש אבל רשום מפורש שזה רק לתושבי ארה"ב ורק לקניות באתר של ארה"ב.

• הוסף לסימניות
ואיך הם לא עלו על זה עד עכשיו ? איזה מוח גוי :p

• הוסף לסימניות
נכון שזה רמאות לפתוח אימייל חדש וכו'
אבל בסופו של דבר, נראה לי שהם גם הרויחו מזה
כי חלקנו לא היינו מזמינים דברים בלי הקופון
לא?
ובזכות הקופון התפתינו לרכוש מעל 250 ש"ח
אם לא היה קופון, יכולנו לקנות ב75 בלבד, ולא להוסיף עוד פריט ועוד אחד כדי שיהיה 250 אפילו שאנחנו לא ממש צריכים

• הוסף לסימניות
שום הונאה.
זה לא משתלם להם כנראה בגלל העלות של המשלוח

• הוסף לסימניות
קופון אמור להיות ללקוח חדש.
זה שפותחים מייל חדש על מנת להרשם כלקוח חדש, זו הונאה.

• הוסף לסימניות
אני לא מאנשי נקסט כלל וכלל, אז סליחה על ההתערבות, אך לעניות דעתי הענייה בהחלט, אפילו שנקסט הם 'גויים, ולכן ודאי טפשים'-
זה לא סוד שכל אדם יכול לפתוח כמה תיבות מייל שבא לו. לא גיליתם פה את אמריקה ולא עבדתם על אף אחד
ומי שבאמת רוצה להגביל קופונים אני מאמינה שיש עוד דרכים חוץ מתיבת מייל חדשה.

• הוסף לסימניות
אני לא אכנס לנושא אם זו הונאה או לא. (לדעתי זה לא, כי יכלו להגביל בכתובת או פרטים מזהים אחרים כמו בעוד מבצעים ברחבי הרשת. מייל זה דבר נפוץ מדי)

אבל ... למעוניינות-
אני גם ניסיתי להזמין השבוע עם קופון ללקוחות חדשים ובאמת כתב לי שזה לא בתוקף.
ואז בהחלטה של רגע הזנתי חצי קוד. ז"א בחוברת כשהיה רשום הקוד הוא היה מחולק ל2 שורות, פשוט הכנסתי את השורה הראשונה...
וזה נתן לי הנחה. לא של 50 ש"ח אלא של 75 ש"ח...

לא יודעת אם זה תקף אצל כולם, אבל שווה לנסות... לי זה הצליח.
והחברה שנתנה לי את הקוד, קבלה אחרי זה למייל קוד עם הנחה כי חברה שלה הזמינה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1300395:
אותי מעניין איך זה שזה קרה רק בישראל??
נשמע מוזר

ומי אמר שאווה מהולנד לא קיבלה כזה מייל אתמול גם כן? :)

• הוסף לסימניות
זה לא סוד שכל אדם יכול לפתוח כמה תיבות מייל.
זה גם לא סוד שכל אדם יכול לעבור בחנות ופשוט להוריד דברים מהמדפים ולהכניס לכיס....

וחוץ מזה, האנגלים ידועים ביושר הקיצוני שלהם. (תקראו לזה ריבוע אם תרצו)
גרתי באנגליה כמה שנים. יכולתם לשוב לחנות עם קופסה סגורה של מוצר חשמלי לדוגמא ולהחזירו עם תירוץ של "לא עובד" וכדו'. הייתם מקבלים את כספכם בחזרה ללא בדיקה אפילו ללא פתיחת הקופסה, גם אם שמתם בפנים אבנים באותו המשקל.

המוכר מאמין ביושר הבסיסי של רוב בני האדם. בחירה חופשית של כל אחד אם להיות מהמיעוט הגונב.

וכנראה לא לחינם בתי מלון רבים ברחבי העולם לא מוכנים לקבל ישראלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1300751:
לעניות דעתי הענייה בהחלט,

זה לא סוד שכל אדם יכול לפתוח כמה תיבות מייל שבא לו. לא גיליתם פה את אמריקה ולא עבדתם על אף אחד

יש היום כ"כ הרבה מוקדים של רבנים שעונים תשובות בהלכה 24 שעות ביממה, בסבלנות ובנוחות, אז אפשר פשוט לשאול רב.

פעם שאלתי רב לגבי שימוש בכרטיס מועדון של חברה שלי שהיה מעניק לי הנחה גדולה. הרב אמר שהוא לא מוצא דרך להתיר את זה. לעומת זאת, במקרה אחר שאלתי והתשובה היתה חיובית.

בסופו של דבר ישאלו כל אחד- 'נשאת ונתת באמונה?' אנחנו רוצים לענות את התשובה בלי למצמץ. :)

• הוסף לסימניות
יש קבוצה של נשות נקסט.
כמה מהן פנו לנקסט בשאלה האם מותר להן לפתוח כמה יוזרים כדי לקבל את ההנחה
הם אמרו שכן, ואחפש את הציטוט שלהם ואכניס לפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batcheni;1300777:
וכנראה לא לחינם בתי מלון רבים ברחבי העולם לא מוכנים לקבל ישראלים.

אז את אומרת שכל הישראלים גנבים? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
באמת מעניין אם מישהו תוכל לשאול רב לטובת כולנו האם זה מותר..
אני פעם שמעתי שאם יש בחנות הנחה על מוצר מסוים בקניה מעל 100 שח ואת מבקשת ממישהי שקנתה שתוסיף את המוצר שלך זה גזל
כי ברוב הפעמים החנות לא מרויחה על המוצר הזה כדי להרויח על מוצרים אחרים שתקני

• הוסף לסימניות
אולי שלחו את זה לעוד ארצות?
לא חושבת שזה כזה תחכום לפתוח עוד מייל.
ולא הייתי קוראת לזה הונאה, כיון שהם נתנו אפשרות למשתמש ממיל חדש, להשתמש בקופון.
זה מעלה להם את המכירות, ואני חושבת שלא רק בישראל אנשים פתחו מייל חדש. זכותם.
אלא א"כ הם כתבו שהקופון תקף לאדם אחד בלבד. כרגע, לפי דבריהם, הקופון תקף לכל משתמש פעם אחת בלבד, ואם יש לי כמה משתמשים אני יכולה לפנות כל פעם מחדש, לא?
כמו שיש מבצע באורנג', כל אחד מקבל קופון מתנה. יש לי שני פלאפונים אצלם, אני מקבלת פעמיים.
זה אולי לא הכי חלק, כי המחשבה שלהם מראש היתה להביא אנשים שונים, אבל אם הם לא הדגישו את זה בברור, זאת הבעיה שלהם בלבד! אני לא חושבת שזה גזל או חילול השם.

אני כן חושבת שהם חוצפנים שהם כותבים את זה בצורה כזאת, כי ס"ה זה כשל שלהם. הם היו צריכים לכתוב שכל כתובת בפועל :רחוב רבי עקיבא 3/12 וכו, יכולה לקבל פעם אחת.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי רב והוא אמר שאפשר להשתמש שוב בקופון, ואם הם היו רוצים הם היו מתכנתים את זה בצורה שונה (לדוג' שיזהה גם כתובת מגורים קיימת וכד')
ולא יפה מכל אלו שממהרים לקטול את נשות ישראל הכשרות :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1300774:
אני לא אכנס לנושא אם זו הונאה או לא. (לדעתי זה לא, כי יכלו להגביל בכתובת או פרטים מזהים אחרים כמו בעוד מבצעים ברחבי הרשת. מייל זה דבר נפוץ מדי)

אבל ... למעוניינות-
אני גם ניסיתי להזמין השבוע עם קופון ללקוחות חדשים ובאמת כתב לי שזה לא בתוקף.
ואז בהחלטה של רגע הזנתי חצי קוד. ז"א בחוברת כשהיה רשום הקוד הוא היה מחולק ל2 שורות, פשוט הכנסתי את השורה הראשונה...
וזה נתן לי הנחה. לא של 50 ש"ח אלא של 75 ש"ח...

לא יודעת אם זה תקף אצל כולם, אבל שווה לנסות... לי זה הצליח.
והחברה שנתנה לי את הקוד, קבלה אחרי זה למייל קוד עם הנחה כי חברה שלה הזמינה...

בהצלחה!

ברור, זה 2 קופונים!!

• הוסף לסימניות
אני באמת חשבתי שזה קוד אחד ארוך.....

והמעניין שזה נתן לי הנחה של 75 ש"ח. והשבוע כשכביכול נגמרו כבר הקופונים...

• הוסף לסימניות
מאוד יכול להיות שאם את תושבת ישראל כך הם כתבו לך על ישראל. ואם היית תושבת צרפת הם היו כותבים לך על צרפת.
-גם הגויים מבינים בביזנעס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1300918:
אני באמת חשבתי שזה קוד אחד ארוך.....

והמעניין שזה נתן לי הנחה של 75 ש"ח. והשבוע כשכביכול נגמרו כבר הקופונים...

הקופונים שקיבלו בחוברות התקבלו ביושר ולא בהונאה
הם שלחו את זה בדיוור ישיר ללקוחות קיימים בדווקא.
אני מאמינה שהם עדין בתוקף.
כנראה מדובר רק על הקופון של NEXTLAISHA

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה