התייעצות "העבירו ל10 חברות ותכנסו להגרלה" המשודרג!

• הוסף לסימניות
אני מקבלת היום בבוקר מייל פרסומי שהעבירה לי מישהי שאני לגמרי לא מכירה
פותחת וחשכו עיני, מאות!!! כתובות מייל בעותק גלוי.
קוראת את ההודעה הראשונה - שימו לב לאן התדרדרנו:

"בעוד ימים בודדים
תתקיים ההגרלה הגדולה.
את גם מאלה שמנצלות הזדמנויות????????
אז הנה שוב הפרטים לנוחיותך
את שולחת את המייל הזה ובו המדריך
ל10 חברות
ואת כמובן לא שוכחת להוסיף אותי בעותק גלוי
והנה את בפנים
ואת יכולה לזכות ב1800 שח בתוי זהב
בשביל למצוא לעצמך את מה שרק תרצי

יש לך אפשרות לקבל גם בלי הגרלה כלל
סכום של 2300 שח בתוי זהב.
איך?
מי שתשלח את המדריך למספר הגבוה
ביותר של חברות
תקבל את כל הסכום הזה
בלי הגרלה כלל"

למי יש פתרון מעשי, מה עושים עם הדבר המעצבן הזה???

• הוסף לסימניות
לי יש שאלה נוספת, מכל ההגרלות מהסוג הזה מישהי כבר הגרילה באמת?
אני כן, מישהי פרטית שפרסמה ורצתה לפרסם את עצמה
זכיתי ב50% לאחת הדברים
(רק שה50% גם יוצאים יקר על משהו שלא הייתי משקיעה בו בכלל כך שלא מימשתי את הזכיה)

• הוסף לסימניות
אני זכיתי בכרטיספר.
היה נחמד לממש אותו:)

• הוסף לסימניות
מעדכן כאן
שאם מישהי זכתה באיזה חברה בזכות השליחה שלה ל10 חברות
ואני הייתי אחת מהחברות
אז הזכיה שלה היא על בסיס גזל.
וסליחה שאני כל כך בוטה
אבל כל כך הרבה פעמים ביקשתי מחברות שלא תכנסנה את שמי לרשימת הדיוורים, אבל זה לא מפסיק.
ולכן לאחרונה אני מקבלת כמויות אדירות של ספאם

• הוסף לסימניות
מעדכן כאן
ואני הייתי אחת מהחברות
וסליחה שאני כל כך בוטה
אבל כל כך הרבה פעמים ביקשתי מחברות שלא תכנסנה את שמי לרשימת הדיוורים, אבל זה לא מפסיק.
לדעתי יש גם הבדל בין אלו שלהותות לעשות שלח לכל רשימת התפוצה שלהן, לאומת אלו שחושבות-יו, לחנהלה זה יתאים, ושולחות לחנהלה...

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי במקרה שמישהי צירפה אותי , אחרי שביקשתי לא לשלוח יותר.
תבדקו מי החברות שלכן...
זה נראה יותר שאוספים כתובות שפרסמתן באופן גלוי בפורום כלשהו.

פעם אחת ויחידה עמיתי למישהו-
"אם קיבלתם את השם שלי ברשימת תפוצה קנויה,
קחו בחשבון שהגעתי לשם בלי שום קשר לענין, וכנראה כמוני עוד אחרות...

קיבלתי מיד מייל עמוס התנצלויות

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה זה כ"כ מעצבן?
תמיד שאני מקבל משהו שלא מעניין אותי אני מוחק באותו רגע וחסל.

• הוסף לסימניות
מענין אותי, האם לפי החוק מותר בכלל להכליל אותי ברשימת מיילים שהם עותק גלוי????
אני קבלתי מייל שכלל אותי ועוד ארבע מאות איש! (ספרתי! כלומר סימנתי את הרשימה ובדקתי כמה יש שם.)
שלחתי מייל חוזר, שנהוג לעשות כזה דבר בעותק נסתר, וקבלתי התנצלות.
אבל בתכלס מה עוזרת התנצלות עם לעוד 399 אנשים יש את המייל שלי?
בקיצור, זה חוקי???

• הוסף לסימניות
האמת שעד היום התייחסתי לזה יחסית די בסלחנות, הצלחתי להבין את אלו שמנסות להתפרסם בחינם ומנגד את אלו שרוצות להכנס להגרלה, ובפרט שכשמעבירים רק ל10 כתובות זה רק החברות או בנות משפחה הקרובות שיודעים כבר בגדול מי לא אכפת לה לקבל את המיילים אלו ואת מי זה מעצבן.
אישית הייתי מעבירה הלאה רק מיילים שממש רציתי להכס להגרלה שלהם ורק כשביקשתי רשות!
אבל כאן, בעיני, השפל הוא ללכת לפתות את כל רשימת התפוצה שלך להגיע להכי הרבה כתובות. זה מכוער!!! זה מזכיר את המבצעים של ימי ילדותנו לאסוף כמה שיותר פקקים של בקבוקים, או אריזות. אני לגמרי יכולה לדמיין אישה משועממת בבידוד נניח שהולכת לחפש כתובות מייל מכל מיני מקומות כמו פורומים או היסטוריה של שרשראות מיילים ובלבד לקבל את התמורה המובטחת שהיא די שווה. לא שאני מצדיקה אותה אבל לא היא הפושעת הגדולה לדעתי, אלא הוגת הרעיון המקורית. בעיני יש פה חצית גבול אדום, ואני מקווה שמי שתקבל את המייל הזה תשלח למפרסמת מייל חוזר שמגנה את הרעיון הזה.

• הוסף לסימניות
@במבה נוגט יש לי רעיון!
בואי נפתח 10 כתובות מייל שונות.
נפרסם בפרוג ונשלח לכל המכרות שלנו.
וכל מי שירצה לצרף 10 כדי להכנס להגרלה, תהיה לו רשימת תפוצה מהמוכן.
מה אומרים?
זה מה שאני עושה
יש לי כמעט 10 מיילים פיקטביים
אגב אפשר להמציא מייל ולכתוב טעות במייל בכוונה
המייל יחזור אליכם (חוץ מהמייל של המפרסמת) וכשהיא תנסה לשלוח לשם היא תקבל 10 טעיות

• הוסף לסימניות
@עריכה מקצועית היתה צריכה לעשות פרוייקט בגרפיקה, ולצורך כך מחקר, וכמו שמלא כועסות כאן על הענין, גם לה היה הרבה כעס על הדבר, לצורך זה העליתי אותה לועידה עם חברה שכל היום שולחות לנו מיילים עם תמונות שלה וסרטונים וספאמים ומודעות על לוידת מה, לשאול אותה מה נסגר? כאילו למה את כל היום שולחת לכולם ספאמים.
האמת, לא קבלנו תשובה עד לעצם הרגע הזה, ולא הצלחנו להבין מה גורם לאנשים לשלוח מיילים שרק מעצבנים את הנמענים

• הוסף לסימניות
מעדכן כאן
ואני הייתי אחת מהחברות
וסליחה שאני כל כך בוטה
למה גזל?
אולי הונאה או משהו אחר
אבל לא גזל

• הוסף לסימניות
מעדכן כאן
ואני הייתי אחת מהחברות
וסליחה שאני כל כך בוטה
תחליפי חברות:)
לי חברות שולחות רק דברים רלוונטיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה