דרוש מידע העברה בטעות לחשבון אחר

• הוסף לסימניות
שלום רב
דרוש מידע אם עשינו העברה מפועלים למרכנתיל וכתבנו את שם המשפחה של הנמען של הכסף
וטעינו במספר סניף וזה נכנס לערבי אחד מצפון הארץ יש סיכוי לקבל את הכסף חזרה ממנו או שזה אבוד
מדובר בסכום גדול של כמה אלפי שקלים !!

• הוסף לסימניות
שלום רב
וטעינו במספר סניף וזה נכנס לערבי אחד מצפון הארץ יש סיכוי לקבל את הכסף חזרה ממנו או שזה אבוד
מתי עשית את זה ?
אם זה באותו יום את יכולה לפנותמיד לבנק שיבטלו כי תמיד זה מתבצע בסוף יום העסקים
אם כבר עבר כמה ימים את צריכה לפנות לבנק שהם יפנו למי שנכנס אליו ויבקשו ממנו שיחזיר ואם הוא לא מסכים את יכולה לתבוע אותו בבית משפט
(זה מה שגוגל אמר לי)

• הוסף לסימניות
כשזה סכומים גדולים
הם אמורים לבדוק שהשם תואם למה שרשום בבנק.
(כך אני יודעת, אבל לא מנסיון)

• הוסף לסימניות
עבר כבר כמה ימים כי לקח זמן עד שהנמען ראה שה לא נכנס
בנוסף ההעברה בוצעה טלפונית במערכת האוטומטית של פועלים בטלפון כך שזה כנראה לא עבר בדיקה אפילו שהשם צויין

• הוסף לסימניות
שלום רב
בגדול - זה יכול להיות אבוד - כי לפי הכללים הולכים לפי מספר חשבון
דבר ראשון תפנו לבנק
הם יגידו לכם שצריך ממנו אישור - והם צריכים לפנות אליו
בפועל הבנק מורח את הזמן
משני מקרים שאני יודע
מה שבפועל שינה את המציאות והחזיר את הכסף
זו פניה למפקח על הבנקים

לכן חוץ מהפניה לבנק - אם יש לכם אפשרות תשמרו על תיעוד או משהו כזה
תפנו למפקח על הבנקים - אפשר דרך האתר
ותתפללו לה' יתברך שיעזור לכם

• הוסף לסימניות
בנוסף ההעברה בוצעה טלפונית במערכת האוטומטית של פועלים בטלפון כך שזה כנראה לא עבר בדיקה אפילו שהשם צויין
השם לא משנה אף פעם, צריך לפנות לבנק ולדרוש מהם שיבטלו את זה, ממש מוזר שיש 2 חשבונות עם אותו מספר פעם בנקאי אמר לי שזה לא יכול להיות

• הוסף לסימניות
ואיזה שם מופיע באתר הבנק?

• הוסף לסימניות
השם לא משנה אף פעם, צריך לפנות לבנק ולדרוש מהם שיבטלו את זה, ממש מוזר שיש 2 חשבונות עם אותו מספר פעם בנקאי אמר לי שזה לא יכול להיות

זה בדרך טעות במספר החשבון

שכמעבירים סכומים גדולים שווה לעשות העברת זהב של 1 ש'ח ולוודא מול המקבל שזה הגיע אליו, ואז להעביר את השאר

• הוסף לסימניות
שלום רב
דיברתם עם בנקאי?
מאוד מוזר שיש שני אנשים אם אותו מספר חשבון (גם בסניף אחר)

• הוסף לסימניות
שלום רב
בוודאי,
לי הכניסו כסף בטעות,
ואחרי חודש הבנק התקשר אליי וביקש שאני ייעשה העברה.

כדאי לפנות לבנק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה