רואה את כל השרשוראם יש לי שרשור של התכתבויות במייל עם מישהו מסוים, ואני רוצה לעשות העברה למישהו אחר רק על הודעה ספציפית מתוך השרשור, האם כשאני עושה העברה הוא רואה רק את ההודעה הזו או שרואה את כל השרשור?
את יכולה לפני שאת שולחת לאחר שעשית העברהאם יש לי שרשור של התכתבויות במייל עם מישהו מסוים, ואני רוצה לעשות העברה למישהו אחר רק על הודעה ספציפית מתוך השרשור, האם כשאני עושה העברה הוא רואה רק את ההודעה הזו או שרואה את כל השרשור?
זה נכון, אבל לא קשור לשאלה שלה.את יכולה ללחוץ העברה, ואח"כ על החץ בצד ימין ואז על ערוך את הנושא.
כנראה שהבנתך במחשבים/הבנת הנקרא/נסיון בשטח, די מועטה.זה נכון, אבל לא קשור לשאלה שלה.
ניסתי כדי לבדוק אם העקיצה היתה במקומה, אבל זה ממש לא עובד.כנראה שהבנתך במחשבים/הבנת הנקרא/נסיון בשטח, די מועטה.
נסה לעשות מה שאמרתי ותווכח.
אני מדבר מנסיון רב בשטח, ומשתמש בשתי האופציות הרבה פעמים, כל פעם לפי הצורך וההתאמה.כנראה שהבנתך במחשבים/הבנת הנקרא/נסיון בשטח, די מועטה.
נסה לעשות מה שאמרתי ותווכח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים