כללי העברה מקורל לאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
בדפוס בו אני עובדת, עבדה עד לא מזמן גרפיקאית על התוכנה קורל,
וזה אומר שכל העבודות הן בקבצים של קורל.
אישית אני לא ממש מכירה את התוכנה,
וגם זה בעיה לחפש ממלאת מקום לגרפיקאית כשהיא לא נמצאת, כי כמעט אין אנשים שיודעים לעבוד עליה...
הרעיון הוא שאנחנו רוצים להעביר את כל המאגר למצב שנוכל לעבוד איתו באילוס',
כדי שלא נצטרך לעשות הכל מחדש...
האם מישהו מכיר/יודע על איזה דרך לעשות את זה בצורה מהירה,
איזה פלאג/סקריפט שעושה את זה,
או שאין לזה פתרון וצריך לבנות את המאגר מחדש?

מחכה מאוד לתשובתכם המחכימה.
ממש תודה ויום מקסים!

• הוסף לסימניות
תדרשו להעביר כל מסמך וליצא אותו לEPS / AI
גם אז הטקסטים לא יעברו כטקסט חי ויתכנו שיבושים..
אלו לא תוכנות מקבילות
נראה לי יותר קל יהיה לך ללמוד מלמעלה את הקורל, היא לא מסובכת כלל, ולהסתדר עם הקבצים הקיימים שיש לך צורך בהם, ודברים חדשים תבני היכן שנוח לך.

• הוסף לסימניות
זה הענין שאני מחפשת האם יש דרך שהטקסטים כן יעברו כטקסט חי.
רוב הקבצים הם הזמנות, מאגר של כמה שנים טובות.
וזה סיוט כל פעם להתחיל את זה מהתחלה.
לכן אשמח לשמוע האם יש כן דרך לעשות את זה.

תודה תודה.

• הוסף לסימניות
אם זה הזמנות ישנות - זה בד"כ רק שינויי טקסטים וכל אחד שמבין קצת בתוכנות יסתדר לתקן בקורל, זה יהיה הכי יעיל ומהיר. או קח שיעור שניים הדרכה ממי שעובד על התוכנה.
או לחילופין, ליצא את הדוגמא/עיטורים ולהכין מחדש באילוס.

• הוסף לסימניות
את האמת אני לא מכירה את התוכנה בכלל, אבל ברגע שהתיישבתי עליה פחות ויותר הסתדרתי.
הבעיה היא אחרת, שברגע שהגרפיקאית לא מגיעה, אין הרבה אחרים שיודעים לעבוד על התוכנה הזו, וזה מסובך למצוא תחליף, ברב המקומות בכלל לא לומדים את התוכנה הזו.

אנחנו עובדים בשני סניפים וזה בעיה שבסניף אחד אנחנו לא משתמשים בתוכנה הזו בכלל, ובסניף שם רק על זה היא עובדת, כך שזה יוצר הרבה בעיות.
פתרון הייצוא הוא מה שאנחנו עושים כרגע, אבל אם יש משהו לעשות לכל המאגר יחד, זה יהיה נפלא.
בקיצור, סיפור מסובך.

אם יש פתרון....?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה