נכתב ע"י שושיה;1495769:אני לא באה לסנגר על החברה שהמשווק שלה משפיל אותי, אבל אם את מעבירה את הבעלות את לא משלמת, אבל אם את נהיית הבעלים החדשים של הקו את משלמת.
נכתב ע"י יוגורט;1495775:לא כ"כ הבנתי.
עד עכשיו אמא שילמה ועכשיו היא רוצה להתנתק ושאני ישלם.
זה נראה לי מוגזם לדרוש 80 שקלים בשביל לשנות את פרטי המשלם!
נכתב ע"י שושיה;1496137:מצחיקה, את פשוט מזדהה בפרטים של אמא שלך, מה שכן, תתקשרי לסלקום ותבקשי לשנות את השם ולעדכן אמצעי תשלום, שאלו דברים שבשרות הטלפוני ניתן לעשות ללא בעיה, פשוט תגידי שהתחתנת, והשתנה לך השם, וחוצמיזה החלטת לשנות גם את השם הפרטי, או שתעשי את זה בטלפון הבא, מה שישאר בעצם זה רק הת.ז. של אמא שלך, שאר הפרטים שלך...
מצטער, אבל זה לא נכון..נכתב ע"י שושיה;1496907:ממש לא נכון, אני יודעת מנסיון של שנים של הורי בסלקום, משפחתי-כולם בסלקום, רק בגלל הקליטה.
גם מי שעבר, חזר מייד לסלקום.
אין קשר למה שהמשווק שלהם עושה לבין איכות הקו.
למי שבאמת אין קליטה אני בהחלט ממליצה לו לנסות חברה אחרת!!
נכתב ע"י שושיה;1496189:תראה, אני גם בסלקום, כי אני אחת שחשובה לי האיכות, ולכן אני גם בבזק ולא בכל מיני חברות אחרות, אני מעדיפה לשלם יותר, ושתהיה לי קליטה הכי טובה שיכולה להיות, נכון שיש מקרים אינדבדואליים שיש מקומות בהם אין קליטה, אני הייתי הולכת לחברות סלולר אחרות ומנסה מה שיהיה הכי טוב.
נכתב ע"י רמה פלוס;1498718:מצטער, אבל זה לא נכון..
לחברת פלאפון יש את הקליטה הטובה ביותר, איתה ביחד יש את רמי לוי שיושבת עליה. מקום שני יש את אורנג', שאיתה ביחד יש את הוט מובייל [שיושבת חלקית גם על פלאפון]. מקום שלישי [שהוא בעצם חמישי], יש את סלקום...
קליטה ברמה גבוהה יוצאת דופן אף פעם לא היה להם. ובפרט לאחרונה שהגבייה החודשית שלה יצאה מכל פרופרצייה, לא הייתי נשאר שם עוד יום אחד.
נכתב ע"י שושיה;1498731:בגולן יש ניתוקים, (כנראה מקפידים שם על לשה"ר...) כשאני מדברת עם גיסתי שהיא בגולן, כל 2 דק' אני צריכה לחייג אליה שוב.
ושוב, אצלנו ספציפית לאורנג' אין קליטה טובה בכלל, ולפלא' סבירה.
נכתב ע"י שושיה;1498731:בגולן יש ניתוקים, (כנראה מקפידים שם על לשה"ר...) כשאני מדברת עם גיסתי שהיא בגולן, כל 2 דק' אני צריכה לחייג אליה שוב.
ושוב, אצלנו ספציפית לאורנג' אין קליטה טובה בכלל, ולפלא' סבירה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ניק 1272971 //