מידע שימושי העברת חומר מחשבון ג'ימייל אחד לשני

@גיחצי שפומפה
לא עברתי בעיון על הכל ממש,
אבל למה אי אפשר לקנות תיקיית אחסון שיתופי של דרייב, וזה תשלום חד פעמי שהוא נשאר אצלך לעולם, ויש חברות שמוכרות את זה ממש לא מידי יקר, וזה נשאר אישי.
וסתם כך הדרך הפשוטה זה לעשות עוד כתובת מייל ולהעביר את הכל לשם ולמחוק מהמייל הראשון וכך יש להכל גיבוי ולא צריך מידי להסתבך עם כל מיני קבצים מוזרים....

@גיחצי שפומפה
לא עברתי בעיון על הכל ממש,
אבל למה אי אפשר לקנות תיקיית אחסון שיתופי של דרייב, וזה תשלום חד פעמי שהוא נשאר אצלך לעולם, ויש חברות שמוכרות את זה ממש לא מידי יקר, וזה נשאר אישי.
וסתם כך הדרך הפשוטה זה לעשות עוד כתובת מייל ולהעביר את הכל לשם ולמחוק מהמייל הראשון וכך יש להכל גיבוי ולא צריך מידי להסתבך עם כל מיני קבצים מוזרים....
תיקיה שיתופית אני יכול לעשות חינם
אבל לא הבנתי מה יעזור למי שרוצה עוד נפך איחסון במיל זה לא יעזור לו
וכתבתי פה את הרעיון של להביר את הכול לחשבון אחר
אבל יש כאלה שיש להם 3 חשבונות בגלל זה
ויש כאלה שרוצים הכול במיל אחד
ועוד סיבות

@גיחצי שפומפה ממש צודק, ובאמת איך אפשר תיקייה שיתופית בחינם דווקא חיפשתי אולי תעלה קישור

אבל אמרתי שאני לא אריב איתך-----
אם את רוצה אוקי חופשי
אז זה ייתן לך אחסון במיל ללא הגבלה
בדרייב וגם תוכלי ליצר אחסון שותפי ללא הגבלה
אמממ מה עוד יש עד כול מניי דברים קטנים וגדולים שזה מגיע ביחד
אז תפנו למייל שלי ונתקדם

האם מאוקי מייל (של נתיב), יש אופן להעביר את כל המיילים (של כמה שנים) לחשבון ג'ימייל.

אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי.

האם מאוקי מייל (של נתיב), יש אופן להעביר את כל המיילים (של כמה שנים) לחשבון ג'ימייל.

אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי.
נראה לי שהם רוצים שתשלמו להם כל חודש כדי שלא ימחקו לכם את כל המיילים וכך גם אם תעברו לחברה אחרת תיאלצו לשלם לנתיב כל החיים בשביל שלא ימחקו לכם את המיילים (או שתשלחו אותם אחד אחד),.

נראה לי שהם רוצים שתשלמו להם כל חודש כדי שלא ימחקו לכם את כל המיילים וכך גם אם תעברו לחברה אחרת תיאלצו לשלם לנתיב כל החיים בשביל שלא ימחקו לכם את המיילים (או שתשלחו אותם אחד אחד),.
ברור!
ולכן אני שואלת, האם התחתנתי איתם, או שיש למישהו פיתרון יצירתי?

זה לא יעזור כי בשביל לשמור על החשבון עדיין צריך לשלם להם כל חודש.
תנסי לשמור מיילים כמו שכתוב באשכול הזה.
מה הכוונה? לא עברתי בעיון על כל מייל זה, בבקשה אם אפשר להפנות אותי, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה