מידע שימושי העברת חומר מחשבון ג'ימייל אחד לשני

קרוב משפחה שלי עזב אותם לפני שנה שנתיים ועד עכשיו נראה לי הוא משלם להם על המייל.
למזלי בזמן שאני הייתי אצלם כבר הפסיקו לחלק כתובת מייל.
עד כמה שזכור לי מבדיקה שעשיתי אצל קרוב משפחתי, לפחות חלק מהאופציות של יצוא מייל שקיימות בכל גימייל לא קיימות בגימייל של נתיב. האם זה בכוונה?

גיחצי שפומפה
לפי מה שהבנתי הפתרונותת דלעיל זהדרך תיבת חשבונות ויבוא, וזה אין באוקיי מייל.
יש לך מושג אם אחד מהפתרונות ניתן לעשות באוקי מייל?
אתה יכול לשלוח לי קישור לאוקי מייל שאני יראה במה מדובר בדיוק

דבר ראשון תודה ענקית ל @גיחצי שפומפה האלוףףף!!!!!
שאלה קטנה ונחמדת-
איך עושים העברה של אנשי קשר ממייל אחד למשנהו???
כמו מייל
1595377008667.png

דבר ראשון תודה ענקית ל @גיחצי שפומפה האלוףףף!!!!!
שאלה קטנה ונחמדת-
איך עושים העברה של אנשי קשר ממייל אחד למשנהו???
יש עוד דרך בעיקרון אבל פחות נוחה אני חושב
זה ככה ליצא את כל האנשי קשר לקובץ ואז ליבא את האנשי קרש מהקובץ במייל השני

אז ככה
נכנסים לכן דרך החשבון שרוצים לקבל את המיילים ובוחרים באפשרות של ייבוא דאור
צפה בקובץ המצורף 690672
אני מנסה לעשות את זה, והוא כותב:
היכנס לחשבון האימייל האחר שלך כדי לאשר ייבוא של דואר ו/או אנשי קשר. לחץ על המשך ובצע את ההוראות שבחלון הקופץ.
אבל לא מגיע שום מייל ושום חלון קופץ, מה עושים?

אני מנסה לעשות את זה, והוא כותב:
היכנס לחשבון האימייל האחר שלך כדי לאשר ייבוא של דואר ו/או אנשי קשר. לחץ על המשך ובצע את ההוראות שבחלון הקופץ.
אבל לא מגיע שום מייל ושום חלון קופץ, מה עושים?
בסוף הסתדרתי.
עוד משהו, אני לא רוצה לייבא את כל הדואר, אני רוצה לייבא דואר רק מכמה אנשי קשר מסויימים, יש אפשרות כזאת?
@גיחצי שפומפה

בסוף הסתדרתי.
עוד משהו, אני לא רוצה לייבא את כל הדואר, אני רוצה לייבא דואר רק מכמה אנשי קשר מסויימים, יש אפשרות כזאת?
@גיחצי שפומפה
א. אפשר למחוק אחר כך דיי בקלות
ב. יש אפשרות ליצא חלק מאנשי קשר לקובץ ואז ליבא אותם לחשבון השני

סליחה על ההקפצה,
אבל אולי מישהו יכול לעזור לי:
פתחתי חשבון חדש, עשיתי ייבוא של כל הדואר מהמייל הישן.
לאחר כמה ימים שהכל עבר - מחקתי במייל הישן את כל ההודעות, כולל מחיקה לנצח מהאשפה.
והוא עדיין כותב לי שאין אפשרות לקבל הודעות כי המייל שלי מלא.1628017248659.png

מה אני אמורה לעשות עכשיו? יש למישהו רעיון? @גיחצי שפומפה אולי?

סליחה על ההקפצה,
אבל אולי מישהו יכול לעזור לי:
פתחתי חשבון חדש, עשיתי ייבוא של כל הדואר מהמייל הישן.
לאחר כמה ימים שהכל עבר - מחקתי במייל הישן את כל ההודעות, כולל מחיקה לנצח מהאשפה.
והוא עדיין כותב לי שאין אפשרות לקבל הודעות כי המייל שלי מלא.צפה בקובץ המצורף 941910

מה אני אמורה לעשות עכשיו? יש למישהו רעיון? @גיחצי שפומפה אולי?
תבדקי בדרייב שלך
ובגוגל תמונות אם יש שם חומר

עברתי אחד אחד,
1628017713136.png

ועכשיו אני רואה שב 'כל הדואר' יש 900 הודעות,
מה זה אומר כל הדואר, אם בעצם מחקתי מכל קטגוריה בנפרד - האם יכול להיות שיש שם מיילים שלא גובו בחשבון החדש שפתחתי?

עברתי אחד אחד, צפה בקובץ המצורף 941922
ועכשיו אני רואה שב 'כל הדואר' יש 900 הודעות,
מה זה אומר כל הדואר, אם בעצם מחקתי מכל קטגוריה בנפרד - האם יכול להיות שיש שם מיילים שלא גובו בחשבון החדש שפתחתי?
יתכן ועלו מיילים שהיו בארכיון שלך
תמחקי גם אותם
סתם ככה בכללי
הרבה פעמים לוקח כמה זמן להתעדכן שיש מקום בחשבון
זה יכול לקחת עד חודש

הרבה פעמים לוקח כמה זמן להתעדכן שיש מקום בחשבון
זה יכול לקחת עד חודש
לא ידעתי,
חשבתי שאם כתוב למעלה:
1628018055396.png

ועברו יומיים, וזה עדיין כתוב, אז הוא יחסום לי מיילים נכנסים.
אני מקווה שזה באמת רק זה.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה