העברת כרטיס טיסה על שם אחר

• הוסף לסימניות
מי יודע מה העלות של העברת כרטיס טיסה שהזמינו, ורוצים להעביר על שם אחר?
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
תבררי מול סוכן נסיעות, בכל חברה זה מחירים אחרים, ואני חושבת שזה גם תלוי בתקופות.

לי פעם אחת היה פשלה שקנינו על שם משפחה שלי אחרי הנישואין אבל בדרכון עדיין לא עדכנתי- שם הופעתי בשם המשפחה הקדם, רצינו לשנות את השם של בעל הכרטיס= ואפילו שלחנו להם הוכחות שזה אותו בנ"א (ת"ז, נישואין וכו') אבל הם לא הסכימו לשנות ללא עלות, והמחיר שרצו היה כמעט כמו כרטיס חדש.
אנחנו כבר העדפנו לקנות עוד כרטיס ולשבת בשלישיה, וככה גם היה לנו כבר עוד מזוודה.

אבל שוב, זה משתנה מאחד לשני

• הוסף לסימניות
תבררי מול סוכן נסיעות, בכל חברה זה מחירים אחרים, ואני חושבת שזה גם תלוי בתקופות.

לי פעם אחת היה פשלה שקנינו על שם משפחה שלי אחרי הנישואין אבל בדרכון עדיין לא עדכנתי- שם הופעתי בשם המשפחה הקדם, רצינו לשנות את השם של בעל הכרטיס= ואפילו שלחנו להם הוכחות שזה אותו בנ"א (ת"ז, נישואין וכו') אבל הם לא הסכימו לשנות ללא עלות, והמחיר שרצו היה כמעט כמו כרטיס חדש.
אנחנו כבר העדפנו לקנות עוד כרטיס ולשבת בשלישיה, וככה גם היה לנו כבר עוד מזוודה.

אבל שוב, זה משתנה מאחד לשני

ממש מוזר, לי קרה את אותו הסיפור כבר 3 פעמים.
ולא היתה שום בעיה אם זה! אולי הסוכנות נסיעות פשוט רצתה שתקנו עוד כרטיס...
הגעתי עם דרכון + ת.ז לשדה והכל עבר חלק.

• הוסף לסימניות
הזמנתי שני כרטיסים לי ולאבא לי
ובטעות שניהם על אותו שם - שלי
יש מה לעשות
זה טיסת וויז אייר
פלייז את עזרת הציבור !

• הוסף לסימניות
תנסו לפנות בצ'אט באתר.
אם לא יש אפשרות לשינוי שם בתשלום באתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה