חם מהתנור העדכון האחרון של gpt שתפו מהידע שלכם מה חדש

• הוסף לסימניות
רבותיי זה כאן !

נגיד את זה כך gpt פשוט התעלה על עצמו

מה הכוונה? הנה דוגמא ,הוא נתן לי תמונה עם כיתוב בעברית!!!

"תוכל ליצור לי תמונה שיהיה כתוב שם "שלום עליכם" בזהב מושלם"

1743430295840.png

תעדכנו מה עוד חדש כל מי שיודע על חידושים שיש בעידכון האחרון שיעדכן כאן ! (לא אצל כולם זה התעדכן)

עוד דוגמא תמונה ממש ריאליסטית של בניימין נתניהו
1743430394652.png

אתה יכול ליצור לי תמונה שרואים כיתה בחיידר שכולם לומדים ואחד יושב בשקט וחושב

אתה יכול ליצור לי תמונה שרואים מקום שהיה בו רעידת אדמה וילד יושב בצד ברוגע

שלום וברכה
האם מותר לפרסם תמונה שייצרתי בסורה עם תמונת פנים של ילדה
כלומר בקשתי שילביש בגד מסוים על ילד והוא ייצר לי תמונה של ילד חסידי עם הבגד וילדה סינית עם השמלה

שלום וברכה
כלומר בקשתי שילביש בגד מסוים על ילד והוא ייצר לי תמונה של ילד חסידי עם הבגד וילדה סינית עם השמלה
השאלה לא מספיק מובנת

את שואלת האם זה חוקי לפרסם תמונה של ילדה שקיימת מבחינת זכויות יוצרים ?

שלום וברכה
מצד חוקי פרוג? מה שמותר בנטפרי אפשר לפרסם. קרי - ילדה צנועה עד גיל 9 כמדומני

כן, והאם הדמויות אמתיות?
בקשתי ממנו להלביש בגד שאני מייצרת על ילד
וקבלתי תמונה של ילדה סינית עם הבגד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה