חם מהתנור העדכון האחרון של gpt שתפו מהידע שלכם מה חדש

• הוסף לסימניות
רבותיי זה כאן !

נגיד את זה כך gpt פשוט התעלה על עצמו

מה הכוונה? הנה דוגמא ,הוא נתן לי תמונה עם כיתוב בעברית!!!

"תוכל ליצור לי תמונה שיהיה כתוב שם "שלום עליכם" בזהב מושלם"

1743430295840.png

תעדכנו מה עוד חדש כל מי שיודע על חידושים שיש בעידכון האחרון שיעדכן כאן ! (לא אצל כולם זה התעדכן)

עוד דוגמא תמונה ממש ריאליסטית של בניימין נתניהו
1743430394652.png

• הוסף לסימניות
איזה יופי ריאליסטי בלי החספוס הנורא של דאלי, תחרות רצינית לג'מיני (חתכתי את הרבנית שהייתה בתמונה המקורית)
ובכלל בחודש האחרון כל יום יש חידושים מפליגים בתחום הAI, ככה זה כשאיילון מאסק פתח במלחמת עולם עם גרוק 3 כולם במירוץ חימוש....
ChatGPT Image Apr 4, 2025, 04_32_32 AM11.png

• הוסף לסימניות
מה קורה כשמבקשים מ-GPT ליצור פרסומות בעברית?
האם בהתקדמות הבאה של GPT נחווה עידן חדש בפרסום?

f1741767-3402-4910-97f4-8f1a824dafcb.png

4a34106b-3976-4493-96d6-4e3bbf657ba0.png

• הוסף לסימניות
חדש (בערך ) אם עד היום הייתם מדברים עם gtp בקול יחסית מונוטוני (במצב קול ) אז היום (לי) זה הגיע גם לאתר

ולא רק לאפליקציה ,

מה הגיע אתם שואלים ? אז ככה אני לא בדקתי את כל הפונקציות ובינתיים זה רק סגנון דיבור אחד (לי לפחות) אבל

במצב קולי יש אפשרות לבחור בסגנון דיבור! אצלי זה נתן סגנון דיבור דיכאוני ולא רק בדיבור עצמו אלא גם בסאונד !

וזה פשוט מרשים, אם מישהו גם קיבל קול בסגנון מסוים הוא מוזמן לשתף מה הוא חושב

1743882180864.png

• הוסף לסימניות
משום מה אצלי העברית פחות מצליחה לאחרונה

קבצים מצורפים

• 1743962397577.png
    1743962397577.png
    2.8 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
משום מה אצלי העברית פחות מצליחה לאחרונה
כדי שהעברית תצליח צריך לעשות מרכאות לפני ואחרי הטקסט שאתם רוצים
למשל תעשה לי מצה עגולה ובתוכה כיתוב בצבע לבן "פסח מצה ומרור"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט תיכנס לקישור ותפתח שם חשבון
זה מדהים. הוא פסיכולוג קטן וזה נכון בטירוף
ממליצה לכולם
זה שהוא פסיכולוג זה נכון מאוד

לגבי הקריאה בכף יד - זה מדהים ומרגיש ממש שהוא קולע בול, אבל לאחר בדיקה מקיפה (ואני יודע לבדוק...) הוא פשוט משתמש ב'אפקט פורר', רק שהוא משדרג אותו עם ניחוש מושכל לפי סגנון השאלות שלך
סתם ככה - התחום של קריאה בכף יד הוא מיתוסי... ואין בו שום מדע או מחקר.

בגרפולוגיה למשל, הוא יותר מדוייק, כי הוא מתבסס על כללים, ועדיין חסר לו את יכולת החיבור ולכן יש לו טעיות בניתוח, אבל הוא הרבה יותר מדוייק וממש לא מתבסס על אפקט פורר.

• הוסף לסימניות

לגבי הקריאה בכף יד - זה מדהים ומרגיש ממש שהוא קולע בול, אבל לאחר בדיקה מקיפה (ואני יודע לבדוק...) הוא פשוט משתמש ב'אפקט פורר', רק שהוא משדרג אותו עם ניחוש מושכל לפי סגנון השאלות שלך

בגרפולוגיה למשל, הוא יותר מדוייק, כי הוא מתבסס על כללים, ועדיין חסר לו את יכולת החיבור ולכן יש לו טעיות בניתוח, אבל הוא הרבה יותר מדוייק וממש לא מתבסס על אפקט פורר.
נכון. מי שבאמת מאמין לו צריך להיות די תמים-
גם אני בדקתי אותו הלוך ושוב גם על כמה כפות ידיים, לא אמרתי שהכול מדויק אבל הוא מאד קרוב לאמת,
(וגם אין לו הרבה סיכוי להיות נכון כי עד כמה שהתמונה שתיתן לו תהיה חדה אין באמת סיכוי שהוא יראה את הכול...)
אבל בכל מקרה- יש אמת בדברים שלו גם בלי שאלות מכוונות. העליתי לדוגמא את אותה כף יד ובכל פעם שאלות בסגנון שונה והניתוח שלו היה קרוב מאד אחד לשני.

• הוסף לסימניות
גם אני בדקתי אותו הלוך ושוב גם על כמה כפות ידיים, לא אמרתי שהכול מדויק אבל הוא מאד קרוב לאמת,
(וגם אין לו הרבה סיכוי להיות נכון כי עד כמה שהתמונה שתיתן לו תהיה חדה אין באמת סיכוי שהוא יראה את הכול...)
אבל בכל מקרה- יש אמת בדברים שלו גם בלי שאלות מכוונות. העליתי לדוגמא את אותה כף יד ובכל פעם שאלות בסגנון שונה והניתוח שלו היה קרוב מאד אחד לשני.
אז נפלתם בפח של 'אפקט פורר'
אם היה לי זמן הייתי מוכיח לכם את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים

• הוסף לסימניות
אז נפלתם בפח של 'אפקט פורר'
אם היה לי זמן הייתי מוכיח לכם את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים

נא לא להיגרר לויכוחים ולהשאיר את האשכול לעדכונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה