וופל אגוזים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הוא מסורבל לא נוח...
יש אפשרות להחזיר לישן??
יש אפשרות להחזיר לישן??
אבל נעלמו הבלונים זה הכי מעצבןאני אהבתי שאפשר לסמן על צאט שנקרא- שהוא לא נקרא...
הבלונים שהיה סביב ההודעה שהיה אפשר לראות יותר ברור מי כתב מהאיזה בלון?
נכון לי זה משום מה הפסיק לעבודנכון,
יש עוד משהו שקופצת בועה בצד ימין ששם לוחצים וישר קופץ הצאט עם ההודעה
תודה!בהגדרות - חזרה לתצוגה המקורית
צפה בקובץ המצורף 1194732
והצאט גם נפתח ענק את לא יודעת אם את מקלידה בצאט או לא![]()
נכ
נכון לי זה משום מה הפסיק לעבוד
נעדכן עוד יומיים...אחרי יומיים מתרגלים ואפילו נהנים.
הוכתרת כראשון, וכנראה גם האחרון, שהשאיר את זה.אחרי יומיים מתרגלים ואפילו נהנים.
לדעתי, לוקח קצת יותר מיומיים להתרגל.גם לי השתנה היום
ממש לא נח!!!!!
]נעדכן עוד יומיים...![]()
כתבתי לא נוח לי בעיניים....הוכתרת כראשון, וכנראה גם האחרון, שהשאיר את זה.
אגב שאלה, מה כתבתם בסיבה למה החלפתם?
טרחתם לכתוב תשובה מפורטת, או כתבתם כמוני 'לא נח', או שכתבתם אפי' פחות נימוסי, 'מכוער!!!'
כנראה שזה-גם לי זה השתנה, אבל לומדים להנות... חבל לשנות לקודם, כי עוד מעט לא יהיה אפשרות, אז תתחילו להתרגל לזה סופית וזהו זה.
לא נכון.הוכתרת כראשון, וכנראה גם האחרון, שהשאיר את זה.
אופס... מגרה!הקטע הכי טוב זה הציטוט בצאט, ועוד אימוג'ים מתוקים!!! חחח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים