דרוש מידע העלאה במשכורת

את ממהרת להעסיק מסקנות.
בשביל מעסיקים מסוימים פער של 2000 ש' ואפילו יותר לא שווה כאב ראש. ואם יש מישהי שהם סומכים עליה בעיניים עצומות שמנהלת את כל הענינים כמו שצריך, נותנת שרות מעולה ללקוח, יודעת לעשות דברים עוד לפני שהוא בקש, זמינה לאורך כל שעות היממה, ושהוא יכול לישון רגוע כי הדברים מתפקדים כמו שצריך.
הם לא ימהרו לצאת להרפתקאה בחיפוש אחר עובדת חדשה.

אני מסכימה איתך חלקית.
עובדת מסורה ומושלמת שווה המון. ועדיין, אם הפער בשכר שלה גדול מדי מהממוצע, והמעסיק משלם מכיסו (לא מגזר ציבורי או משהו), יש סיכוי שבאיזה שהוא שלב יגידו לה ללכת.

לרוב העובדים יש תחליף, והשוק מלא היום בצעירות מוכשרות, אמביציונריות ורעבות.

לגבי השכר הגבוה יותר. אין ספק ואין חולק.
אבל הפער הזה ממש לא מצביע על לימודים קשים יותר ועבודה קשה יותר.
עם כל הכבוד יש לימודים קשים יותר מהנדסאות תכנה, וגם עבודות קשות ומלחציות יותר ופחות. (וגם בתכנות לא כל העבודות מלאות אתגרים וכו')
הפער קיים וזה מה שחשוב. לא מצביע על כלום (רק על כוחות השוק)

העולם הולך ונהיה יותר ויותר דיגיטלי ויש ביקוש מטורף (לנסיון בלבד!!),
אני לא חושבת שגובר הביקוש לחשבי שכר .

עובדת מסורה ומושלמת שווה המון. ועדיין, אם הפער בשכר שלה גדול מדי מהממוצע, והמעסיק משלם מכיסו (לא מגזר ציבורי או משהו), יש סיכוי שבאיזה שהוא שלב יגידו לה ללכת.
הרבה מהמעסיקים המקצועיים שאני מכירה סובלים מהנכות המוזכרת כאן ומעדיפים לשלם הרבה לעובד טוב מאשר להיפטר ממנו, ולמה?
צעירות מוכשרות, אמביציונריות ורעבות.
מאד קשה לדעת מי הצעירה המושכרת והאמביציונרית ומי תמצא עוד יומיים מנומנמת ומטה שצריך להגיד לה שוב ושוב מה לעשות ולא מרימה את עצמה בשביל להחליף בטריה בשלט של המזגן.
זה לא משהו שקל לראות בראיון עבודה, בטח כשצעירה באה בלי שום נסיון ואת לא יודעת אם אחרי הלידה הראשונה היא לא תהפוך לבטטה שמצדיקה כל העדרות שלה בבקיעת השיניים של הילד.

מקומות עבודה מבוססים שיש להם כסף לשלם מעדיפים תמיד עובדות עם נסיון.

גם בהנהלת חשבונות יש הבדלים במשרות ,מי שהיא ראש קטן ועושה עבודה של הקלדת ניירת ללכת הביתה-באמת לכאלה משרות השכר יותר נמוך
אבל בהרבה עסקים מנהלת החשבונות היא עורק ראשי בעסק ובודאי ששוה לבוס להעסיק אדם מוכשר שיעשה לו את העבודה כמו שצריך ,ובמשרות כאלו גם שאת חולה או בחופשת לידה אין כזה דבר להתנתק לגמרא מהעבודה,ויש דברים שלא משנה מה יקרה לך את x y תצטרכי לעשות...
בהחלט שבכאלה משרות השכר גבוה יותר והעובד גם נותן יותר...

אבל כמובן לאכל אחד מתאים לזה או מוכן להשקיע

לא יודעת כמה נותנים השוק ל 7 שעות לאדם עם וותק של 3 שנים אבל מעל 6-7 שנים גם ל7 שעות אפשר לקבל 9000-9500 ש"ח באזור ת"א

את מדברת על מגזר שלישי (עמותות), ומקומות ציבוריים או מתוקצבים ציבורית, נכון?

אני מדברת על עסקים פרטיים. כשהמעסיק מוציא מכיסו כל שקל שהולך לעובדת (או מכיס החברה הפרטית שלו).

יש הבדל גדול בין השניים.

במגזר המתוקצב, אכן יותר צפוי לראות אנשים שמקבלים משכורות מעבר לשווי השוק שלהם.

את מדברת על מגזר שלישי (עמותות), ומקומות ציבוריים או מתוקצבים ציבורית, נכון?
אכן. אבל הם לא יקבלו אותך לפני שאת מוכיחה נסיון והתמדה, המלצות והבנה בתחום שאת מנסה להכנס אליו.
זה לא קל להכנס לעבודה במקומות כאלה.

מאד קשה לדעת מי הצעירה המושכרת והאמביציונרית ומי תמצא עוד יומיים מנומנמת ומטה שצריך להגיד לה שוב ושוב מה לעשות ולא מרימה את עצמה בשביל להחליף בטריה בשלט של המזגן.
זה לא משהו שקל לראות בראיון עבודה, בטח כשצעירה באה בלי שום נסיון ואת לא יודעת אם אחרי הלידה הראשונה היא לא תהפוך לבטטה שמצדיקה כל העדרות שלה בבקיעת השיניים של הילד.

לגמרי...אני עובדת במקום שמעסיק לא רק חרדיות, והבוס חרדי. ושמעתי אותו אחרי שקיבל משהי שהוא ממש נזף בה שלמה לאר אמרה לו שהיא אמא...
ניראת בחורה, וכנראה בנה עליה משמרות יותר גמישות...

גם בהנהלת חשבונות יש הבדלים במשרות ,מי שהיא ראש קטן ועושה עבודה של הקלדת ניירת ללכת הביתה-באמת לכאלה משרות השכר יותר נמוך
אבל בהרבה עסקים מנהלת החשבונות היא עורק ראשי בעסק ובודאי ששוה לבוס להעסיק אדם מוכשר שיעשה לו את העבודה כמו שצריך ,ובמשרות כאלו גם שאת חולה או בחופשת לידה אין כזה דבר להתנתק לגמרא מהעבודה,ויש דברים שלא משנה מה יקרה לך את x y תצטרכי לעשות...
בהחלט שבכאלה משרות השכר גבוה יותר והעובד גם נותן יותר...

אבל כמובן לאכל אחד מתאים לזה או מוכן להשקיע

לא יודעת כמה נותנים השוק ל 7 שעות לאדם עם וותק של 3 שנים אבל מעל 6-7 שנים גם ל7 שעות אפשר לקבל 9000-9500 ש"ח באזור ת"א
לכן את צריכה כמה שנות וותק, וותק זה לא רק וותק בעבודה, זה גם ההתנהלות שלך בזמני עומס שונים, בחופשות של הילדים וערבי חגים.
אם את עובדת מקסימה כל השנה אבל מאחרי פורים עד פסח חולה כל יומיים...וד"ל, לכן חשובות השנים.

בסופו של דבר אני חושבת שעובדת שמגיעה לשכר גבוה (ואין צורך לציין מה זה גבוה, כל אחת תקח את למקום שלה) זה אחרי עבודה, אחרי שהיא באמת צברה ידע ונסיון. אחרי שהיא כבר עושה דברים מעבר לקליטת חשבוניות, אחרי שהיא הוכיחה שאפשר לסמוך עליה, שהיא לא מנצלת כל הזדמנות לברוח, שהיא נותנת את עצמה גם בזמנים קשים, גם כשלא נוח, וגם כשהיא בחופשת לידה היא עונה לטלפונים. וגם ב - 10 בלילה היא מגיבה..
ולדעתי לא מגיעים למקום הזה אחרי 3 שנות עבודה (עם חופשות לידה באמצע...) זה לוקח יותר זמן.

דרך אגב לגבי משכורות אמתיות - אם משהי מעונינת לדעת באמת כמה מרוויחים בתחום שלה בוותק וכד'
יש אתר לאולג'ובס ממש מעולה שנקרא כמה אני שווה
מכנסים את נתוני השכר שלך ואז הוא נותן אופציה לצפות בנתוני שכר של עבודות באותו תחום.
כבר איזה 350 אלף איש הכניסו את הנתונים...

יש אתר לאולג'ובס ממש מעולה שנקרא כמה אני שווה
מכנסים את נתוני השכר שלך ואז הוא נותן אופציה לצפות בנתוני שכר של עבודות באותו תחום.
כבר איזה 350 אלף איש הכניסו את הנתונים...
ומאוד מעניין אותי אם כל ה - 350,000 אכן מרוויחים כפי שמחשבון ב"אולג'ובס" הראה להם....

אגב, כל האתרים האלה - זה שטויות. ואין מה לסמוך על זה.

למנהלת חשבונות טובה? 40-50 ש"ח לשעה.
הרף הגבוה הוא לכאלו שלוקחות אחריות על תיקים ודיווחים.

את מדברת על משרד רו"ח או חברה? או שניהם?

כי אם ככה אני יכולה לגנוז את התוכניות שלי למצוא עבודה אחרת.

ומאוד מעניין אותי אם כל ה - 350,000 אכן מרוויחים כפי שמחשבון ב"אולג'ובס" הראה להם....

אגב, כל האתרים האלה - זה שטויות. ואין מה לסמוך על זה.

למה לתקוף???

זה לא מחשבון - זה נתונים שכר בהשווה לנתוני שכר של אנשים אחרים. שהזינו.
סה"כ עד היום יש במאגר 350 אלף!

למה לתקוף???

אני חיפשתי תחום מסויים באתרי השוואת שכר ועובדות שם הזינו נתונים ממש בלתי הגיוניים.
לפי הנתונים שם עובדת עם BA וקורסים נוספים בתחום שחיפשתי משתכרת למשרה מלאה לגמרי 5500 ש"ח. או שהיא לא יודעת לקרוא את התלוש או שהיא לא יודעת מה זה משרה מלאה, או שמישהו מטעם מישהו מזין סכומים.

למה לתקוף???

אני לא תוקפת, אני רק אגיד לך למה אני לא מאמינה לזה..
כי לדוג' כשאני נכנסת לשם, אני מנסה להזין כל מיני נתונים (חלקם שקריים לחלוטין) כדי לראות תוצאות או סתם מסקרנות..
בטוחה שכמוני יש עוד הרבה.
מפה שהרבה מהנתונים שמולם הם עורכים השוואה - נתונים שגויים ולא אמיתיים.
ואגב, לא עשיתי את זה בכוונה בשביל להרוס ממוצעים לאנשים אחרים, פשוט לא הבנתי שזה בנוי על השוואה, חשבתי שזה הולך לפי סקרים (וכולנו יודעים שסקרים זה אף פעם לא חד משמעי)...

למה לתקוף???

כל עוד אין לך איך לאמת מי הקליד את הנתונים, מה הקליד וכמה אמת יש שם
אל תסמכי על זה
זה כן יכול להוות בסיס כלשהו אך רק למתן רקע ולא יותר

אל תתייאשי!
אני אומרת לך שזה קיים והגיוני ביותר...
אני יודעת שזה קיים כי אני בעצמי מקבלת הרבה יותר.
אבל לא נראה לי שזה קיים בתנאים התחלתיים בעת הקבלה לעבודה. אלא אולי משהו שמגיעים אליו עם השנים באותו מקום עבודה.

וגם משום מה בירושלים מציעים בתחום הזה משכורות נמוכות יותר מהמרכז.

@פרקטית , אני לא יודעת כמה את מרוויחה היום, ומה הרצון שלך להרוויח...
לא יודעת למה @שוקוצ'יפס מתכוונת שזה קיים והגיוני.

אבל לדעתי אם יש לך 10 שנות נסיון, אז אזור ה - 9,000 נשמע לי נורמה. (ופרגנתי..)
לדעתי בתחום הזה השכר מגיע לאיזה שהוא מיצוי, כאילו לא יכול להיות שעובדת תדרוש 12,000 ואחרי שנה תרצה העלאה וכשתעבור לעבודה אחרת עם 15 שנות נסיון תרצה 17,000
כאילו היא יכולה אולי לרצות, לא נראה לי שהיא תקבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה