- הוסף לסימניות
אנשים מתבכיינים בכל מקום
זה אופי לא קשור למקצוע
זה אופי לא קשור למקצוע
אני מעריך מאודלא נראה לי יועיל למשהו אם אעריך עוד בדיון.
אבל מציעה לכם להיכנס מעט יותר לעומק של הדברים, ולהבין שאולי אם מדברים בנתונים יבשים נטו,
אתם כמעט צודקים. כמעט.
אבל בשטח הדברים עובדים אחרת.
א. אם הדרישה היא להיות מורה שדופקת כרטיס, באה, מלמדת מה שמלמדת ויוצאת,
אולי זה אפשרי. אבל אם הדרישה היא להיות מורה: מכילה, מבינה, מפזרת חום, מעצימה, מדריכה,
מלווה ומכוונת, כמעט בלתי אפשרי להניח הכל בצד ולהתמסר לעבודה נוספת.
ב. מורות ותיקות שמלמדות בכל שנה באותה כיתה, אולי יכולות להתפנות להצעות עבודה נוספות. (ושוב,
זה וודאי יבוא על חשבון התלמידות).
אתם מוזמנים לבוא לבקר בחדר מורות, ולבדוק כמה אחוזים מהם יושבים רגל על רגע בהפסקות, (של 10-15 דק') וכמה מהם עסוקות בלשוחח עם המנהלת / יועצת / מורה מקבילה / לחשוב על איך לייעל את העבודה ולתת לתלמידות כמה שיותר. כמה מורות מגיעות בכל יום עם רעיונות חדשים וביצועים מרשימים, כדי להלהיב את התלמידות ולתת להן את הטוב ביותר. (וכל זה לוקח זמן, שגוזל לנו את הזמן להתפנות לעבודה נוספת)
וזה על קצה המזלג.
קצת יותר משכר מינימוםאני מעריך מאוד
אך פר שכר שעתי אנו מסכימים שזה שכר טוב
איזה הסחפותויהיה לו משכורת ענק
כנראה לא הקשבת הם לא מתלוננים על משכורת אלא על שעות עבודה מרובות ושהם לא מספיקים להיות עם הילדים וכו'מעניין למה לא שמעתי עובדי הייטק מתבכיינים
הם מתבכיינים על נושא אחר לגמרימעניין למה לא שמעתי עובדי הייטק מתבכיינים
וואי אני לא באמת מאמין שאתה נותן למורה של הבת שלך 6000 ש"ח בחודשאם הייתי שומע שראש הממשלה עובד כקופאי אחר הצהריים כדי להשלים 3000 ש"ח הכנסה הייתי מעדיף לשלם לו 6000 כדי שיהיה עסוק בדברים החשובים באמת
המורה של הבת שלי חשובה לא פחות
ספר לנו שנדעדבר שני אל תתפוס אותי בסוג העבודה כי לא חסר עבודות
לא יודעת, אני עובדת הייטק, לא מתלוננים אצלינו,כנראה לא הקשבת הם לא מתלוננים על משכות אלא על שעות עבודה מרובות ושהם לא מספיקים להיות עם הילדים וכו'
לא חסר על מה
אז על מה נתלונן???משרה מלאה זה שמונה שעות ועשרים וארבע דקות!!
עושים שטרודל ואז רושמים את האותיותלא קשור לנושא אבל שאלה
איך מקשרים ניק?
האמת צודק!!הם מתבכיינים על נושא אחר לגמרי
שהם בגלל שמרוויחים הרבה
אז המס גבוה
ויש להם ארנונה גבוהה
וצריכים לשלם מעונות
ואין להם הנחה בשום מקום
בקיצור מכל כיוון
אם אתה עני-אתה מתלונן שלא נותנים לך מספיק
אם אתה עשיר(טוב לא עשיר אבל יחסית בסדר)-מתלונן שלוקחים לך
התלונות זה הכיף של החיים כנראה
טוב זה סיכום שלךבקיצור נראה לי לסיכום הדיון
שאף אחד לא חולק על החישוב המתמטי הקר והתיאורטי בלבד של ביזנס מן
אבל כל עוד הוא לא יוכיח שיש מגוון רחב של עבודות שרלוונטיות
והגיוניות (ועבודה בסופר זה לא הגיוני בדיוק כמו שעבודה בניקיון זה לא הגיוני)
אז הרעיון הוא נחמד תיאורטי ותו לא
לא נכוןבקיצור נראה לי לסיכום הדיון
א. אם המטרה שלנו להשוות את השכר השעתי לכלל המשק אז יתכן ויש צדק בדברים.אני מעריך מאוד
אך פר שכר שעתי אנו מסכימים שזה שכר טוב
ברור שיש הרבה עבודות פר שעהטוב זה סיכום שלך
נחמד
ודרך אגב אני לא יועץ תעסוקה אבל אני כן יודע שיש הרבה עבודות פר שעה
כן ...ב30 שח לשעהטוב זה סיכום שלך
נחמד
ודרך אגב אני לא יועץ תעסוקה אבל אני כן יודע שיש הרבה עבודות פר שעה
אני חולקת ממש, אבל נראה לי מיצינו...בקיצור נראה לי לסיכום הדיון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים