- הוסף לסימניות
עברתי על כל האשכול ו(כנראה)לא הבנתילא נכון
החישוב הקר הוא טעות מעיקרו בגלל כל הסיבות שנאמרו כאן
והדבר הגרוע ביותר להוראה הוא שהמורים יאלצו לחפש עבודות נוספות בשביל להשלים הכנסה
אשמח אם תסביר בקצרה למה החישוב שלו לא נכון?
עברתי על כל האשכול ו(כנראה)לא הבנתילא נכון
החישוב הקר הוא טעות מעיקרו בגלל כל הסיבות שנאמרו כאן
והדבר הגרוע ביותר להוראה הוא שהמורים יאלצו לחפש עבודות נוספות בשביל להשלים הכנסה
כי יש למורה עוד שעות עבודה ביום שלא נכללות בשעות שהיא בבי"ס...אשמח אם תסביר בקצרה למה החישוב שלו לא נכון?
על איזה נקודה את חולקת?אני חולקת ממש, אבל נראה לי מיצינו...
דיברנו על מורים ותיקיםכי יש למורה עוד שעות עבודה ביום שלא נכללות בשעות שהיא בבי"ס...
כי הוא לא חישב- כמו שכתבו את שעות ההכנה: שיעורים, מבחנים, אסיפות הורים ומורים, בדיקת מבחנים, תעודוץ, שיחות עם תלמידות והוריםעברתי על כל האשכול ו(כנראה)לא הבנתי
אשמח אם תסביר בקצרה למה החישוב שלו לא נכון?
ואם זה מורה ותיק?כי הוא לא חישב- כמו שכתבו את שעות ההכנה: שיעורים, מבחנים, אסיפות הורים ומורים, בדיקת מבחנים, תעודוץ, שיחות עם תלמידות והורים
וכו' וכ' וכ'
חולקת על צורת החישוב... לא נראה לי הגיוני לדרוש ממורה להכניס עוד עבודה... ממילא לא נכנסת לדיון אם אפשר למצוא עוד עבודהעל איזה נקודה את חולקת?
מורים ותיקים לא רושמים תעודות? ובוקים צבחנים? ועונים להורים בטלפון? ומארגנים אסיפות כיתה?דיברנו על מורים ותיקים
ורשמתי את זה לעיל
גם למורה ותיק יכולה להתקשר אמא של תלמידה ולצרוח עליה במשך שעה, גם היא צריכה להכין תעודות וגם היא צריכה לעשות אספת הורים ועוד מיליון דברים,ואם זה מורה ותיק?
מסכים.מורים ותיקים לא רושמים תעודות? ובוקים צבחנים? ועונים להורים בטלפון? ומארגנים אסיפות כיתה?
נחסך מהם הכנת השיעורים
שאר העבודה נשארת
גם לכל עובד משרד נשאר בערך כזה מספר שעות ביום.אז עדיין נשאר למורה עוד 2.5 שעות פנויות
ה 3 לודשי חופש זה נכון,מסכים.
אבל השאלה כמה זמן בממוצע זה יוצא ליום?
נסכים ש-למרות שהרשימה שאמרת היא ארוכה בסוף זה מתנקז למספר ממוצע שצריך להוסיף על ה5 שעות
ואם נניח כל מה שאמרת זה לוקח שעה ביום
אז עדיין נשאר למורה עוד 2.5 שעות פנויות
וגם ה3 חודשים שהוא אמר
עם זה אני מסכים.חבל להתווכח
העובדות הן שאנשים לא רוצים את תחום ההוראה
והם יודעים טוב מאוד למה
התייחסתיא. אם המטרה שלנו להשוות את השכר השעתי לכלל המשק אז יתכן ויש צדק בדברים.
(ובשביל זה חייבים להוסיף לכל הפחות עוד שעתיים יומיות לביצוע כל הדרישות שכתבתי לעיל,
ולא התיחסתם אליהן כלל בחישוב לעיל)
נכון אפשר לפתוח את אתרי הדרושים ולמצוא עבודה מותאמתברור שיש הרבה עבודות פר שעה
אבל אתה לא מחשב את העובדא שצריך להגיע פיזית למקום והרבה פעמים זה רחוק וזה עוד נסיעות
ועוד זמן
בקיצור צריך שיהיה מותאם ספיצפית למורה שחוזרת אחרי 5 שעות עבודה
ורוצה לעבוד עוד 3.5 שעות
אחרי שהיא מרויחה על 45 דקות 66 ש"ח לא יקרה כלום עם על 3 שעות תרויח 30כן ...ב30 שח לשעה
איזה עבודות שלא צריך להן לימודים מקדימים (כי רוב העובדות הוראה אין להן זמן ללמוד עוד מקצוע) יש ?
שוב-דיברנו על מבחינה תיאורטית ולא פרקטיתה 3 לודשי חופש זה נכון,
אבל לא העבודה היומית
שאין שום אפשרות להוסיף עליה עבודה נוספת
אם המורה של הבת שלי אף פעם לא תהיה זמינה בטלפון כי מהבית ספר היא הולכת לעבודה הבאה ובערב לעוד אחת אני ממש אכעס,
בחודשי החופש אכן אפשר להשלים הכנסה
אבל החישוב כבר לא נכון
היא לא נכונהשוב-דיברנו על מבחינה תיאורטית ולא פרקטית
ואם מדברים על תיאורטי
אז השאלה תאכלס בממוצע כמה זמן לוקח כל הסיפור הזה של השיחות עם ההורים ההכנות המבחנים וכו
במידה וזה לוקח בממוצע שעה ביום
אז עדיין התיאוריה שלו נכונה
אם יוכח שיש אפשרות לעבודה מכבדת (כראוי למורה ---מה שבא לומר שלא תהיה קופאית וכו)נכון אפשר לפתוח את אתרי הדרושים ולמצוא עבודה מותאמת
למה לא נכונה?היא לא נכונה
בדיוק כך!@ביזנס מן , אתה מוזמן ללכת להיות מורה..
אני יודעת מה תענה לי.. שאתה לא בנוי לזה ולא מתאים לך...
אז תבין שהאחרים שעושים את העבודה שלא מתאימה לך (ולא לי) מגיע להם הערכה ותגמול הולם..
מה אתה חושב, שיש מישהו שזה קל לו לשבת מול 30 תלמידים וללמד????
התשובה לאנשים כמוך זה פשוט תלך לעשות מילוי מקום של שעה ואז תדבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים