העמדת ריהוט בסלון

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם על העמדת הריהוט בסלון

קבצים מצורפים

• ריהוט סלון.pdf
    KB 21.4 · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
ספריה הייתי מעבירה לקיר ממול ,מאיפה שנמצאת כיום בתכנית.
את השולחן הייתי מביאה יותר לכיוון לכניסה-ימינה.

• הוסף לסימניות
תודה רחלה,
זה מה שהתכוונת?
השולחן לא קרוב מידי לכניסה?
וגם אין מקום לפתוח שולחן גדול יותר

קבצים מצורפים

• סלון 2.pdf
    KB 21.4 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
תעלי קובץ פתוח יהיה יותר קל לנסות לעזור

• הוסף לסימניות
הייתי מסתירה קצת את הכניסה עם איזה ארון מעילים או משהו, ומעבירה את הארון לקיר ממול

• הוסף לסימניות
מצורף קובץ DWG
הסלון לא יהיה צפוף מידי עם ארון שמסתיר את הכניסה? זה לא סלון גדול...

קבצים מצורפים

• לפרוג.dwg
    KB 312.4 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
באופן סידור זה פינת הישיבה מוסתרת מהכניסה
אפשר להמשיך את הארון בהול באופן שיסתיר את גב הספה ויהיה מעוצב עם נישות פתוחות ויחידות סגורות
רווח נוסף שהמעבר למרפסת נגיש ופתוח

קבצים מצורפים

• ריהוט סלון.pdf
    KB 26.7 · צפיות: 113
  • הוסף לסימניות
תודה שינדי אהבתי את הרעיון של הקיר עם הנישות
אני אשמח אם יש למישהו עוד רעיונות

• הוסף לסימניות
שינדי אהבתי את הרעיון של הנישות---
מייפה את כל הכניסה וגם נותן פרטיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה