דרוש מידע העמסת סוכר דרך הווריד, מכירים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכללית בירושלים

• הוסף לסימניות
רציני אפשר דרך הוריד?
אני הקעתי את העמסה של ה100 ולא יודעת אם פעם נוספת אחזיק מעמד

• הוסף לסימניות
אני גם לא עמדתי בבדיקה של ה100, נשלחתי לעשות בדיקת סוכר בכל יום כמה פעמים למעקב, מישהי יודעת להסביר לי בדיוק מהם הסיכונים בסכרת הריון לאם/לעובר?

• הוסף לסימניות
מענין שמכירים אצליכם בקופה את הדרך הזו של בדיקות
אני אחרי לידה של ילד גדול מעל 4 קילו והמיילדת אמרה לי לשמור בהריונות הבאים סוכר
ועכשיו אני שוב בהריון שום רופאה לא מוכנה לתת לי ללכת למרפאת סוכר בשביל לקבל מהקופה את המכשיר וכו' עד שאני לא עושה המסה של 100.

אמרתי לה שאני רוצה לשמור סוכר בלי קשר, אין על מה לדבר הרפואה לא מכירה במעקב בבדיקות ביתיות...

וזה אחרי שבהריון הראשון יצא לי גבולי ה-50 ובמקום לעשות את ה-100 שמרתי במעקב ביתי והיא נולדה 3400

• הוסף לסימניות
תלווי מגמח את המכשיר
בסוף עמדתי בעמסה כי הרופאה אמרה לי שאפשר לשלתות כמה מיים שרוצים בנוסף וכמה לימון שאני רוצה להוסיף
לכן שרדתי
השעה הראשונה היתה קשה אחכ ממש קל נתנו לי חדר במרפאה לנוח ודיברתי עם חברות
מה זה אומר מעקב ללא העמסה?
אם יוצא שעה אחרי ארוכה 103-116 זה אומר שאין שום בעיה של סוכר.?
כי אני אובחנתי כסוכרתית והערכים שלי נמוכים ממה שהרופאה אמרה 130-140

• הוסף לסימניות
להלוואת מגמ"ח זה טוב
אבל אני גם צריכה מרשמים לכל הסטריפים.

ובכל אופן גם אם אני יעשה את ה-100 ויצא תקין אני לא יהיה רגוע ואני ישמור

בהריון הקודם יצא לי תקין - ועדיין התינוק נתקע ונולד מעל 4 קילו והמיילדת אמרה לשמור סוכר בפעמים הבאות!

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשי זרוז בשבוע 38 לפי המצב?
אם זה הבעיה אני יכולה להביא לך סטיקים:)
חח
לא נראה לי שהאחות הולכת לרחם עלי בקטע של הדקירות ..אם יגמר לי היא תוציא לי עוד מרשם
מחטים מראש יש לי מליון ואני לא מחליפה כל פעם

• הוסף לסימניות
הרופאה הפנתה אותי להעמסת סוכר דרך הוריד, ניסיתי בשני בתי חולים ולא ידעו לענות לי
מישהי יודעת היכן ניתן לבצע את הבדיקה?

• הוסף לסימניות
מענין שמכירים אצליכם בקופה את הדרך הזו של בדיקות
אני אחרי לידה של ילד גדול מעל 4 קילו והמיילדת אמרה לי לשמור בהריונות הבאים סוכר
ועכשיו אני שוב בהריון שום רופאה לא מוכנה לתת לי ללכת למרפאת סוכר בשביל לקבל מהקופה את המכשיר וכו' עד שאני לא עושה המסה של 100.

אמרתי לה שאני רוצה לשמור סוכר בלי קשר, אין על מה לדבר הרפואה לא מכירה במעקב בבדיקות ביתיות...

וזה אחרי שבהריון הראשון יצא לי גבולי ה-50 ובמקום לעשות את ה-100 שמרתי במעקב ביתי והיא נולדה 3400
אני קבלתי מרשם למכשיר מרופא משפחה בלי שום בעיה

• הוסף לסימניות
הרופאה הפנתה אותי להעמסת סוכר דרך הוריד, ניסיתי בשני בתי חולים ולא ידעו לענות לי
מישהי יודעת היכן ניתן לבצע את הבדיקה?
הרופאה אמרה לי שעושים את זה במרפאת סוכרת
בקופ"ח כללית קובעים תור ב*2700

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בבית חולים וקיבלתי התחייבות דרך מכבי
הבנתי שלא מבצעים את הבדיקה בקופה

• הוסף לסימניות
הרופאה הביאה לי הפניה, ביררתי איזה בית חולים מבצעים את הבדיקה,(אני גרה בצפון עשיתי בפוריה)
שלחתי בקשה להתחייבות ומיד אושרה לי הבדיקה

• הוסף לסימניות
מאוד קל להשיג מחולי סוכרת את המכשיר והציוד. כמעט לכל חולה יש מכשיר מיותר כי הטכנולוגיה מתקדמת כל הזמן.

אחרי שיצא לי גבולי ב50 עשיתי מעקב ביתי לפי הנחיות הרופאה (שממש סירבה בהתחלה לתת לי אותן עד שהבהרתי לה שאין סיכוי להכניס את ההעמסה של ה100. היא לא הציעה מעצמה גם כשביקשתי חלופות. אחת האחיות שפגשתי סיפרה לי על החלופה).

חייבת להגיד שלמרות שהתוצאות היו טובות, ב ביה"ח לא לקחו את זה ברצינות והתייחסו אלי כעם חשד לסוכרת.

• הוסף לסימניות
מאוד קל להשיג מחולי סוכרת את המכשיר והציוד. כמעט לכל חולה יש מכשיר מיותר כי הטכנולוגיה מתקדמת כל הזמן.

אחרי שיצא לי גבולי ב50 עשיתי מעקב ביתי לפי הנחיות הרופאה (שממש סירבה בהתחלה לתת לי אותן עד שהבהרתי לה שאין סיכוי להכניס את ההעמסה של ה100. היא לא הציעה מעצמה גם כשביקשתי חלופות. אחת האחיות שפגשתי סיפרה לי על החלופה).

חייבת להגיד שלמרות שהתוצאות היו טובות, ב ביה"ח לא לקחו את זה ברצינות והתייחסו אלי כעם חשד לסוכרת.
באיזה בי"ח?
אני הגעתי להדסה עי"כ עם הערכת משקל 3.800 (ונולד כמעט 4)
בלי לעשות העמסה אלא מעקב ביתי באישור הרופאה
ולא התייחסו כחשד לסכרת (לפחות לא ראיתי)
רק אחרי הלידה עושים לתינוק מעקב סוכר, אבל זה לכל תינוק שגדול מ-3.800

אני הודעתי לרופאה שאת ההעמסה אני מקיאה וממילא לא יהיו תוצאות נכונות, אז נתנה לי הפניה למעקב
אבל אפשר לברר מראש אם הרופאה הספציפית הזו בעניין

• הוסף לסימניות
באיזה בי"ח?
אני הגעתי להדסה עי"כ עם הערכת משקל 3.800 (ונולד כמעט 4)
בלי לעשות העמסה אלא מעקב ביתי באישור הרופאה
ולא התייחסו כחשד לסכרת (לפחות לא ראיתי)
רק אחרי הלידה עושים לתינוק מעקב סוכר, אבל זה לכל תינוק שגדול מ-3.800

אני הודעתי לרופאה שאת ההעמסה אני מקיאה וממילא לא יהיו תוצאות נכונות, אז נתנה לי הפניה למעקב
אבל אפשר לברר מראש אם הרופאה הספציפית הזו בעניין
גם בעין כרם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה