- הוסף לסימניות
לי רופא אמר שעדיף לעשות מעקב סוכר ביתי אחרי הארוחות באופן קבוע,
מי זה?רופא יחיד בדור!
באיזה עיר?
לי רופא אמר שעדיף לעשות מעקב סוכר ביתי אחרי הארוחות באופן קבוע,
מי זה?רופא יחיד בדור!
אני קבלתי מרשם למכשיר מרופא משפחה בלי שום בעיהמענין שמכירים אצליכם בקופה את הדרך הזו של בדיקות
אני אחרי לידה של ילד גדול מעל 4 קילו והמיילדת אמרה לי לשמור בהריונות הבאים סוכר
ועכשיו אני שוב בהריון שום רופאה לא מוכנה לתת לי ללכת למרפאת סוכר בשביל לקבל מהקופה את המכשיר וכו' עד שאני לא עושה המסה של 100.
אמרתי לה שאני רוצה לשמור סוכר בלי קשר, אין על מה לדבר הרפואה לא מכירה במעקב בבדיקות ביתיות...
וזה אחרי שבהריון הראשון יצא לי גבולי ה-50 ובמקום לעשות את ה-100 שמרתי במעקב ביתי והיא נולדה 3400
הרופאה אמרה לי שעושים את זה במרפאת סוכרתהרופאה הפנתה אותי להעמסת סוכר דרך הוריד, ניסיתי בשני בתי חולים ולא ידעו לענות לי
מישהי יודעת היכן ניתן לבצע את הבדיקה?
למי פנית בשביל לקבל התחייבות ?אני עשיתי בבית חולים וקיבלתי התחייבות דרך מכבי
הבנתי שלא מבצעים את הבדיקה בקופה
באיזה בי"ח?מאוד קל להשיג מחולי סוכרת את המכשיר והציוד. כמעט לכל חולה יש מכשיר מיותר כי הטכנולוגיה מתקדמת כל הזמן.
אחרי שיצא לי גבולי ב50 עשיתי מעקב ביתי לפי הנחיות הרופאה (שממש סירבה בהתחלה לתת לי אותן עד שהבהרתי לה שאין סיכוי להכניס את ההעמסה של ה100. היא לא הציעה מעצמה גם כשביקשתי חלופות. אחת האחיות שפגשתי סיפרה לי על החלופה).
חייבת להגיד שלמרות שהתוצאות היו טובות, ב ביה"ח לא לקחו את זה ברצינות והתייחסו אלי כעם חשד לסוכרת.
גם בעין כרםבאיזה בי"ח?
אני הגעתי להדסה עי"כ עם הערכת משקל 3.800 (ונולד כמעט 4)
בלי לעשות העמסה אלא מעקב ביתי באישור הרופאה
ולא התייחסו כחשד לסכרת (לפחות לא ראיתי)
רק אחרי הלידה עושים לתינוק מעקב סוכר, אבל זה לכל תינוק שגדול מ-3.800
אני הודעתי לרופאה שאת ההעמסה אני מקיאה וממילא לא יהיו תוצאות נכונות, אז נתנה לי הפניה למעקב
אבל אפשר לברר מראש אם הרופאה הספציפית הזו בעניין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים