דרוש מתכון הערינג (אדום) של זהבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב, מה שתגיד
שתמצא כזה, תביא לפה
אם הייתה מבקש קודם..
חזרתי לא מזמן ממדינה שהרינג זה הפלאפל שלהם..
הצצתי במעדנייה שלהם לראות מה נשקל שם בזהב..
הרינג אדום היה ועוד איך..והם לא צובעים דגים..
מאתיאס אדום לפי מה שהסבירו לי זו הדגה הצעירה שעדיין לא הופרתה ולא היה לה ביצי דגים מעולם.
זה ששורד וגודל הופך להרינג
וזה שמזדקן במים ומשמין..הופך לשמאלץ הרינג

• הוסף לסימניות
לא מתקרב לאיכות של הדג של זהבה, וגם לא של אלדג
מה שתגיד..:p
שם לא מייצרים סלטי דגים בכלל
זה המצאה של המגזר הרינג בחרדל מיונז ובצל..
אני לא צרכן הרינגים,
שם אני קונה רק סלומון מעושן בעישון קר כי זה מה שאוהבים בבית

• הוסף לסימניות
מה שתגיד..:p
שם לא מייצרים סלטי דגים בכלל
זה המצאה של המגזר הרינג בחרדל מיונז ובצל..
אני לא צרכן הרינגים,
שם אני קונה רק סלומון מעושן בעישון קר כי זה מה שאוהבים בבית
מייצרים שם סלטים (יש מקרר שלם, היתר מכירה אם שאלת)

• הוסף לסימניות
מייצרים שם סלטים (יש מקרר שלם, היתר מכירה אם שאלת)
מה שתגיד..:)
פשוט אני לא צרכן של אז אני לא "רואה" את זה.
ודרך אגב מפעם לפעם אני קונה שם ראשים של דגים קפואים (נראה זוועה)
אימא שלי מכינה מזה מרק כל שהוא שאני בעצמי מעולם לא הצלחתי לשים בפה..

• הוסף לסימניות
השבת ראיתי מגש כזה
היה שם מעבר לדג עצמו
שיפקה קטנטנים,
זיתים שחורים
עגבניות שרי קטנטנות
בצל
וטבעות פלפל חריף

• הוסף לסימניות
אני קונה של אלדג.
שם כמויות בצל חתוך. מוסיף מעט פלפל אנגלי, שלוק חומץ, מעט פלפל שחור גרוס. מכסה בשמן עד למעלה (מומלץ לעצום עיניים כששופכים. זה נורא). וזהו.
זה יוצא יותר טעים מזהבה. תענוג ממש.

כשיש לי זמן, אני קונה את ההרינג בכהן חמוצים (מלכי ישראל ירושלים). זה יוצא ממש משובח.
יש להם הרינג מאד טעים

• הוסף לסימניות
המקור של זהבה זה מאלדג בקרית אריה. המשובח זה לא מטיאס אלא דג הרינג ועושים אותו אדום ע"י השריה במי סלק
אפשר לקנות את זה בחנויות קופסא של אלדג שכתוב ע"ז פילה
הרינג אמיתי. כמו"כ לפל דגים יש גם מעולה.

• הוסף לסימניות
מכיר אנשים חשובים שקונים שם
כשכתבת את זה חייכת או קרצת...?
זה לא אמיתי...
מה הקשר בין החשיבות של האנשים לעצם המעשה?
זה ידוע שזו חנות בלי שום כשרות. ולא רק זה, רבני בני ברק (הרב לנדא והרב רוזנבלט) בפירוש אמרו שבחנות הזו נמצאו בעיות אמיתיות של כשרות בלי פקפוק!!!
(ואם כבר במראה האנשים עסקינן, אני גר באיזור החנות הזו ואני רואה בדיוק מי הם- המוכרים/שפים/טבלנים/מערבבים/קוצצים. אנשים בתת רמה מבחינה רוחנית...)
יסלחו לי כולם על הקיצוניות, פשוט גם אותי מרגיזה הידיעה שאנשים עם 'זקן ארוך' קונים שם בלי להתבלבל.

• הוסף לסימניות
המקור של זהבה זה מאלדג בקרית אריה. המשובח זה לא מטיאס אלא דג הרינג ועושים אותו אדום ע"י השריה במי סלק
אפשר לקנות את זה בחנויות קופסא של אלדג שכתוב ע"ז פילה
הרינג אמיתי. כמו"כ לפל דגים יש גם מעולה
עדיין הטעם לא דומה...

• הוסף לסימניות
רק אני צופה מהצד בלי שיהיה לי מושג מה זה ההערינג של נחמה?
היכן ניתן להשיג בירושלים? שאוכל גם אני לחוות את דעתי

• הוסף לסימניות
אם אתה אוכל רק מוצרים עם כשרות, כדאי לך לא להיסחף אחרי אנשים (חשובים ככל שיהיו) שאוכלים מוצרים ללא כשרות.
בפרט לא בחנות חשודה וכמכתב שצוטט לעיל...

• הוסף לסימניות
גם כהן חמוצים היו שנים רבות ללא הכשר עד שפתחו את העניים ועברו להעדה החרדית ומוכרים כיום כמה זה עניין של מבט שהחברה קלטו שזה כלכלי

הרעיון להרינג רך זה עוד יום עם המלח והסמל מה שמאוד חשוב לשטוף טוב מהשמן ולשים שמן חדש..
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה