העתקה או שאני מדמיינת?

• הוסף לסימניות
ראיתי השבוע את המודעה הזו בעיתון שכונתי וישר קפץ לי לראש שזה חיקוי של מה שאני עשיתי - מה אתם אומרים? (נא לא לצחוק עלי)

• הוסף לסימניות
ממש לא נראה העתקה.

• הוסף לסימניות
במאגרים יש דשא בצורת שביל ודשא בצורת וי...
אין קשר בין המודעות.
זה הקפיץ אותך כי עבדת על אוביקט דומה.

• הוסף לסימניות
את צודקת שהרעיון דומה.
דשא, משפך, ועיצוב נקי

אבל יש לי שאלה:
בוא נגיד שבאמת ההיא שעיצבה ראתה את העיצוב שלך ונתת לה רעיון.
היא חפשה תמונה, שילבה, עיצבה. סך הכל עזרת לה.
אולי היא גם שברה את הראש עד שהיא מצאה רעיון...(שלך במקרה)

אז מה.. היא חייבת לך זכויות יוצרים?
מול עינינו עוברים מידי יום מאות פרסומות, לא יתכן שנעצב משהו ברעיון למה שראינו?
זה אסור?

חשובה לי התשובה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות, ישר שראיתי הייתי בטוחה שזו מישהי שראתה את מה שעשיתי, אבל התלבטתי אם רק אני רואה את זה או לא, אני רואה שזה לא דומה בעינכם אז בסדר. (התלבטתי אם לדבר איתה ...)

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא שום קווי דמיון, למרות שניסיתי.

• הוסף לסימניות
אין שום דמיון!!!
לכולם יכול להיות את אותם תמונות, וזה מיד מה שעולה בראש.

• הוסף לסימניות
שוב תודה לכולכם, זה מספיק לי.
אני מורידה את המודעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: bracha51 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה