כללי הפורום עוזר לנו או מבזבז את זמננו?

• הוסף לסימניות
אין לי מילים להוסיף על יעילות הפורום, העזרה ההדדית, הפרגונים , העידוד והביקורת הבונה!
הענין הוא שאם אתה פותח את הפורום רק בשעות העבודה (כי אין לי אנטרנט בבית) אז כמובן שזה לא בזבוז זמן כי זה נורא חשוב אבל במציאות זה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. החוכמה היא לשלב בין כל הדברים בחכמה ובשיקול דעת.
ושוב תודה למנהלים היקרים וכמובן לכל החברים המשתתפים בפורום

• הוסף לסימניות
yrsys
'תה צודק בכל מילה
אבל תמיד נדע: העיקר עיקר והטפל טפל, ולא להפוך היוצרות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון באמת מחמם הלב לראות את כל המחמאות סביב החסד והעזרה התמידית בפורום הזה.

כשנפתח האשכול היה מי שפנה אלי בבהלה שאסיר את האשכול, מה זה צריך להיות שיש כאלו שמסוגלים לכתוב שהפורום מבזבז זמן וכו'. אך אני כמובן לא מחקתי ולא רק בגלל הרגשת השקיפות והאוביקטיביות שאני שומר כאן, אלא שאפילו שמחתי על האשכול.

דעתי: אין ספק שהפורום הזה תועלתי מאד ועוזר מאד אחד לשני. אבל מצד שני אסור שיקרה מצב שמשתמש פורום אינו יודע להניח לעצמו גבולות, ניתן להשתמש באופציה של עדכונים למייל כשיש משהו חדש באשכולות המענינים את המשתמש. או שניתן להחליט על שעה מסויימת שרק בה גולשים כל יום. וכו'. אסור שיקרה מצב שהפורום ישבש את זרימת העבודה.

ברוך השם יש היום באתר כמאתיים עשרים חברים. זה המון! (האמת, לא כולם בעיצוב גרפי) ואפילו אם כל אחד היה נכנס פעם פעמיים ביום רואה מה חדש ומגיב, הפורום היה מאד פעיל.

צריך להיות גם עניינים בפורום לא סתם למרוח את הזמן בפורום, פשוט להקיש על הודעות חדשות, לפתוח את הנושאים המעניינים, לקרוא ולהגיב במהירות אם יש מה להגיב, אין טעם להתמרח עם הפורום שעות רבות.

בהצלחה
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
תגובה של משתתף סמוי

מעולם עוד לא הגבתי כאן, כי אני בסך הכל גרפיקאית מאד מאד חדשה ואין לי כמעט ידע.
במקום ללכת ללמוד עיצוב גרפי, אני יושבת כל יום ורואה את העיצובים המדהימים שלכם, קוראת את כל ההערות של כולכם על העבודות של כולכם...
ולומדת!
אם את זמנכם אתם מבזבזים - את זמני לא!
יישר כוח ענק לכולכם.

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם עפרה במאת האחוזים. אצלי הגרפיקה היא תחביב ולא עבודה (טוב, אני עושה קצת עבודות כאן ושם, אבל לא באופן קבוע), ומהפורום למדתי המוווווון דברים.

חזקו ואמצו.

• הוסף לסימניות
ביזבוז זמן?????
פרוג הוא בראש ובראשונה "קהילה", דבר שיש לו ערך בפני עצמו. מה עוד קהילת מעצבים מכל התחומים. אי אפשר לעשות הכל לבד.

ביזבוז זמן??? כמה פעמי נתקעתם בבעיה שאילו הייתם צריכים לפתור לבד, הייתם מבזבזים הרבה יותר זמן.

ביזבוז זמן??? כמה חומר לימודי יש כאן שאין גם במכללות הגרפיקה?! (בציבור החרדי בכלופן).

אבל אין אפס, יש כאן כאלו שלהם זה באמת ביזבוז זמן......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim2003;40947:
ברוך השם יש היום באתר כמאתיים עשרים חברים. זה המון! (האמת, לא כולם בעיצוב גרפי) ואפילו אם כל אחד היה נכנס פעם פעמיים ביום רואה מה חדש ומגיב, הפורום היה מאד פעיל.

בהצלחה
חיים דיקמן

אז היום יש כבר יותר מפי שניים, (430!!!) וכבר לא צריך לומר על העזרה הגדולה שהפורום הזה מביא לכולם.

• הוסף לסימניות
עוזר, חשוב יעיל וכל המילים היפות שנאמרו כאן, אני מצטרף.

אצלי נוצר מצב לא נעים. בזמן המועט שיש לי להציץ בפורום אני מרפרף ולא מספיק להגיב.

כאן הייתי חייב להגיב ולהסביר את העניין בתקוה שזה נסלח ויגיבו לי כשאצטרך.
(בדרך כלל לא מעיז להעלות עבודות כיון שהם לא מתקרבות לקרסוליים של הגרפיקאים כאן.)

• הוסף לסימניות
הבה נודה באמת: נכון שהפורום תורם, שוקק חיים, רענן, קסום, (אני יורדת מת' כלפי מטה...) צעיר, פעיל, ערני, סובלני, נעים, מפתח, לבבי, כריזמטי, וכך הלאה והלאה עד אין כמוהו.

ולמרות כל זאת, הוא מבזבז זמן, בגדול, כן!!!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגיב מנקודת מבט של משתמשת די חדשה!!
הצילו................................... אני כל הזמן נמצאת פה על האתר! (העבודות מחכות...)
יש לכם עצה???
כמובן שהאתר עוזר לי המון ואני מוסיפה הרבה ידע!

• הוסף לסימניות
הפורום אכן עוזר ומוסיף רבות, אין על כך עוררין. וע"כ תודה!!!!! אני מאד נהנית להכנס ולהחכים.

אך מנגד- תלוי כמובן כמה זמן כל אחד יכול להקדיש לעבודה וממילא גם לשיטוט בפורום. אני, לדוגמא, נמצאת בתקופה שאין לי אפילו מספיק זמן להקדיש לעבודות שהתחייבתי לבצע, וע"כ כל פעם שאני נכנסת לפורום יש לי נקיפות מצפון של בזבוז זמן...

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי.
אין ספק שהפורום עוזר מסייע ומקדם המון.
יש אנשים שיש להם בעיה במשמעת עצמית
כאלו שמרגישים שהפורום 'מבזבז' את זמנם.

אז מה? נסגור את הפורום? או אולי נפתח עוד פורום קבוצת תמיכה? :)

קחו את המידע שזורם כאן, את כל הטיפים והלימוד שלומדים כאן תהפכו אותו לשעות לימוד בקורסים...
קחו את הזמן שאתם מקצרים כאן כשיש לכם בעיה בתוכנה או צריכים תמונה כלשהי, היענות מדהימה כאן (מאות חברים) בתוך מספר דקות. ותהפכו את זה לשעות של טלפונים לחברים למקצוע או לתמיכה. (או לשיטוט אין סוף באתרים אחרים...)

אני מתחיל לחשוש יש כאלו שנכנסים לכאן רק בשביל 'לראות עבודות'... ולא באמת שהם רוצים להתקדם במקצוע.. ובאמת לא נעזרים מהפורום. להם הייתי אומר חבל על הזמן שלכם, תגלשו לפליקר יש שם יותר תמונות....

אבל, כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, אין לשכוח שאסור שיגיע מצב שהפורום ממכר סתם ללא תכלית.
טוב להכנס מידי פעם להיעזר במה שצריך ולעזור מה שצריך ולצאת (לטבול ולצאת).
אבל אני חושב שאנשים בוגרים בעלי מקצוע שצריכים להביא לחם הביתה, צריכים גם משמעת עצמית.

• הוסף לסימניות
בתור אחת שעובדת מהבית משמעת עצמית זה חלק מהחיים אחרת מי הבוס שיכריח אותי לפתוח ב-8 את המחשב? אבל אני חייבת לאמר ואני שמחה שניתנה לי הזדמנות הפורום הזה נותן המון מלבד הידע המיקצועי, חו"ד וכו' הוא נותן לי את הבטחון לגשת לעבודה חדשה ויותר מאתגרת כי יש את מי לשאול יש עם מי להתיעץ ותודה לכל אלו שמגיבים ועוזרים.אישית אני מרגישה פה בבית אני מקדישה כל יום לא מעט זמן לעבור על כל ההודעות (אני לא מפספסת) וזה נותן לי הרבה. וגם אם אני מגיבה קצת פחות זה יבוא עם הזמן. (כשנשתכלל.)

• הוסף לסימניות
רעיון טוב.
הבה נפתח קבוצה מקצועית בפרוג לתמיכה באנשים חסרי משמעת עצמית שמתמכרים - בין היתר - לפורום.
הוא יהיה מוצף, חיים.
שמעתי פעם מ'נתיב', שיותר מלוקחות חרדים - יש להם משרדים חילוניים שרוצים למנוע מהעובדים לשוטט באתרים כל היום במקום לעבוד. ההתמכרות היא בעיה כלל עולמית שמטופלת היום בידי פסיכולוגים רבים, שמתמכרים כנראה בעצמם לפורום פסיכולוגים.
ואם יש פה עוד מישהו חסר משמעת עצמית, שיתנחם. הוא לא לבד.

• הוסף לסימניות
פורום לאנשים שהתמכרו לפורום של פסיכולוגיה המטפל בבעיות התמכרות לפורום. ואין לדבר סוף :)

• הוסף לסימניות
אם מנהלי האתר ומנהלי הפורום וכל החברים היו עושים עושים חשבון כמה זמן זה חוסך לי ולרוב החברים פה, אז הם היו אפי' מבקשים אחוזים על העבודות וכד'
(הסבר אני חייב להודות לכולם שמאז שהצטרפתי לפרוג ולעיצוב גרפי אני מסוגל לעשות כיום עבודה בחצי שעה מה שפעם עשיתי בחצי יום, מכל התגובות ומכל השאלות והתשובות ומכל העזרה זה מה שקידם אותי בהרבה) וחלילה למישהו להגיד שזה מבזבז לך זמן. אלא אתה מבזבז הרבה זמן שעות עבודה וכו' אם אתה לא נכנס לפרוג

• הוסף לסימניות
יש לציין שהפורום הזה עזר לי המון ואפשר גם העלה לי את הרמה (עובד לבד מהבית). בקשר לזמן - מתי שיש זמן נכנסים או שעושים שמירה בפוטושופ אז בנתיים מציצים לפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moty777;40852:
עוזר ועוד איך!!!

לא פעם נתקעים עם משהו לחוץ והפורום הזה על אנשיו הנפלאים מוציא אותך מכל צרה וצוקה.
יישר כח לכל העושים במלאכה.

מצטרפת לכל מילה!!
אין ספק שהפורום מחכים מאוד ומעשיר את הידע!! במיוחד לי, שאני ממש לא מהמקצוענים פה, אני סה"כ בתחילת הדרך.

יש משהו בזה שאני קצת מתביישת להעלות עבודות (שהם לא הרבה)-אחרי שאני רואה עבודות מדהימות ומקצועיות אחת אחת, שאני ממש רחוקה מהרמה ומהיכולות האלו, אבל אני מאמינה שאני יגיע לרמות כאלה בזכות הפורום ובגלל השאיפה והרצון.

נסיון וביטחון גם נרכוש במשך הזמן בעז"ה, ועל כך תודות לפורום, על העזרה האכפתיות הטיפים וכו' וכו'

לי אישית הפורום הזה עוזר ובהחלט לא מבזבז זמן!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעלות נקודה נוספת:
מעבר לקטע המקצועי, שבו מביא הפורום תועלת עצומה,
אצלי הפורום עונה גם על צורך חברתי מסויים...
הרי אחד החסרונות של עבודה בסטודיו פרטי, או בבית, זה שאין חברה עליזה מסביב.
יש כל מיני דרכים להתמודד עם זה. אחת מהן - השתתפות בפורום - - -

• הוסף לסימניות
הזדמנות לומר תודה!
אני בונה את כל העתיד שלי בפורום הזה.
זה בדיוק מה שהיה חסר לי בעבודתי בגרפיקה.
לשאול שאלות ולקבל תמיכה תוך כדי עבודה.
והכי הכי חשוב- לקבל חוות דעת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה