כללי הפורום עוזר לנו או מבזבז את זמננו?

• הוסף לסימניות
הפורום מצויין, מעניין, מקצועי, חברתי, תעסוקתי, מפתח, מלמד, מקדם וכל מה שתוסיפו יהיה נכון, ובגלל זה הוא גם ממכר... הרבה יותר מעניין לפתוח אותו מאשר לפתוח עבודה של לקוח מאתמול... ואז נסחפים... ופתאום ניהיה צהרים...
אז נכון, חייבים לדעת לעשות גבולות! ולא חייבים להיות מעודכנים 'און ליין',
אבל חייבים, ממש חייבים, לפתוח, לראות, לעדכן, להתעדכן, בשבילינו! שהפורום ימשיך לפרוח! כי 'שלח לחמך על פני המים' - ברגע שתצטרך, תדע שיש למי לפנות!
יישר כח גדול גדול למנהלים!!!!
(אגב, שאלה שמציקה לי הרבה זמן, מה אתם, מנהלים נכבדים ויקרים, מרווחים מכל העסק? מה האינטרס שלכם בדבר?... אולי זו שאלה חצופה, ואינכם חייבים להגיב לי)

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם על "עסקנות" מה יש להם בזה שעוזרים אחרים.
והעוסקים בצרכי ציבור באמונה הקב"ה ישלם שכרם וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים דיקמן;40947:
דבר ראשון באמת מחמם הלב לראות את כל המחמאות סביב החסד והעזרה התמידית בפורום הזה.

כשנפתח האשכול היה מי שפנה אלי בבהלה שאסיר את האשכול, מה זה צריך להיות שיש כאלו שמסוגלים לכתוב שהפורום מבזבז זמן וכו'. אך אני כמובן לא מחקתי ולא רק בגלל הרגשת השקיפות והאוביקטיביות שאני שומר כאן, אלא שאפילו שמחתי על האשכול.

דעתי: אין ספק שהפורום הזה תועלתי מאד ועוזר מאד אחד לשני. אבל מצד שני אסור שיקרה מצב שמשתמש פורום אינו יודע להניח לעצמו גבולות, ניתן להשתמש באופציה של עדכונים למייל כשיש משהו חדש באשכולות המענינים את המשתמש. או שניתן להחליט על שעה מסויימת שרק בה גולשים כל יום. וכו'. אסור שיקרה מצב שהפורום ישבש את זרימת העבודה.

ברוך השם יש היום באתר כמאתיים עשרים חברים. זה המון! (האמת, לא כולם בעיצוב גרפי) ואפילו אם כל אחד היה נכנס פעם פעמיים ביום רואה מה חדש ומגיב, הפורום היה מאד פעיל.

צריך להיות גם עניינים בפורום לא סתם למרוח את הזמן בפורום, פשוט להקיש על הודעות חדשות, לפתוח את הנושאים המעניינים, לקרוא ולהגיב במהירות אם יש מה להגיב, אין טעם להתמרח עם הפורום שעות רבות.

בהצלחה
חיים דיקמן

קראתי... אהבתי... הקפצתי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;2283983:

שים לב ממתי ההודעה הזאת של ר' חיים...

נראה לי שמשנת 2007 הפורום הוכפל והושלש כהנה וכהנה, כ"י!

• הוסף לסימניות
מבחינתי, הפורום הוא גלגל הצלה מהפן המקצועי.
לא פעם נתקעתי עם בעיה באמצע עבודת עיצוב- פתחתי את הפורום- חיפשתי ומצאתי.
הפורום כאן מלא בשו"ת, עיצות מעשיות, טיפים, השראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה