עזרה הפחתת סוכר במשקאות קלים

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול בין סוגי הממתיקים
אני לא ממש יודעת שמות אבל סטיבייה לדוגמא נחשב לבריא
לעומת אספרטיים שהוא לכל הדעות רעל אמיתי.
לגבי מה עדיף זה מחלוקת עתיקה יש שיגידו שהכל עדיף מסוכר לבן ויש שטוענים ההיפך.
אבל אני כבר למדתי כל מוצר שאין עליו סימון אדום אני מיד בודקת איזה תחליפים שמו שם...
לדעתי עדיף לבטל את החוק הזה, מאשר שאנשים יחשבו שמוצר הוא ללא סוכר בעוד שפשוט החליפו אותו בממתיקים שהם בודאי גרועים ג"כ...

• הוסף לסימניות
אין לי כוח להתווכח עם בורות וחוסר ידע.
לכן אני פשוט יפנה אותך לעשות בדיקה קצרה בגוגל ולקרוא מעט מאמרים אקדמאים.
ספוילר: אין מחקר אחד שקבע שממתיקים יותר מסוכנים מסוכר.
ממש לא נכון
הבעיה בממתיקים זה שאנשי המקצוע בטוחים שיש את הנזקים, אבל עדיין אין מספיק מחקרים עליהם, בשונה מסוכר שיש מחקר מקיף
ממה שאני יודעת אנשי מקצוע ממש לא ממליצים להחליף סוכר בממתיקים

• הוסף לסימניות
פניתי בעבר לכמה חברות והסברתי להם שמי שקונה חטיפים ,יודע שזה לא בריא ולא מעונין שיורידו מלח וסוכר ,גם לקורנפלקס הורידו סוכר בעבר ,ומאז יש הרבה שמוסיפים סוכר , פניה לחברות עוזרת

• הוסף לסימניות
פניתי בעבר לכמה חברות והסברתי להם שמי שקונה חטיפים ,יודע שזה לא בריא ולא מעונין שיורידו מלח וסוכר ,גם לקורנפלקס הורידו סוכר בעבר ,ומאז יש הרבה שמוסיפים סוכר , פניה לחברות עוזרת
הרבה חטיפים נוראי לאכול אותם מרוב מלח ותבלינים, לא היה קרה כלום עם היו מפחיתים קצת מלח וכו'.
אם אשמע שהפחיתו מלח בחטיפים אני רץ לקנות...
משא"כ בקורנפלקס

• הוסף לסימניות
תפוציפס עלית ,נהיה טפל בלי המלח
פריגת צלול בטעם של מים שהרסו אותם
,לא חכמה להוריד סוכר ,ולהגיד שהמוצר בריא,זה שקר שעובדים על הצרכנים
כל מי שאוהב קורנפלקס תלמה יודע מה הטעם מאז שהורידו "לתועלת הצרכנים ",את הסוכר

• הוסף לסימניות
אני מדבר בעיקר על החטיפים המתובלנים,
בהם החברות הגזימו לגמרי עם כמויות התבלינים שם

• הוסף לסימניות
למה החברות לא מפחיתות סוכר וזהו, בלי עוד שום תוספות??
אז שיהיה קצת פחות מתוק מה קרה?!
למה צריך להוסיף במקום זה ממתיקים??
הם רוצות שיקנו וישתמשו במשקאות שלהם, בלי סוכר או ממתיק אין להם טעם.

• הוסף לסימניות
הרבה חטיפים נוראי לאכול אותם מרוב מלח ותבלינים, לא היה קרה כלום עם היו מפחיתים קצת מלח וכו'.
אם אשמע שהפחיתו מלח בחטיפים אני רץ לקנות...
משא"כ בקורנפלקס
בחטיפי אסם הפחיתו במלח בשביל להוריד את הסימון של נתרן בכמות גבוהה, אבל השאלה אם התחליף ששמו במקומו יותר בריא.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה