The gardeners
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אגב,
בלימונדה וורודה של שוופס יש 2.5 כפיות.
יותר מכל משקה אחר!
יותר מכל משקה אחר!
נראה לי פאנטה צהובה לוקחת את המקום הראשון עם כמות הסוכר...אגב,
יותר מכל משקה אחר!
או שיחייבו לכתוב גם: ממתיקים ברמה גבוהה.לדעתי עדיף לבטל את החוק הזה, מאשר שאנשים יחשבו שמוצר הוא ללא סוכר בעוד שפשוט החליפו אותו בממתיקים שהם בודאי גרועים ג"כ...
ממש לא נכוןאין לי כוח להתווכח עם בורות וחוסר ידע.
לכן אני פשוט יפנה אותך לעשות בדיקה קצרה בגוגל ולקרוא מעט מאמרים אקדמאים.
ספוילר: אין מחקר אחד שקבע שממתיקים יותר מסוכנים מסוכר.
הרבה חטיפים נוראי לאכול אותם מרוב מלח ותבלינים, לא היה קרה כלום עם היו מפחיתים קצת מלח וכו'.פניתי בעבר לכמה חברות והסברתי להם שמי שקונה חטיפים ,יודע שזה לא בריא ולא מעונין שיורידו מלח וסוכר ,גם לקורנפלקס הורידו סוכר בעבר ,ומאז יש הרבה שמוסיפים סוכר , פניה לחברות עוזרת
הם רוצות שיקנו וישתמשו במשקאות שלהם, בלי סוכר או ממתיק אין להם טעם.למה החברות לא מפחיתות סוכר וזהו, בלי עוד שום תוספות??
אז שיהיה קצת פחות מתוק מה קרה?!
למה צריך להוסיף במקום זה ממתיקים??
בחטיפי אסם הפחיתו במלח בשביל להוריד את הסימון של נתרן בכמות גבוהה, אבל השאלה אם התחליף ששמו במקומו יותר בריא.הרבה חטיפים נוראי לאכול אותם מרוב מלח ותבלינים, לא היה קרה כלום עם היו מפחיתים קצת מלח וכו'.
אם אשמע שהפחיתו מלח בחטיפים אני רץ לקנות...
משא"כ בקורנפלקס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים