הפיכת חדר קטן ל"סטודיו"

• הוסף לסימניות
אני אנסה לעזור...

יש לך 3 אפשרויות למיקום השולחן: בקיר השמאלי, בקיר הימני או מתחת לחלון.

במיקום השולחן בקיר הימני
2 חסרונות: 1. ישיבה עם הגב לנכנסים לחדר. 2. הקיר היחיד הנותר פנוי לאחסון הוא הקיר השמאלי - מה שיוצר 2 קווים מקבילים שיבליטו עוד יותר את היותו של החדר צר וארוך.

היתרון בתכנון הזה הוא שהקיר הימני מהווה מקום אחסון גדול ונסתר מהעין לנכנס לחדר.

במיקום השולחן בקיר השמאלי
חיסרון: אין אפשרות למקם את ארון האחסון מול הנכנסים, מה שייצור הרגשה של חדר קטן עוד יותר - כך שמקום האחסון קטן יחסית. ניתן למקם 2 מדפים מעל השולחן לאחסון הספרים - השאלה אם זה יתן מענה מספק לאחסון הנצרך.

היתרונות: ניתן להמשיך את השולחן בצורת ר' מתחת לחלון עם מגירות מתחתיו (כמין שידה) מה שיתן משטח עבודה גדול יותר ולסיים בפינה הימנית של החלון בארון גדול שיתן מענה לחלק מצרכי האחסון. ניתן גם לעשות ארון בחלק הקרוב לדלת כדי לתת עוד פתרון אחסון (כמו בשרטוט שניקול שרטטה). בצורה כזו החדר יקבל צורה מעט יותר ריבועית ופחות מאורכת.
יתרון נוסף הוא הגישה הנוחה למכונת התפירה שתהיה מאוחסנת בנישה בתוך הארון ותהיה קלה לשליפה.

במיקום השולחן בקיר מתחת לחלון
חסרון: ישיבה עם הגב לנכנסים לחדר.

יתרונות: כל הקיר הימני פנוי לאחסון. ניתן לעשות ארונות עליונים ותחתונים עם 2 מדפים באמצע "לאוורור" הקיר. ניתן יהיה לאחסן את מכונת התפירה ואת המדפסת (אם יש) במדפים ש"יתנגשו" בר' עם השולחן. כמו כן, החדר יקבל מראה ריבועי יותר ופחות מאורך.
הקיר הימני יהיה פנוי לתמונות או מראה - כך שהנכנס לחדר יקבל תחושה של מרווח ולא של עומס.

באופן אישי הייתי בוחרת באופציה מס' 3 - כשארון האחסון בעומק של 30 ס"מ. כך ישאר שולחן עבודה באורך 180 ס"מ. את הארון כדאי לעשות ללא ידיות בולטות - כדי למנוע רעש ויזואלי בחדר הקטן ממילא.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
המצלמה שלי ב'שביתה', את יכולה לקחת מפה רעיונות. באופן כללי אני משתדלת לא לצבור דברים וגם ספרים אין להם סוף אז רק מיוחדים ואם רוצים עוד יש ספרייה. גם הייתה לי אפשרות לעשות ארונות עליוניים עד התקרה, אבל בשביל תחושת המרחב לא עשיתי, את הארונות העליונים עשיתי ללא ידיות (נפתח מלמטה) זה נראה מאוד נקי.

הערה: הוסר קישור לאתר 'הדירה' ע"פ בקשתם.
הנהלת האתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;995148:
המצלמה שלי ב'שביתה', את יכולה לקחת מפה רעיונות. באופן כללי אני משתדלת לא לצבור דברים וגם ספרים אין להם סוף אז רק מיוחדים ואם רוצים עוד יש ספרייה. גם הייתה לי אפשרות לעשות ארונות עליוניים עד התקרה, אבל בשביל תחושת המרחב לא עשיתי, את הארונות העליונים עשיתי ללא ידיות (נפתח מלמטה) זה נראה מאוד נקי

האתר נתן לי השראה תודה רבה!
מי מכיר נגר טוב שאפשר להזמין דרכו שולחן וארונות לפי עיצוב שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;997596:
בס"ד

תכננתי בעבר חדר לימוד שיכול להתאים לך. הוספתי רק את מכונת התפירה בתוך ארון עם משטח מתקפל עם ציר פסנתר שהופך למשטח כפול מעומק הארון.
בהצלחה

תודה על הנדיבות אבל כבר שרטטתי ורציתי שולחן ארוך מאד , עכשיו מחכה להצעות מחיר
יש למישהו רעיון - נגר טוב לא יקר בב"ב?

• הוסף לסימניות
נו, איך יצא בסוף????
תעלי תמונות.....

• הוסף לסימניות
יצא מדהים! אצלם מחר ואעלה בעז״ה...

• הוסף לסימניות
נתקלתי באשכול הישן הזה ונזכרתי שהובטחו לנו תמונות לפני כמעט שנתיים...
איך אומרים? עדיף מאוחר מלעולם לא... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1503894:
נתקלתי באשכול הישן הזה ונזכרתי שהובטחו לנו תמונות לפני כמעט שנתיים...
איך אומרים? עדיף מאוחר מלעולם לא... :)

נכון נכון ... החדר יצא מדהים אפשר לראות בבלוג בריפוד כסא משרדי

• הוסף לסימניות
והנה עוד צילמתי עכשיו

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לצלם את כל החדר ( הוא מאד קטן)

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
מקסים!
רותי איפה קנית את הוילון/צלון שיש על החלון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1504090:
מקסים!
רותי איפה קנית את הוילון/צלון שיש על החלון?

איקאה

• הוסף לסימניות
הכיסא המשרדי קנית אותו ככה, עם הטקסטורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הכותרת לא באה להתריס היא באה להדגיש מצב
ולא לא באתי לומר שאבא או אמא עם ילד או שניים זה לא אתגר
אבל שימו לב
בעוד אתם בונים על ההורים לרוב פסח ולכן מכשירים פיסת שיש קטן לפינת קפה. מדף במקרר. ובארון
כי מילא רוב החג נהייה אצל ההורים
ההורים והרווקים בבית קורעים את עצמם [תזכרו זה לא היה כזה מזמן]
כן אמא שלך לא נחה כבר 3 שבועות

להפוך בית שלם 100+ מטר של ארונות כיורים שולחנות מטבח סלון כיסאות מזווה מיטות
לכשר לפסח
לאפשרות שאתם וילדכם הסתובבו בחופשיות עם מצה ואפיקומן שסבא קנה
לא נכנסתי להוצאות המטורפות שקצת עוברות לידכם. למה שתקנו מצות יין או חסה או נייר כסף לציפוי המטבח
ושוב לא בהאשמה ולא בטרוניה אלא כנתון מציאותי
אז זו''צ יקר קצת שימת לב
לפרגן לבוא לעזור חצי יום
לפרגן ארוחה לעובדים בבית [הבית שלך חמץ המטבח שלהם במרפסת שרות]
לתת מילה טובה או שוקולד
והחשוב מכל
מעשרות להורים
הם חשובים יותר מכל כולל ארגון או קמחה דפסחא הם ההורים שלך

והם יממנו לך את ארוחות וסעודות החג

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה