הפיצוי של רימון

• פותח הנושא HDAS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;574128:
אפשר ואפשר

אולי כשהצטרפתי לא היה אפשר.
כעת, אני בין כך בתוך התחייבות, ולמרות התשלום לרימון זה עדיין משתלם לי מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;574060:
תכל'ס, מישהו ניסה לבקש מרימון את הפיצוי? מה להגיד להם?

פשוט להגיד שרוצים פיצוי.

• הוסף לסימניות
פיצוי על מה?!
זה נקרא "פיצוי" או "הנחה"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;573833:
012 הציעו לי להתחייב ל-18 חודש ב100 ש"ח וזה יכלול את התשלום על התשתית של בזק. (הם אחראים לתיווך), בדיוק אז ניסיתי את רימון וחתמתי על התחייבות ל-18 חודש ולרימון אמרתי שאני בתוך התחייבות לשנה וחצי ב-012 וכך קיבלתי מהם מחר רצפתי, נטו בשביל החסימה, יש לציין שקודם לא היתה לי בכלל חסימה, כך שרואים במוחש, שהרוצה לטהר מסייעין בידו. :)

סתם לידע כללי, גם ל-012 יש חסימה לא רעה בשם "בקרת הורים", עם בחירה בין כמה רמות, שעולה 10 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;573974:
א"א לשלם ל012 רק על הקו, זה כולל את האינטרנט.

לא נכון.

בוודאי שאפשר לשלם ל-012 רק על קו הטלפון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;574205:
פשוט להגיד שרוצים פיצוי.

רק לחכות שעה על הטלפון עד שמשהו עונה כבר לא שווה ה25% (הכל מתבזבז על ההמתנה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;574205:
פשוט להגיד שרוצים פיצוי.
התקשרתי.
בשביל משהו אחר האמת... (בשביל כמה שקלים אני לא אחכה מיובשת על הקו...)
חיכיתי חצי שעה + על הקו.
וכנראה דיברתי עם נציג עצבני.
אמרתי לו- שהייתי חייבת את הנט יום ראשון והייתי צריכה לשלוח עבודה דחופה וכו...
ומה הוא אומר לי? "תאמיני לי שגם אני הייתי צריך את הנט, ואני משלם יותר הרבה ממך כי אני משלם על מהירות 15... ומה לעשות? רימון היא חברה מעולה, ואי אפשר בלי קשיים. אז היה לנו קושי יום ראשון, התגברנו עליו במהירות... גם אני הייתי צריך לשלוח משהו דחוף... והסתדרתי דרך מכרים..."
הוא ממש לא התבטא באופן מכובד לנציג שרות ולא התחשק לי לרדת לרמה שלו...
אז אמרתי יפה תודה ושלום...

• הוסף לסימניות
התקשרתי לאינטרנט רימון והם אמרו שיש טעות במה שכתוב וזה 3 ימי גלישה בחינם ולא 25% הנחה
מי שהצליח להשיג 25% אחוזים אפשר לעדכן כאן?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי;575472:
רק לחכות שעה על הטלפון עד שמשהו עונה כבר לא שווה ה25% (הכל מתבזבז על ההמתנה!)
וגם על זה יאמרו באינטרנט רימון-
"תודה על הסבלנות!"
כמו שפרסמו היום את הודעתם לעתונות...

• הוסף לסימניות
קיבלתי שבועים פיצוי

• הוסף לסימניות
מה זה שווה שקיבלתי 3 ימי פיצוי
גם שבועיים לא שווה לי מכיוון שאני משלמת סכום חודשי קבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לאחרונה עברתי דירה ליחידה הסמוכה לבית פרטי בישוב סביבות ירושלים.
הזמנתי מאינטרנט רימון שיבואו להתקין לי סיבים והם דרשו 500 שקל (במקום 200 במקרה רגיל) מחמת שמדובר בבית פרטי שדורש עבודה יותר,
וחוץ מזה נאלצתי להמתין שבועיים עד להגעת הטכנאי, כשסוף סוף הגיע הטכנאי הוא הודיע לי שכיון שזה בית פרטי זה עבודה שמיועדת לצוות ולא לטכנאי יחיד ולכך הוא לא יכול להתקין דבר כזה לבדו.
הוא אמר לי שהוא יעדכן את החברה שצריך לשלוח צוות וזה לא יעלה לי תשלום נוסף, לאחמ"כ קיבלתי מייל מרימון כאילו ההתקנה הצליחה והם חייבו אותי בתשלום של 500 ש"ח התקשרתי אליהם והם הודיעו לי שצריך לשלוח צוות וזה עולה 500 ש"ח נוספים.
הודעתי להם שאני לא מעוניין וברצוני לבטל את ההתקשרות איתם אך את ה500 ש"ח הם לא הסכימו להחזיר.
לאחמ"כ התקשרתי לבזק והם נתנו לי הצעה לטכנאי במחיר של 100 עד 250 ש"ח תלוי בכמות העבודה של המתקין, והגיעו תוך פחות משבוע.
אההה. וחוץ מזה הם מרימים את הטלפון לאחר חצי דקה ולא לאחר 45 דק' כמו ברימון
(סתם דבר הזוי ברימון שאתה עושה שירות שיחה חוזרת-שחוזר אליך פקיד לאחר שהכנסת מספר טלפון. ועדיין צריך להמתין כרבע שעה אחרי שהם חוזרים אליך!!!).
למעדה כרגע הם לא מוכנים להחזיר לי את ה500 ש"ח אחרי שהם לא עשו בשבילי כלום.
הרי אני לא הזמנתי טכנאי אני הזמנתי התקנת אינטרנט המתקין לא עשה כלום-היה 5 דק' בבית, למה אני צריך לשלם???
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?????
וידע הציבור ויזהר!!!!!!!
תודה רבה!!!!
@איצ'ה קו המידע
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה