דרוש מידע "הפסקת אש" חזרה ללימודים?

מצב
הנושא נעול.
טוב בקיצור כנראה לא יהיו לימודים.
אין אפשרות להחזיר את השבועיים יש כאלה שהולכות לתיכון מבית ספר
וכאלה מגן לבית ספר לא יחזירו את השבועיים.

1750771166180.png

רחמונ'עס עד כמה הורים מיואשים!
הוציאו כבר הודעות בשם משרד החינוך, אולי זה יעבוד...

אפילו בתאריך התבלבלו מרוב עייפות...

רץ ברשת

אני גננת.
ואני רווקה.
וכמובן רוצה מאד לחזור לעבודה.
כי כמו שהילדים צריכים להיפרד מהגננת
גם הגננת חייבת את זה. (ואולי אפילו יותר)

בתור מורה קיבלנו הןדעה מהמנהלת להעירך
החלטה תתקבל ב8 בערב
יתכן ורק מקומות אם מקלטים ויתכן מלא
אבל להיות מוכנים לעבודה מחר

קצת סבלנות ל8 בערב יודיעו הכל
3 שעות זה אפשרי להמתין

אני בממ"ח קיבלתי הודעה להיות מוכנה מחר ב8.
עד הערב יתעדכן סופית.

אני אפתיע אתכם ואומר שאני גננת בחינוך החילוני.
גם בחינוך החילוני הלמידה מרחוק ממש לא יעילה למרות שהיא בזום.
אף אחד לא עולה לזום ואם שולחים לילדים סרטונים אף אחד לא מסתכל עליהם (עשיתי מבחנים כמו בקשות ומטלות שביקשתי בסרטון ולא נעשו)
ואגב, סרטונים הרבה הרבה יותר קשה להכין מהקלטה, זה צריך להיות עם תמונות וגיוונים, הם נחשפים לחומרים חזותיים מרתקים וצריך לגרות אותם ממש כדי שירצו לראות את הסרטון ואצלי כמובן הכל חסום.
על סרטון של 10 דק' אני עובדת בערך 3 שעות בלי הגזמה.

מחר בעז"ה חוזרים לשגרה ומתחילם הלימודים
סופי.

אגב רוב הטיעונים לא נכונים למעונות ומשפחתונים,
ודאי אם יתחילו בשעה 10:00
איזה טיעונים לא נכונים? הן לא צריכות לדעת מתי לקום? הן לא מתכננות את היום הבא?
הפוך, משפחתונית גם צריכה לוודא שהבית שלה במצב שמוכן לקבל ילדים.
במקרה בדיוק עכשיו דיברתי עם משפחתונית שמרגישה אבודה כי היא לא יודעת מה קורה מחר.
ולדעתי הגיל עם פחות סיכון,
ההורים מלווים את הילדים בדרך,
ממושמעים...
בהרבה מעונות יש מיגון.
נקודה למחשבה!
ויש מטפלת אחת שצריכה להכניס 5-12 ילדים לממ"ד בעצמה כי הם לא הולכים לשם לבד, ואולי הם גם ישנים.

תודה לאל ב"ה

עוד לא רשמי אבל אני יודעת בטוח שהכל חוזר מחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה