- הוסף לסימניות
חלילה!!!וחבל לעודד אם יש מעט כאלו.
אני לא מעודדת
אבל רק מעוררת על הסיכונים בלהשאיר את הילדים בבית
חלילה!!!וחבל לעודד אם יש מעט כאלו.
שהם קטנים משמעותית מהסיכון לשלוח אותם.חלילה!!!
אני לא מעודדת
פיקוד העורף אמור לעשות צעד חסר אחריות ו/או חסר היגיון בגלל הורים חסרי אחריות ו/או חסרי היגיון?חלילה!!!
אני לא מעודדת
בבית ספר שבו אני עובדת עשו אחרי ה7.10 ימי לימודים קלילים רק כדי שהילדים יפיגו מתחים, הגיעו מורים שהסכימו ויכלו לבא ועשו פעילויות קלילות ונחמדות.אבל רק מעוררת על הסיכונים בלהשאיר את הילדים בבית
היום יש התראה של כמה דקות טובות.קצת קשה לי להבין את השיח הבהול לשלוח ילדים למוסדות בכל חלון הזדמנויות קטן ש(אולי) נפתח....
ובכל אופן, מבחינת בטיחות-
אולי כאמא מרגיש לך שילדים בביה"ס נמצאים במקום בטוח. והאמת שכן, במצב בטחוני שגרתי ב"ה המקום בטוח.
אבל בזמני אזעקות אמת, המקום לא בטוח. נקודה.
ראשית לא בכל הכיתות שומעים את האזעקה והיו פעמים שכיתות הספיקו לצאת רק בסוף האזעקה וצריכות לעבור דרך חצר פתוחה למקלט.
היית רוצה שבמקרה זו תהיה הכיתה שהבת שלך נמצאת בה, רק כדי שלא תהיה עוד יום בבית?
ובואי נגיד שכולם אכן שמעו... רק תדמייני כ- 1,500 תלמידות מבוהלות רצות כולן למקלטים, כאלה שנופלות בדרך... כאלה שבוכות ומבוהלות. כאלה שבכלל היו ב..שירותים בזמן האזעקה. ו...כאלה ש....עד שהגיעו לא היה להן מקום במקלט (כן!!! זו המציאות). אם אחת מאלה הלא ממוגנות שנשארות בחוץ היתה הבת שלך, עדיין דחוף לך לשלוח אותה לביה"ס מחר??
לא ברור למה הפרוצדורה של ריצת תלמידים למקלטים נראית לחלק מההורים כפרוצדורה רגילה כמו שהם רצים עם ילדיהם למקלט.....
כמה ילדים יש לך ל'סחוב' למקלט?היום יש התראה של כמה דקות טובות.
ואם אני מצליחה להתעורר להתלבש ולהעיר ילדים ולסחוב אותם למקלט למטה.
אז נשמע לי הגיוני.
ושוב אני האחרונה לזלזל בהנחיות ולקחת סיכונים.
סה"כ באתי לעורר ע"ז שפשוט לנו שלא יחשבו על זה בכלל
ומעניין מאוד אם ביום רביעי כן יפתחו
או שעדיין יצטרכו להתארגן... להודיע...
לא כל מוסד הוא כמו הבית ספר שלכם,כמה ילדים יש לך ל'סחוב' למקלט?
הייתי שמחה להביא אותך להיות קב"טית יום אחד בביה"ס שלנו שמונה כ-1500 תלמידות בלעה"ר...
ולערוך תרגיל פינוי למקלטים.
ואז להסביר לך שבזמן אמת זה גרוע פי כמה.
ואז לראות איך תדברי.
לא כל מוסד הוא כמו הבית ספר שלכם,
ושוב דיברתי בעיקר על מעונות שזה גילאי הילדים שלי
ששם אין את הבלאגן הגדול שאת מתארת...
מחר כנראה לאמישהו יודע האם בעקבות הידיעות על הפסקת אש, יש מצב שמחר כבר יתקיימו לימודים?
או שפיקוד העורף יסחוב את זה....
www.prog.co.il
לא יקרה!לדעת המומחים אם אכן תתחיל הבוקר הפסקת האש
יחזירו את הלימודים של ילדים מגילאי לידה ועד כיתה ג'
ללא יציאה לחופש הגדול בחודשים יולי אוגוסט
כדי לתת להם עוגן יציב לאחר הטלטלה שחוו בימים האחרונים
שהסיכון הוא גדול בשביל להתחיל היום לימודיםאיך זה קשור?
ההפךשהסיכון הוא גדול בשביל להתחיל היום לימודים
נו וזה נהיה יותר בטיחותיההפך
באמת צריך להסביר למה מוסדות יותר מסוכן מבית?זה מראה שהפסקת האש מתקרבת
וחוץ מזה . למה לימודים זה מסוכן יותר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים