- הוסף לסימניות
בשעה 7:00לא הבנתי בדיוק..
מתי הפסקת אש אמורה להתחיל מישהו יודע?
בנתיים לאהאם ישראל מגיבה על המתקפות האלה?
ככל הנראה מדובר במטחי סיוםמדובר במטחי סיום?
בשעה 7:00לא הבנתי בדיוק..
מתי הפסקת אש אמורה להתחיל מישהו יודע?
בנתיים לאהאם ישראל מגיבה על המתקפות האלה?
ככל הנראה מדובר במטחי סיוםמדובר במטחי סיום?
הארוע בפרדס כ"ץ גרם לזה- לומדים בדרך הקשה...ובקיצור... דווקא הפעם היתה מאוד אוירה של: שמירה על הכללים.
עם כל הכבוד לבדיחות.זה הענין- שלמורים יש עולם אחר...
ההסתדרות והמורים קשורים לזה האם יחזירו לנו את הימים האלה או לא.קחו בחשבון שהנהלת הסתדרות המורים בעיקר דואג לעצמם - ממש לא למורים.
את שוב חוזרת על זה.המסר רק היה שיתכן שהמצוקה סביב העדר הלימודים מצויה יתר במגזר עקב ריבוי הילדים ב"ה - כן ירבו!
לא בכל בית ספר זה הולך ככה...כמה ילדים יש לך ל'סחוב' למקלט?
הייתי שמחה להביא אותך להיות קב"טית יום אחד בביה"ס שלנו שמונה כ-1500 תלמידות בלעה"ר...
ולערוך תרגיל פינוי למקלטים.
ואז להסביר לך שבזמן אמת זה גרוע פי כמה.
ואז לראות איך תדברי.
עם כל הנוחות הרגשית שלי שהילדים יהיו בבית במצב כזה, משרד החינוך לא הוכיח בעבר שהוא דואג לבטיחות ושלום התלמידים, וגם עכשיו הוא לא הוכיח מאמץ בחשיבה על הילדים שבבית אז אני לא מצליחה להאמין שעכשיו הוא במקרה כן דואג לילדים...את שוב חוזרת על זה.
את חושבת במערך השיקולים צריך לקת בחשבון את הקושי?
לדעתי הדבר היחיד שחשוב הוא שלומם ובטיחותם של הילדים. עם כל היתר נסתדר.
לא נכוןלהבהרת הדברים!!!
החרדים שומרים מאוד על הכללים!!
ואכפת להם מאוד מכל ילד וילד!
המסר רק היה שיתכן שהמצוקה סביב העדר הלימודים מצויה יתר במגזר עקב ריבוי הילדים ב"ה - כן ירבו!
שוב אני אומרת הם לא רלונטים.עם כל הנוחות הרגשית שלי שהילדים יהיו בבית במצב כזה, משרד החינוך לא הוכיח בעבר שהוא דואג לבטיחות ושלום התלמידים, וגם עכשיו הוא לא הוכיח מאמץ בחשיבה על הילדים שבבית אז אני לא מצליחה להאמין שעכשיו הוא במקרה כן דואג לילדים...
יש מורים ומורות נפלאים שעושים המון לילדים גם עכשיו אבל זה בגלל המוסריות והדאגה שלהם עצמם ולא בגלל מערכת החינוך.
משרד החינוך משפיע על פיקוד העורף בנושא הזה- ואני אומרת את זה בידיעה.אם פיקוד העורף יחליט לפתוח ומשרד החינוך יעכב אז זה יהיה הזמן להתלונן. נקטר לנו בכיף.
נכון. ואולי העבודה והפוקוס צריכים להיות על זה שבכ מקום זה יתנהל מצוין, הרי במדינה שלנו כל עוד משיח לא בא- מצב חירום וביטחון רעוע זה שיגרה.וגם כל ההסברים שיש מקומות שנכנסים יפה למרחבים. יש מקומות שלא.
כרגע ניתן לפתוח חנויות נחוצות ומשרדים גם לא חיוניים והרבה אם לא רוב המעסיקים מצפים לתפוקה של העובד, ואני מניחה שאת יודעת שרוב העובדים בישראל לא מקבלים שכר על זמנים שלא עבדו.כרגע המשק כולו עדין תחת הגבלות מחמירות
וכמו שכתבתי-ילדים לא צריכים ללמוד בשעת מלחמה זו דעתי ואני שמחה שפיקוד העורף חושב כמוני. תנשמו עמוק יש סיברות גבוהה שהמלחמה הסתיימה וכשנאמת את זה הילדים יחזרו. זה לא באמת יקח יותר מיום אם באמת נכנסה הפסקת אש לתקף.
ביחס לאתמול בערב שלא היה אור בקצה המנהרה יום אחד זה באמת לא כזה נורא.
ואני לא בונה על להתחיל לימודים השבוע, ומוכנה נפשית גם למצב שהלימודים היחסית סדירים יתחילו רק אחרי החגים - ולא אמרתי של איזה שנה...עיצה שלי לכל ההורים
ב5-6 שנים האחרונות אנחנו במערכת לימודים היברדית ופשוט לתכנן את זה נפשית מראש (וגם לדאוג כל הזמן למלאי תעסוקה זמין בבית) ולא לבנות על שנה/חודשים של לימודים סדירים כפי שהיה נורמלי לפני הקורונה ולא לנסות לחשוב על מתי יחזירו לימודים.
מנסיון שלי כשמוכנים לזה נפשית- זה קל יותר.
בלת"ק חלקיואני לא בונה על להתחיל לימודים השבוע, ומוכנה נפשית גם למצב שהלימודים היחסית סדירים יתחילו רק אחרי החגים - ולא אמרתי של איזה שנה...![]()
איפה את רואה את זה?עכשיו הוא לא הוכיח מאמץ בחשיבה על הילדים שבבית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים