דרוש מידע "הפסקת אש" חזרה ללימודים?

מצב
הנושא נעול.
להבהרת הדברים!!!
החרדים שומרים מאוד על הכללים!!
ואכפת להם מאוד מכל ילד וילד!
המסר רק היה שיתכן שהמצוקה סביב העדר הלימודים מצויה יתר במגזר עקב ריבוי הילדים ב"ה - כן ירבו!
רואים אמהות ל10 יושבות בנינוחות מחלקות ארוחת ערב של 3 מנות, מספרות סיפורים, שרות 200 שירים, בונות בדופלו ומציירות שערים.
הכי בכיף ובנינוחות.
ואמא לילד בן 5 וכלב לא מפסיקה לצרוח עליו כל היום.

אין הפסקת האש
לתשומת לבכם יש 4 הרוגים רק מהבוקר ששהו במ"ד
כך שאין הגיון להחזיר ילדים כי ברגע שיש כמות ילדים בממ"ד או במקלט ויש פגיעה ישירה ה' ירחם יכולים להיות מאות הרוגים אבל שכל אחד בביתו הסיכון יורד,
לא מבין את ההגיון של האנשים לקבץ עשרות ילדים במקלט פיקוח נפש!!!

משרד החינוך מדגיש | לא ניתנה הנחיה לפתיחת מוסדות חינוך מחר. ההחלטה כפופה לאישור פיקוד העורף והשלמת כלל בדיקות הביטחון הנדרשות במוסדות.

מאיפה העדכון על חזרה ללימודים?

הייתה לנו אזעקה לפני 20 דקות בערך...(צפון)
וזה אחרי האעזקות בחמישה לשבע ושבע וחצי הבוקר...

כך נראית הפסקת אש?

איפה את רואה את זה?
באיזה מערכת הילדים שלך נמצאים?
אשתי קיבלה כל יום עדכון מהפיקוח, איגרת מסודרת עם דרישה לעבודה סדורה. בכל אחת מהן הדגישו שהלימודים עלולים להתחדש בכל עת ולא לשקוע בתרדמת חופש.
השתתפה במהלך ה12 ימים האלו בלפחות ארבעה מפגשי זום של הפיקוח והמחוז למעקב ועידוד לעבודה היברידית.
עבדה במצטבר כל יום קרוב לעבודה ביום רגיל.
הייתה חייבת למלא כל יום דוח מפורט מה ואיך היא עשתה.
אני לא ראיתי משרד שמנסה להתנער מתפקידו, ממש לא הרושם שקיבלתי.
היה מעניין לראות אם התלונות פה רלוונטיות גם למערכת הממלכתית או רק למערכות שלנו שלוקות בחסר גם ביום יום. אז אולי זה מתבטא גם במלחמה. אין פה האשמה של המערכות החרדיות, זו לא אשמתן, אבל עובדה שהן מספקות שירות חסר בהרבה ממה שהמדינה מציעה לתלמיד במערכת ממלכתית.
מדויק למערכות שעובדות ישירות תחת משה"ח או מוכש"ר .
בתי ספר של הקירוב תחת אותו דגל .
שאר העמותות ובעיקר בציבור החרדי המיינסטרים בערים חרדיות לוקה בחסר.
בקושי ועידה אחת מבולבלת ,שום קשר או תקשורת וכמובן אפס העסקה.
הפוקוס הוא על לימודי הבנים -לימוד תורה חשוב מכל ולכן משקיעים בו.

מדויק למערכות שעובדות ישירות תחת משה"ח או מוכש"ר .
בתי ספר של הקירוב תחת אותו דגל .
שאר העמותות ובעיקר בציבור החרדי המיינסטרים בערים חרדיות לוקה בחסר.
בקושי ועידה אחת מבולבלת ,שום קשר או תקשורת וכמובן אפס העסקה.
הפוקוס הוא על לימודי הבנים -לימוד תורה חשוב מכל ולכן משקיעים בו.
אם כך זה לא עניין של המדינה אלא של הממסד החרדי
אולי בעיה שהמדינה לא מספיק מתעקשת?
מצד שני בדברים אחרים אנחנו רוצים שהיא תעלים עין, ואי אפשר לבחור רק את החלקים שבא לנו

• תודה
Reactions: xx
במשרד החינוך הצוות נדרש לעבוד מהבית עם זומים אז הוא לא מרגיש חופש

בעיה שבמגזר שלנו לא עושים זומים

אז טלפון ,מבחנים מהבית

איפה את רואה את זה?
לאורך ה6 שנים האחרונות אני רואה את זה במוכש"ר (בית יעקב וכו') ממ"ח וממ"ד
ואני רואה את זה גם משיח ושיתופי הורים וגם משיח ושיתופי מורים.
הילדים שלי קטנים והגדול שלי נמצא אצל רבה שב"ה מגדיל ראש ולאורך כל השנה הרגשנו שהוא מחפש לעשות את טובת הילדים ועכשיו זה בולט יותר.

אגב הילדים שלי גם ב"ה טוב להם בבית נמצאים עם אמא שאוהבת את הרעיון של חינוך ביתי וחושבת שחינוך ביתי הוא טוב לא רק בעת מלחמה, אבל אחרי השנה האחרונה עם הרבה אני גם חושבת שיש לילדים הרבה תועלות ודברים טובים בלימודים פורמליים בכיתה.

לא בכל בית ספר זה הולך ככה...
במו עיניי ראיתי בזמן אמת איך זה הולך ב2 חיידרים וגן ילדים.
זה היה מדהים לראות באיזה סדר מופתי ורוגע כולם יורדים למרחב המוגן, גם בזמן הפסקה.

בזמן תרגיל ? לא חכמה
גם אצלינו הולכים בסדר מופתי בשקט וברוגע בזמן תרגיל (זה אפילו מהמם לראות עד כמה).
אבל כשהיתה אזעקת אמת ההיסטריה היא טבעית והשלווה והרוגע נעלמים.....

אבל גם להם קשה שהילדים בבית

יש משפחות ששתי ההורים עובדים או עודים חיוניים

יש עיריות שמציעות שמרטפות לילדי הורים עובדים או עובדים חיוניים

בזמן תרגיל ? לא חכמה
גם אצלינו הולכים בסדר מופתי בשקט וברוגע בזמן תרגיל (זה אפילו מהמם לראות עד כמה).
אבל כשהיתה אזעקת אמת ההיסטריה היא טבעית והשלווה והרוגע נעלמים.....
כתבתי- 'בזמן אמת'

שום לחץ, שום חרדה
בפעמיים שהייתי הלחץ והחרדה היו מההורים שכולם התקשר לצוות לשמוע שהכל בסדר עם הילדים שלהם.
(ואני מבינה את ההורים, אני גם זאתי שמתקשרת מהר לבדוק שהכל בסדר...)

הם לא יפתחו את הלימודים לכמה ימים
זה לא הגיוני
אולי גנים כן כי יש הרבה זמן עד החופש
אבל לימודים מקווה שלא יפתחו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.