דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

היי אני אברך ושלשת בנותי במעון...
יש לי תלושים על מרץ ואפריל. ובתמ"ת טוענים שחוקית, אברכים לא יכולים לשנות סטטוס תעסוקתי אא"כ עדכנו את הסטטוס לפני ינואר. האם מישהו נתקל בתגובה כזו ? וא"כ מה הפתרון ?

נערך לאחרונה ב:
אני גם נתקלתי בזה מחכה לעתירה מאמת ליעקב
אם אומרים שעד סוף חודש הם מגישים את העתירה

@מונוש אנחנו גם התחלנו שנה כאברך וקיבלנו דרגה עד ינואר .
ועכשיו הוצאנו תלושים ושלחנו להם את כל המסמכים הנדרשים והתקשרנו מיליון פעם וכל פעם עונים לנו משהו אחר .
היום הם התעקשו בכל תוקף ואמרו שאין אפשרות לשנות סטטוס באמצע שנה ולכן הם לא נותנים לנו .
יש כזה חוק ?
למשהו יש לשלוח לנו את התבחין
אודה מאוד לעזרה

@מונוש אנחנו גם התחלנו שנה כאברך וקיבלנו דרגה עד ינואר .
ועכשיו הוצאנו תלושים ושלחנו להם את כל המסמכים הנדרשים והתקשרנו מיליון פעם וכל פעם עונים לנו משהו אחר .
היום הם התעקשו בכל תוקף ואמרו שאין אפשרות לשנות סטטוס באמצע שנה ולכן הם לא נותנים לנו .
יש כזה חוק ?
למשהו יש לשלוח לנו את התבחין
אודה מאוד לעזרה
אין כזה חוק, להפך, כתוב מפורש בתקנון שאפשר להגיש שינוי באמצע שנה.
סתם מדיניות של ''דווקא'', כשברור שכל התערבות של מבקר המדינה או בית משפט תדחה אותה על הסף
אני גם סבור שהעניין יסודר רטרואקטיבית, בטח אם יתברר שהעסק היה פעיל ונרשמו קבלות פה ושם, זה לאו דווקא קשור לחרדים, המשרד הזה מאז ומתמיד היה מוציא את המיץ ולדבר עם קירות והכל קריזות של פקידים.

סתם מדיניות של ''דווקא'', כשברור שכל התערבות של מבקר המדינה או בית משפט תדחה אותה על הסף
אני גם סבור שהעניין יסודר רטרואקטיבית, בטח אם יתברר שהעסק היה פעיל ונרשמו קבלות פה ושם, זה לאו דווקא קשור לחרדים, המשרד הזה מאז ומתמיד היה מוציא את המיץ ולדבר עם קירות והכל קריזות של פקידים.
תודה על המענה,
יש לך אולי את התבחין להראות להם שזה כתוב במפורש שאפשרי לשנות סטטוס ?

לא עולה כלום!
מה אמור לעלות?
אם מצהירים על הכנסות?
ביטוח לאומי,
מס הכנסה - (תלוי בהכנסות האחרות והנ''ז),
השפעה אפשרית על הנחה בארנונה,
כנ''ל על הסבסוד במעון,
מישהו שיגיש את הדו''ח (אם אתם יודעים לבד זה לא אומר שזה לא נחשב עלות...)

אם לא מצהירים על הכנסות בכלל, ויודעים להגיש את הדו''ח לבד, זה לא עולה כלום.

אם מצהירים על הכנסות?
ביטוח לאומי,
מס הכנסה - (תלוי בהכנסות האחרות והנ''ז),
השפעה אפשרית על הנחה בארנונה,
כנ''ל על הסבסוד במעון,
מישהו שיגיש את הדו''ח (אם אתם יודעים לבד זה לא אומר שזה לא נחשב עלות...)

אם לא מצהירים על הכנסות בכלל, ויודעים להגיש את הדו''ח לבד, זה לא עולה כלום.
אפשר להרוויח מענק עבודה. אם יש ילד מתחת לגיל 3 זה לא מעט כסף.

בוודאות זה כתוב מפורש? איפה?
ברעיון צריך תלושים מה3 והלאה או מתחילת שנה??

בוודאות זה כתוב מפורש? איפה?
ברעיון צריך תלושים מה3 והלאה או מתחילת שנה??

ממרץ והלאה, כמו כל שינוי סטטוס

Screenshot_20250523_160724_Chrome.jpg

אם אני רוצה לרשום ילד למעון לשנה הבאה, אני בחל"ד - איזה תלושים אצטרך להביא מלפני החלד או מאחרי? מתי יודעים האם קיבלנו דרגה או לא?

אם אני רוצה לרשום ילד למעון לשנה הבאה, אני בחל"ד - איזה תלושים אצטרך להביא מלפני החלד או מאחרי? מתי יודעים האם קיבלנו דרגה או לא?
אפשר מלפני עם צירוף אישור מעסיק שחזרתם לעבודה, ואפשר מאחרי.
גם באפשרות הראשונה יתכן וירצו לראות 3 תלושים רצופים מאחרי החזרה.
תשובות האם קיבלתם דרגה וכמה, אם הגשתם בקשה מיד שנפתחה המערכת, מנסיון של שנים קודמות זה בין חודש לחודשים, אבל לפעמים נמרח גם הרבה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה