- הוסף לסימניות
- #1,781
יש עוד מסמכים שצריך לשלוח חוץ מהתלושים עצמם?שלחתי מסמכים בעדכונט
ואחרי שבוע קיבלתי דרגה
יש עוד מסמכים שצריך לשלוח חוץ מהתלושים עצמם?שלחתי מסמכים בעדכונט
ואחרי שבוע קיבלתי דרגה
מעלים תלושיםיש עוד מסמכים שצריך לשלוח חוץ מהתלושים עצמם?
לא יצא לי אבל זה ההנחיותמקפיצה
יצא לשמהו לסגור עסק זעיר??
עוסק זעיר יכול לעלות הרבה כסף בשנהשמעתי שהרעיון של עוסק זעיר בא מדגל התורה שממליצים לעשות כך.
אין כזה חוק, להפך, כתוב מפורש בתקנון שאפשר להגיש שינוי באמצע שנה.@מונוש אנחנו גם התחלנו שנה כאברך וקיבלנו דרגה עד ינואר .
ועכשיו הוצאנו תלושים ושלחנו להם את כל המסמכים הנדרשים והתקשרנו מיליון פעם וכל פעם עונים לנו משהו אחר .
היום הם התעקשו בכל תוקף ואמרו שאין אפשרות לשנות סטטוס באמצע שנה ולכן הם לא נותנים לנו .
יש כזה חוק ?
למשהו יש לשלוח לנו את התבחין
אודה מאוד לעזרה
תודה על המענה,אין כזה חוק, להפך, כתוב מפורש בתקנון שאפשר להגיש שינוי באמצע שנה.
סתם מדיניות של ''דווקא'', כשברור שכל התערבות של מבקר המדינה או בית משפט תדחה אותה על הסף
אני גם סבור שהעניין יסודר רטרואקטיבית, בטח אם יתברר שהעסק היה פעיל ונרשמו קבלות פה ושם, זה לאו דווקא קשור לחרדים, המשרד הזה מאז ומתמיד היה מוציא את המיץ ולדבר עם קירות והכל קריזות של פקידים.
לא עולה כלום!עוסק זעיר יכול לעלות הרבה כסף בשנה
אם מצהירים על הכנסות?לא עולה כלום!
מה אמור לעלות?
אפשר להרוויח מענק עבודה. אם יש ילד מתחת לגיל 3 זה לא מעט כסף.אם מצהירים על הכנסות?
ביטוח לאומי,
מס הכנסה - (תלוי בהכנסות האחרות והנ''ז),
השפעה אפשרית על הנחה בארנונה,
כנ''ל על הסבסוד במעון,
מישהו שיגיש את הדו''ח (אם אתם יודעים לבד זה לא אומר שזה לא נחשב עלות...)
אם לא מצהירים על הכנסות בכלל, ויודעים להגיש את הדו''ח לבד, זה לא עולה כלום.
בוודאות זה כתוב מפורש? איפה?אין כזה חוק, להפך, כתוב מפורש בתקנון שאפשר להגיש שינוי באמצע שנה.
סתם מדיניות של ''דווקא'', כשברור שכל התערבות של מבקר המדינה או בית משפט תדחה אותה על הסף
אני גם סבור שהעניין יסודר רטרואקטיבית, בטח אם יתברר שהעסק היה פעיל ונרשמו קבלות פה ושם, זה לאו דווקא קשור לחרדים, המשרד הזה מאז ומתמיד היה מוציא את המיץ ולדבר עם קירות והכל קריזות של פקידים.
בוודאות זה כתוב מפורש? איפה?
ברעיון צריך תלושים מה3 והלאה או מתחילת שנה??
תודה רבה!(אני בהלם... אז הם ממש הולכים נגד החוק של עצמם בדווקא!!!)ממרץ והלאה, כמו כל שינוי סטטוס
תודה רבה!(אני בהלם... אז הם ממש הולכים נגד החוק של עצמם בדווקא!!!)
יש מצב לקישור לנ"ל?
אפשר מלפני עם צירוף אישור מעסיק שחזרתם לעבודה, ואפשר מאחרי.אם אני רוצה לרשום ילד למעון לשנה הבאה, אני בחל"ד - איזה תלושים אצטרך להביא מלפני החלד או מאחרי? מתי יודעים האם קיבלנו דרגה או לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים