דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

כנראה שגם מי שפתח עסק זעיר יקח זמן עד שהוא ידע אם זה באמת עזר לו לקבל את ההנחה ובינתיים הוא יצטרך לקחת את הסיכון ולהשאיר את הילד במעון. קצת מלחיץ.

חברים, אלוקים מעמיד את עולם התורה בניסיון
זו מכה כלכלית קשה מאוד
אני חושבת שאין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים
ה' ילחם לכם ואתם תחרישון
שכל אחד יקבל על עצמו קבלה טובה, וירבה בתפילות
שהגזירה הזו תתבטל בעזרת ה'

אני רושם בגוגל פתיחת תיק לעוסק זעיר אחרי כמה נסיונות לפתוח שלא צלחו זה התחיל לרשום לי ביקרת בתדירות גבוהה זה משהו רגיל???
תמונה.png

חברים, אלוקים מעמיד את עולם התורה בניסיון
זו מכה כלכלית קשה מאוד
אני חושבת שאין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים
ה' ילחם לכם ואתם תחרישון
שכל אחד יקבל על עצמו קבלה טובה, וירבה בתפילות
שהגזירה הזו תתבטל בעזרת ה'
כל מילה!

אני רושם בגוגל פתיחת תיק לעוסק זעיר אחרי כמה נסיונות לפתוח שלא צלחו זה התחיל לרשום לי ביקרת בתדירות גבוהה זה משהו רגיל???
איפה זה נתקע לך?
אני ניסיתי להכנס הרבה פעמים עם קוד משתמש קבוע ולא נתן לי בטענה שהקוד לא תקין [למרות שהוא כן תקין, עובדה שאחרי 20 נסיונות הצלחתי].

איפה זה נתקע לך?
אני ניסיתי להכנס הרבה פעמים עם קוד משתמש קבוע ולא נתן לי בטענה שהקוד לא תקין [למרות שהוא כן תקין, עובדה שאחרי 20 נסיונות הצלחתי].
לא עולה הדף בכלל -

קבצים מצורפים

• תמונה 2.png
    תמונה 2.png
    KB 29.8 · צפיות: 17
אחרי שהוצאתי עוסק פטור איפה מעדכנים את זה כדי לקבל הנחה בגלל בעסק?

דחוף.
מהו התאריך המומלץ לפתיחת העסק, ומתי בדיוק מסתיים החצי שנה,
זכור לי שכתבו על זה בעבר ואני לא מוצא את זה

דובר בפירוש על חייבי גיוס
המינימום בכללי הוא 3159 אבל מי שפותח עסק חדש יש פטור מהכנסות מינימום ויש זכאות גם בלי הכנסה בחצי שנה הראשונה (ז"א עד סוף שנה"ל...)
פתיחת עסק פטור בקישור הזה
נ.ב. יש איזושהיא בעיה באתר של רשות המיסים בהזדהות הראשונית למי שלא עבד עד היום כך שא"א לפתוח עסק דרך האינטרנט
האופציה היא ללכת למשרדי רשות המיסים ושם לפתוח או דרך רואה חשבון /יועצי מס וכדו'

3159 לחודש, נכון?
(אני מבינה שלא יעזור תלוש נמוך מזה?!)

ספקולציה: כל הפסקת התקצוב למעונות הם כדי להכריח את כל החרדים לפתוח עוסק פטור וכך סוף סוף רשות המיסים תוכל לשבת על כל חשבונות הבנק השחורים של הציבור החרדי:p:p
מעניין לדעת, אם פותחים חשבון בנק במיוחד בשביל העסק זה פותר את זה או שעדיין ידרשו את כל החשבונות של בעל העסק?

בעל עסק חדש, זכאי לסבסוד בחצי השנה הראשונה, גם אם היו להם הכנסות של 1 ש"ח. בחודש. זו הטבה שניתנת מתוך הבנה שעסק בתחילת דרכו, לא תמיד מייצר הכנסות.
ולכן מי שפתח עסק החל מה-03/02/2025, אמור לקבל סבסוד עד סוף השנה הנוכחית, בין אם העסק היה רווחי בתקופה הזו ובין אם לא.
אם העסק כן הרוויח בחודשיו הראשונים, כמובן שהזכאות לא נפגעת, אבל יתכן שינוי (לרעה) בדרגה, לפי ממוצע ההכנסה לנפש.

לעניין קבלת סבסוד בשנה הבאה, (לאחר חלוף חצי שנה מפתיחת העסק), הזכאות לסבסוד היא לבעלי עסק עם הכנסת מינימום, כפי שציינו כאן באשכול נדמה לי 3159 ש"ח. ואאל"ט מדובר על הכנסה חודשית בממוצע שנתי, הוי אומר: עסק שלא הרוויח בחצי השנה הראשונה, יהיה זכאי לסבסוד רק אם הרוויח בחצי השנה השניה 6318 ש"ח. אם כי אני לא רו"ח ולא עוסק בתחום חשבונאות, הפרטים הם לפי מה שהבנתי מקריאת התבחינים של משרד העבודה.

מן הסתם שלתוספת ההכנסה החודשית הזו תהיה השלכה על קביעת הדרגה בשנה הבאה.

שימו לב: אסור לפתוח עסקים פיקטיביים. בפתיחת העסק (זעיר) עליכם לציין צפי הכנסות שנתי, ופעם בשנה עליכם לדווח על סך ההכנסות השנתי האמיתי שהיה לעסק במהלך השנה. כל הכנסה מדווחת צריכה להיות מגובה בחשבונית, למקרה שתידרשו לבדיקת רשויות המס. ניתן להנפיק חשבוניות ידניות או דיגיטליות לפי איך שנוח לכם וללקוחות. חובה לשמור את כל החשבוניות.
למיטב הבנתי מס הכנסה מסונכרן עם ביטוח לאומי, ואלה מצידם ייגבו את דמי הביטוח בהתאם לגובה השכר.
כמו כן, למיטב ידיעתי עצמאי חייב להפריש 4.5% מהשכר לקרן פנסיה.

אם היו מספיק רוצים היה להם איך
אז הנה מצאנו דרך לפתור את הבעיה שלכם, ודרכה את הבעיה של כל הציבור.
תפתחו לשכה לפניות הציבור, אתם הרי ודאי מספיק רוצים לפתור, כך שתמצאו פיתרון.
אני בטוח שהציבור ישמח לשלם היטב על ייעוץ שיפתור בעיה כ"כ חמורה, וכך תיפתר גם הבעיה שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה