- הוסף לסימניות
חשבתי שזה יהיה,אבל מישהו הבין שזה הולך להיות סופי?
השרים החרדים לא אמרו שהם יעשו הכל שזה יסתדר??
היה שלב שחשבתי לכתוב פה שמי שמשאיר במעון לוקח סיכון שישלם מחיר מלא.
חשבתי שזה יהיה,אבל מישהו הבין שזה הולך להיות סופי?
השרים החרדים לא אמרו שהם יעשו הכל שזה יסתדר??
כל מילה!חברים, אלוקים מעמיד את עולם התורה בניסיון
זו מכה כלכלית קשה מאוד
אני חושבת שאין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים
ה' ילחם לכם ואתם תחרישון
שכל אחד יקבל על עצמו קבלה טובה, וירבה בתפילות
שהגזירה הזו תתבטל בעזרת ה'
איפה זה נתקע לך?אני רושם בגוגל פתיחת תיק לעוסק זעיר אחרי כמה נסיונות לפתוח שלא צלחו זה התחיל לרשום לי ביקרת בתדירות גבוהה זה משהו רגיל???
תכנסי לאיזה אתר חדשות כל 2 דקות גם יכתוב לך ככהאני רושם בגוגל פתיחת תיק לעוסק זעיר אחרי כמה נסיונות לפתוח שלא צלחו זה התחיל לרשום לי ביקרת בתדירות גבוהה זה משהו רגיל??? צפה בקובץ המצורף 1899020
לא עולה הדף בכלל -איפה זה נתקע לך?
אני ניסיתי להכנס הרבה פעמים עם קוד משתמש קבוע ולא נתן לי בטענה שהקוד לא תקין [למרות שהוא כן תקין, עובדה שאחרי 20 נסיונות הצלחתי].
מוזר, אולי משהו בקישור לא תקיןלא עולה הדף בכלל -
מומלץ להעביר את העוסק פטור לעוסק זעיראחרי שהוצאתי עוסק פטור איפה מעדכנים את זה כדי לקבל הנחה בגלל בעסק?
דובר בפירוש על חייבי גיוס
המינימום בכללי הוא 3159 אבל מי שפותח עסק חדש יש פטור מהכנסות מינימום ויש זכאות גם בלי הכנסה בחצי שנה הראשונה (ז"א עד סוף שנה"ל...)
פתיחת עסק פטור בקישור הזה
נ.ב. יש איזושהיא בעיה באתר של רשות המיסים בהזדהות הראשונית למי שלא עבד עד היום כך שא"א לפתוח עסק דרך האינטרנט
האופציה היא ללכת למשרדי רשות המיסים ושם לפתוח או דרך רואה חשבון /יועצי מס וכדו'
מעניין לדעת, אם פותחים חשבון בנק במיוחד בשביל העסק זה פותר את זה או שעדיין ידרשו את כל החשבונות של בעל העסק?ספקולציה: כל הפסקת התקצוב למעונות הם כדי להכריח את כל החרדים לפתוח עוסק פטור וכך סוף סוף רשות המיסים תוכל לשבת על כל חשבונות הבנק השחורים של הציבור החרדי![]()
מישהו יודע?אחרי שהוצאתי עוסק פטור איפה מעדכנים את זה כדי לקבל הנחה בגלל בעסק?
אז הנה מצאנו דרך לפתור את הבעיה שלכם, ודרכה את הבעיה של כל הציבור.אם היו מספיק רוצים היה להם איך
כנ"ללא עולה הדף בכלל -
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים