דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

לי רשום על מרץ דרגה שהיתה לי לפני כן
דברתי לפני כמה ימים עם פקידה שדברה עם המנהלת שלה ושניהם אמרו שאני זכאי עד סוף השנה לסבסוד על אף שאני יליד אחרי 1997

אני מנסה לחשוב על רעיון
גם אם בעוד כמה ימים יעשו סדר במערכת ויבטלו לנו את הדרגה לחודש מרץ [שככה"נ היא טעות].
נוכל להגיש תביעה לבית משפט שהשארנו את הילדים במעון גם בחודש מרץ על סמך זה שבאתר היה רשום שיש לנו הנחה, מה שיחייב את המדינה להאריך את הסבסוד עד בין הזמנים ניסן, וליהודים היתה אורה.

אני מנסה לחשוב על רעיון
גם אם בעוד כמה ימים יעשו סדר במערכת ויבטלו לנו את הדרגה לחודש מרץ [שככה"נ היא טעות].
נוכל להגיש תביעה לבית משפט שהשארנו את הילדים במעון גם בחודש מרץ על סמך זה שבאתר היה רשום שיש לנו הנחה, מה שיחייב את המדינה להאריך את הסבסוד עד בין הזמנים ניסן, וליהודים היתה אורה.
מה שכן המנהלת מעון אמרה לי שקיימת מציאות שהתמת משנה דרגה רטרו ודורש את הכסף חזרה !

במקרה שהטעות היתה שלהם זה יכול להיות בעיתי מבחינה משפטית
כל מי שקיבל הודעה רשמית במייל שהסבסוד שלו הוא עד ה28.2, לא יכול להסתמך על האתר הזה כהוכחה משפטית.
אולי כדאי להקליט שיחה עם נציגה שאומרת שהדרגה היא עד סוף שנה, אם זאת הוכחה קבילה יותר.

כל מי שקיבל הודעה רשמית במייל שהסבסוד שלו הוא עד ה28.2, לא יכול להסתמך על האתר הזה כהוכחה משפטית.
אולי כדאי להקליט שיחה עם נציגה שאומרת שהדרגה היא עד סוף שנה, אם זאת הוכחה קבילה יותר.
למה לא?
לא אמרו שאח"כ אין סבסוד, אלא שהדרגה הנוכחית היא זמנית ואח"כ יתעדכן שוב. ואכן התעדכן שממשיך. למה שאני לא יסמוך על זה?

1741118780731.png

שימו לב למה שכתוב מתחת הדרגה

הם לא לוקחים אחריות

אני קיבלתי דרגה ואנחנו לא נמצאים בגיל גיוס
ואני רואה עכשיו שעל חודש מרץ ביטלו לי את הדרגה
לעוד מישהו זה קרה ?

אני מנסה לחשוב על רעיון
לא,זה רשום מפורש למטה שהם לא אחראי על כל נזק שיגרם

מתוך "הגיזרה":
בבדיקה | כמה דיווחים שהגיעו אלינו - אברכים חייבי גיוס טוענים כי קיבלו דרגה כרגיל.

מעניין- לי עודכן על חודש מרץ אבל ירדתי בדרגה אחת
סתם מעניין האם מבחינה חוקית יש דבר כזה שמעודכן דרגה באתר ואני לא באמת זכאי?
גם לי אותו דבר.
אבל שימו לב לדבר הבא:
יש לי שני ילדים במעון.
אני זכאית לדרגה 4.
עפ"י חוק - כשיש דרגה 4 ושני ילדים - מורידים לדרגה 3.
וראו זה פלא: ילד אחד 3 וילד אחד 4

גם לי אותו דבר.
אבל שימו לב לדבר הבא:
יש לי שני ילדים במעון.
אני זכאית לדרגה 4.
עפ"י חוק - כשיש דרגה 4 ושני ילדים - מורידים לדרגה 3.
וראו זה פלא: ילד אחד 3 וילד אחד 4
זה קרה לי שנה שעברה, שלחתי מייל וטיפלו אחרי חודש

זה קרה לי שנה שעברה, שלחתי מייל וטיפלו אחרי חודש
האמת שאמרו לי את זה לפני חודש.
והתקשרתי, ואמרו לי 'שהם העבירו לטיפול'.
לא בדקתי מאז.
ועכשיו אחרי שבדקתי, התברר לי: או שלא טיפלו או שהכל התחרבש להם כמו שציינו פה.

בתלושים על מה מסתכלים בהכנסות לשכיר, על הנטו או ברוטו ?

דרמה בדגל התורה: עד היום המפלגה נמנעה מקידום חוק המעונות, אך אתמול, לאחר הוראת גדולי ישראל לזירוז החוק, נועדו בכירי דגל – גפני ומקלב – עם ח״כ אייכלר, יוזם החוק, לבחינת דרכי הפעולה לביטול גזירת המעונות. אחת האפשרויות היא קידום החוק, אך הדבר מורכב בשל המאמצים להעברת חוק הגיוס, שפתרונו יוביל אוטומטית גם להסדרת סוגיית המעונות. הימים הקרובים גורליים (מנחם קולדצקי)
תמונה של WhatsApp‏ 2025-03-04 בשעה 10.22.24_21a89f46.jpg

דרמה בדגל התורה: עד היום המפלגה נמנעה מקידום חוק המעונות, אך אתמול, לאחר הוראת גדולי ישראל לזירוז החוק, נועדו בכירי דגל – גפני ומקלב – עם ח״כ אייכלר, יוזם החוק, לבחינת דרכי הפעולה לביטול גזירת המעונות. אחת האפשרויות היא קידום החוק, אך הדבר מורכב בשל המאמצים להעברת חוק הגיוס, שפתרונו יוביל אוטומטית גם להסדרת סוגיית המעונות. הימים הקרובים גורליים (מנחם קולדצקי)
צפה בקובץ המצורף 1914087
לא בוכים על חלב שכבר נשפך... ולא סוגרים את האורווה אחרי שהסוסים ברחו...
באמת מרגש עד דמעות לקדם את חוק המעונות ב 5.3...
מרגיש יותר כמו מסע יח"צ להפגת כעסי הציבור, והודעת דוברות מאשר ידיעה עיתונאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה