מה שכן המנהלת מעון אמרה לי שקיימת מציאות שהתמת משנה דרגה רטרו ודורש את הכסף חזרה !אני מנסה לחשוב על רעיון
גם אם בעוד כמה ימים יעשו סדר במערכת ויבטלו לנו את הדרגה לחודש מרץ [שככה"נ היא טעות].
נוכל להגיש תביעה לבית משפט שהשארנו את הילדים במעון גם בחודש מרץ על סמך זה שבאתר היה רשום שיש לנו הנחה, מה שיחייב את המדינה להאריך את הסבסוד עד בין הזמנים ניסן, וליהודים היתה אורה.
במקרה שהטעות היתה שלהם זה יכול להיות בעיתי מבחינה משפטיתמה שכן המנהלת מעון אמרה לי שקיימת מציאות שהתמת משנה דרגה רטרו ודורש את הכסף חזרה !
כל מי שקיבל הודעה רשמית במייל שהסבסוד שלו הוא עד ה28.2, לא יכול להסתמך על האתר הזה כהוכחה משפטית.במקרה שהטעות היתה שלהם זה יכול להיות בעיתי מבחינה משפטית
למה לא?כל מי שקיבל הודעה רשמית במייל שהסבסוד שלו הוא עד ה28.2, לא יכול להסתמך על האתר הזה כהוכחה משפטית.
אולי כדאי להקליט שיחה עם נציגה שאומרת שהדרגה היא עד סוף שנה, אם זאת הוכחה קבילה יותר.
כלומר? מה זה האגף לעידוד הורים יש שם נתונים? או שהכוונה למענה אנושי?
איך אתה יודע שביטלו לך את הדרגה?אני קיבלתי דרגה ואנחנו לא נמצאים בגיל גיוס
ואני רואה עכשיו שעל חודש מרץ ביטלו לי את הדרגה
לעוד מישהו זה קרה ?
לא,זה רשום מפורש למטה שהם לא אחראי על כל נזק שיגרםאני מנסה לחשוב על רעיון
גם אם בעוד כמה ימים יעשו סדר במערכת ויבטלו לנו את הדרגה לחודש מרץ [שככה"נ היא טעות].
נוכל להגיש תביעה לבית משפט שהשארנו את הילדים במעון גם בחודש מרץ על סמך זה שבאתר היה רשום שיש לנו הנחה, מה שיחייב את המדינה להאריך את הסבסוד עד בין הזמנים ניסן, וליהודים היתה אורה.
גם לי אותו דבר.מעניין- לי עודכן על חודש מרץ אבל ירדתי בדרגה אחת
סתם מעניין האם מבחינה חוקית יש דבר כזה שמעודכן דרגה באתר ואני לא באמת זכאי?
זה קרה לי שנה שעברה, שלחתי מייל וטיפלו אחרי חודשגם לי אותו דבר.
אבל שימו לב לדבר הבא:
יש לי שני ילדים במעון.
אני זכאית לדרגה 4.
עפ"י חוק - כשיש דרגה 4 ושני ילדים - מורידים לדרגה 3.
וראו זה פלא: ילד אחד 3 וילד אחד 4
האמת שאמרו לי את זה לפני חודש.זה קרה לי שנה שעברה, שלחתי מייל וטיפלו אחרי חודש
לא בוכים על חלב שכבר נשפך... ולא סוגרים את האורווה אחרי שהסוסים ברחו...דרמה בדגל התורה: עד היום המפלגה נמנעה מקידום חוק המעונות, אך אתמול, לאחר הוראת גדולי ישראל לזירוז החוק, נועדו בכירי דגל – גפני ומקלב – עם ח״כ אייכלר, יוזם החוק, לבחינת דרכי הפעולה לביטול גזירת המעונות. אחת האפשרויות היא קידום החוק, אך הדבר מורכב בשל המאמצים להעברת חוק הגיוס, שפתרונו יוביל אוטומטית גם להסדרת סוגיית המעונות. הימים הקרובים גורליים (מנחם קולדצקי)
צפה בקובץ המצורף 1914087
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים