דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מעניין למה לכל מי שהתארך לו הדרגה למרות שהוא לא זכאי מופיע רק חודש מרץ ולא כל השנה
כי הרי מי שבאמת זכאי קיבל דרגה עד סוף השנה, הלא כן?

נו, ואין כאן מישהוא מעל גיל 27 וחצי שמוכן להדליף לנו את הנתון הזה :unsure:
בכיף הדלפה-
בעלי לא חייב גיוס מכל כיוון- לא בגיל, עשה שירות אזרחי ועובד עם תלושים כמובן מסונכרנים.
והדרגה באתר היא עד מרץ כרגע. לא מופיע כל השנה

בכיף הדלפה-
בעלי לא חייב גיוס מכל כיוון- לא בגיל, עשה שירות אזרחי ועובד עם תלושים כמובן מסונכרנים.
והדרגה באתר היא עד מרץ כרגע. לא מופיע כל השנה
צריך לשלוח לתמת צילום ת.ז. של הבעל ולכתוב להם שיעדכנו לפי שנת הלידה
בגלל התקלה שהיתה אתמול לתמת עם המיילים שנשלחו, חברה שלי התקשרה לבדוק מה הסיפור ופקידה נכנסה לה במחשב לסבסוד במקום לרישום ואמרה לה את זה,
שנכון שמגיע דרגה אבל צריך לשלוח ת.ז. בשביל שיתעדכן עד סוף השנה

למה? הוא לא אברך. לא בגיל. ומוגדר כעשה שירות צבאי(שירות אזרחי מלא בשנים שהוא עשה מוגדרים כשירות צבאי). מעמד בדיוק כמו כל אחר במדינה שלא קשור לציבור החרדי. זה מה שמופיע לי באתר.
כל החילונים צריכים לשלוח ת.ז. בשביל שיתעדכן? מוזר
צפה בקובץ המצורף 1914306

לאו דוקא על בעלך,
בעלה של חברה שלי הוא אברך ועשה שרות אזרחי וגם מעל הגיל
אבל בגלל שהיא הצהירה עליו כאברך הדרגה לא התעדכנה,
המערכת לא יודעת כאילו בן כמה הוא

צריך לשלוח לתמת צילום ת.ז. של הבעל ולכתוב להם שיעדכנו לפי שנת הלידה
בגלל התקלה שהיתה אתמול לתמת עם המיילים שנשלחו, חברה שלי התקשרה לבדוק מה הסיפור ופקידה נכנסה לה במחשב לסבסוד במקום לרישום ואמרה לה את זה,
שנכון שמגיע דרגה אבל צריך לשלוח ת.ז. בשביל שיתעדכן עד סוף השנה
בטוח?
רק תעודת זהות?

נכון לעכשיו יש בלגן במשרד העבודה במידה ואתם לא מחויבים גיוס ולא עודכן לכם דרגה תשלחו צילום ת.ז
ואם כן מופיע לי דרגה אז הכל בסדר?

כי לפי מה שאני מבין פה זה שרשום שיש דרגה זה לא אומר כי יש להם טעויות

יש טעויות אך זה לא טעויות
כיון שהם מחשבים את הדרגה (לפחותכך אצלי) ב25 (ל2) והדרגה מתבטלת ב28.2 וכיון שכך חישבו דרגה כעדיין עם זכאות ולכן בהמשך כנקראה ישתנה

יש פה עוד כאלה שלא קיבלו דרגה בכלל?
יש משהו לעשות בנידון חוץ מלחכות?

אם בעלי חייב גיוס והתעדכן לנו הדרגה גם על מרץ, מה זה אומר?
שזה טעות? אח"כ הם יכולים לגבות רטרו על מרץ?
בשנה רגילה היה מפורט התשלומים לכל החודשים עד סוף שנה מראש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה