- הוסף לסימניות
- #1,001
גם אצלי לא רשום דרגה עבור חודש מרץאני קיבלתי דרגה ואנחנו לא נמצאים בגיל גיוס
ואני רואה עכשיו שעל חודש מרץ ביטלו לי את הדרגה
לעוד מישהו זה קרה ?
מה הסיבה ?
גם אצלי לא רשום דרגה עבור חודש מרץאני קיבלתי דרגה ואנחנו לא נמצאים בגיל גיוס
ואני רואה עכשיו שעל חודש מרץ ביטלו לי את הדרגה
לעוד מישהו זה קרה ?
נכנסתי לבירור דרגהאיך אתה יודע שביטלו לך את הדרגה?
כן, אבל עוד לא הגשתי טפסיםפתחת עסק זעיר?
מעניין למה לכל מי שהתארך לו הדרגה למרות שהוא לא זכאי מופיע רק חודש מרץ ולא כל השנה
כי הרי מי שבאמת זכאי קיבל דרגה עד סוף השנה, הלא כן?
בכיף הדלפה-נו, ואין כאן מישהוא מעל גיל 27 וחצי שמוכן להדליף לנו את הנתון הזה![]()
צריך לשלוח לתמת צילום ת.ז. של הבעל ולכתוב להם שיעדכנו לפי שנת הלידהבכיף הדלפה-
בעלי לא חייב גיוס מכל כיוון- לא בגיל, עשה שירות אזרחי ועובד עם תלושים כמובן מסונכרנים.
והדרגה באתר היא עד מרץ כרגע. לא מופיע כל השנה
לאו דוקא על בעלך,למה? הוא לא אברך. לא בגיל. ומוגדר כעשה שירות צבאי(שירות אזרחי מלא בשנים שהוא עשה מוגדרים כשירות צבאי). מעמד בדיוק כמו כל אחר במדינה שלא קשור לציבור החרדי. זה מה שמופיע לי באתר.
כל החילונים צריכים לשלוח ת.ז. בשביל שיתעדכן? מוזר
צפה בקובץ המצורף 1914306
התעדכן להרבה בלי קשר לגיל ומצב תעסוקה....בעלי עבר גיל גיוס והוא אברך והתעדכן לי על חודש מרץ בלי שעשיתי כלום בשביל זה
לא צריך לשלוח להם תעודת זהות ואישור פטור
לא הבנתי.התעדכן להרבה בלי קשר לגיל ומצב תעסוקה....
בטוח?צריך לשלוח לתמת צילום ת.ז. של הבעל ולכתוב להם שיעדכנו לפי שנת הלידה
בגלל התקלה שהיתה אתמול לתמת עם המיילים שנשלחו, חברה שלי התקשרה לבדוק מה הסיפור ופקידה נכנסה לה במחשב לסבסוד במקום לרישום ואמרה לה את זה,
שנכון שמגיע דרגה אבל צריך לשלוח ת.ז. בשביל שיתעדכן עד סוף השנה
נכון לעכשיו יש בלגן במשרד העבודה במידה ואתם לא מחויבים גיוס ולא עודכן לכם דרגה תשלחו צילום ת.זלא הבנתי.
יש צורך לעדכן גם למי שלא חייב גיוס?
וזה יתקבל אחר כך?התעדכן להרבה בלי קשר לגיל ומצב תעסוקה....
ואם כן מופיע לי דרגה אז הכל בסדר?נכון לעכשיו יש בלגן במשרד העבודה במידה ואתם לא מחויבים גיוס ולא עודכן לכם דרגה תשלחו צילום ת.ז
אז למה יש כאלה שכן התעדכן להם?כיון שהם מחשבים את הדרגה (לפחותכך אצלי) ב25 (ל2) והדרגה מתבטלת ב28.2 וכיון שכך חישבו דרגה כעדיין עם זכאות ולכן בהמשך כנקראה ישתנה
אולי תוסיפי גם הערה על הדף של הת.ז. שישימו לב לתאריךבטוח?
רק תעודת זהות?
תשלחי תלונה למבקר המדינהיש פה עוד כאלה שלא קיבלו דרגה בכלל?
יש משהו לעשות בנידון חוץ מלחכות?
אני קיבלתי היום לראשונהיש פה עוד כאלה שלא קיבלו דרגה בכלל?
יש משהו לעשות בנידון חוץ מלחכות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים