- הוסף לסימניות
- #1,041
יש דרך איך להעלות לכאן את הקובץ בלי שיחסם?חסום בנטפרי
נערך לאחרונה ב:
יש דרך איך להעלות לכאן את הקובץ בלי שיחסם?חסום בנטפרי
בקובץ ZIPיש דרך איך להעלות לכאן את הקובץ בלי שיחסם?
דבר ראשון מזל טוב!שלום וברכה
ילדה שנולדה בשבוע האחרון ועדיין ל עודכנה במשרד הפנים,
איך ניתן לרשום אותה למעון ?
צריך לחכות שירשמו אותה במרשם האוכלוסין, זה לוקח כמה ימים (אני יודעת ממשהי שנולדה ב 26.02 ורשמו אותה אתמול...) אבל יכול להיות שזה תלוי באזור?שלום וברכה
אז לדעתך בקרוב ידיחו גם את כץ? (אחרי ההודעה שיש צוים בדרך, ובמספר גבוה פי כמה מגלנט)הלחץ החרדי המתגבר לאחרונה ככל הנראה הוא הגורם לתזמון של ההדחה וזה שיטת ההשתקה של ראש הממשלה לחברי כנסת החרדים לומר להם הנה לא שכחנו אותכם אנחנו דואגים לכם וכו' אגב הדחת גלנט גם הייתה אחרי לחץ חרדי שנבעה משליחת צווי הגיוס הקודמים
חוק הגיוס כרגע הוא בעיה.לא יודעת מה יהיה
ומה גודל האירוע.
נבואה ניתנה לשוטים
יודעת מה היה כבר
החרדים הסכימו לרפורמות משפטיות תחילה
ביבי התקפל בפני הפגנות קפלן
בלי קשר לממשל אמריקאי כזה או אחר - ביבי התקפל מול ההפגנות
והחרדים נשארו בלי חוק גיוס.
ועם הרבה פחות ליגיטמציה לחוק כזה.
ועם הרבה מוטיבציה של המפגינים לסכל את חוק הגיוס באותה שיטה של לחץ שהצליחה להם.
אנחנו צריכים חוק גיוס תחילה
לא רפורמות והדחות "במקום".
והאשם הבא יהיה בג"ץ אם אני מבין נכון את הסדר?לכל מי שעדיין לא הבין את האירוע, אין אבל אין סיכוי בעולם להעביר את חוק הגיוס\חוק המעונות כל עוד היועמשי"ת קיימת, הרי לכל מי ששכח, כל האירוע הזה של הפסקת סבסוד מעונות יום לחייבי גיוס התחיל בדרישה הזויה של הגב' הנ"ל, ובפלפולים משפטיים הזויים שאי אפשר לסבסד משהו שלומד כל זמן שצריך להתגייס, ואי לכך אין כל סיכוי להעביר שום חוק כל עוד לא יעיפו אותה מכס "המלכות"
אנשים לא אוחזיםחוק הגיוס כרגע הוא בעיה.
א - לפני משפטי - אין רוב בכנסת לחוק גיוס שיתאים לנו.
ב - וגם אם יהיה - בג"ץ יפסול אותו ככל הנראה.
מצד אחד החכים שלנו באמת ישנו הרבה זמן אבל מצד שני זו גם חתיכת סוגיה לוהטת ומסובכת מסובכת מסובכת.
לא לא לא.אנשים לא אוחזים
כל חוק שיעבור הוא יותר טוב מהמצב הנוכחי,
זה בדיוק, תפסת מרובה לא תפסת. כשאתה מנסה להלחם במליון איש - לא תצליח גם לא על אחד. אבל עם גם אותם מליון מאשרים לך להלחם במאה מתוכם - אתה תצליח. ואני מודע לכל הסנקציות והכל., אני כרגע ספצפית כותב על נושא הגיוס, לא עליהם שהם חצי סוגיה אחרת.כרגע החוק אומר שכולם מחויבי גיוס, יחד עם סנקציות אישיות ועל המוסדות.
אשמח להסבר ממך איזה חוק אתה רוצה שיהיה עכשיו ושלדעתך יאושר בבגץ וכועדיף להעביר את המצב הנוכחי בחוק, שלפחות זה ישחרר את כל האלה בגילאי 26 ומעלה.
הוא הראשון ביחס לחוק הגיוסוהאשם הבא יהיה בג"ץ אם אני מבין נכון את הסדר?
רק תזכיר לי מי פקד על עצירת התקציבים לישיבות. אני פשוט לא זוכר.הוא הראשון ביחס לחוק הגיוס
אבל היועמ"שית זה שם קוד לאלף תעלולים תקציביים
כי בג"ץ לא יכול נניח לעצור את תקצוב אופק חדש בקלות כמו יועמ"ש האוצר
ובקיצור בג"ץ זה משאית ענק שקשה להזיז פקידות זה אופנוע שקל לנווט דרכו
טוב אם אתה לא זוכר אחרי ששתינו כתבנו בהודעה שזה הבג"ץ תבדוק בכיון של ...רק תזכיר לי מי פקד על עצירת התקציבים לישיבות. אני פשוט לא זוכר.
דיברתי איתםהעלות של התכנית הכי זולה שראויה לסבסוד זה סופר סתם וזה עולה 6500 לשנה
אני לפני כמה שנים רשמתי ילד למעון עוד שהייתי בבית חולים עם מספר זהות.שלום וברכה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים