דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מבחינה משפטית מה שיקבע זה מה שרשום כיום בתבחינים וכל אמירה אחרת של נציגה אנושית או דיגיטלית לא רלוונטית אם זה סותר את מה שכתוב במפורש שעסק זעיר אינו צריך סף הכנסה מינימלית בששה חודשים ראשונים.
תודה על התגובה רציתי לדעת האם לפי התבחינים ומה שידוע לך יש כלל בו צריך מתי שהוא ביאזה שהוא חודש להרוויח את הסכום הנ"ל
בסוף בסוף חשוב כמובן לדעת מתי החודש אבל יותר חשוב ברמת העעיקרון מה קורה אם לא עמדו ביעד האים ילקח הסיפסוד רטרו או לא
ושוב אשמח לתגובה מכל מי שיודע

תודה על התגובה רציתי לדעת האם לפי התבחינים ומה שידוע לך יש כלל בו צריך מתי שהוא ביאזה שהוא חודש להרוויח את הסכום הנ"ל
בסוף בסוף חשוב כמובן לדעת מתי החודש אבל יותר חשוב ברמת העעיקרון מה קורה אם לא עמדו ביעד האים ילקח הסיפסוד רטרו או לא
ושוב אשמח לתגובה מכל מי שיודע
כל עוד אין שינוי בחוק עוסק זעיר אינו צריך להוכיח הכנסות בששה חודשים ראשונים, וזכאי לסבסוד. כדי להמשיך ולשמור על הסבסוד צריך מכאן ואילך להוכיח הכנסה של 3159 ש"ח לחודש, גם אם לא תצליח לעמוד במשימה הזו הרווחת חצי שנה את הסבסוד.

כל עוד אין שינוי בחוק עוסק זעיר אינו צריך להוכיח הכנסות בששה חודשים ראשונים, וזכאי לסבסוד. כדי להמשיך ולשמור על הסבסוד צריך מכאן ואילך להוכיח הכנסה של 3159 ש"ח לחודש, גם אם לא תצליח לעמוד במשימה הזו הרווחת חצי שנה את הסבסוד.
זה בטוח?
מישהו פתח עוסק זעיר וקיבל דרגה?

אתה יכול להתקשר לחברים - המשרד של שירות לאומי לחרדים 07222202255
ועדת הרבנים חסמה את האפשרות להתקשר מטלפון כשר למס' הנ"ל,אז תתקשר מנייח.
בררתי
מה שהוא אמר - אם לא קיבלתי צו אני יכול להירשם
[ממ"נ] אם קיבלתי צו אז קיבלתי אבל אם לא קיבלתי צו, הרישום יכול לגרום לי לקבל צו? (מקורות...)

בררתי
מה שהוא אמר - אם לא קיבלתי צו אני יכול להירשם
[ממ"נ] אם קיבלתי צו אז קיבלתי אבל אם לא קיבלתי צו, הרישום יכול לגרום לי לקבל צו? (מקורות...)
לא כ"כ הבנתי מי אמר
אבל לגופו של עניין ידוע שהצבא עובד בכל התקופה האחרונה עם תבחינים בנוגע למשלוח צווים,
שבהם הוא מעריך את הסיכוי ליעילות משלוח הצו, זה כולל מי שמעודכן בביטו"ל שהוא עובד, בעלי רישיון , פיריפריה, מי שעשה שירות לאומי בעבר, ועוד ועוד. הדברים האלו פורסמו בתקשורת אך לא תמצא שום פירסום רשמי על כך מכיוון שזה באמת לא מעוגן חוקית והתפרסם שהיועמשי"ת מתנגדת לכך ומנסה לכפות משלוח צווים שוויוני לכולם.
בכל אופן לאור זאת ניתן להעריך שהגשת בקשה לשירות לאומי מעלה את הסיכוי לקבלת צו גיוס.

שירות לאומי לא פוטר מגיוס??
איך שאני יודע זה במקום
לא?
נכון
שאתה חותם שירות אתה מתחייב לשרת את המדינה 3 שנים או 2 בבטחוני
אם עצרת במהלך התקופה (ולא קרה כזה דבר בחברים למיטב ידיעתי) אתה נחשב עריק
לא נראה לי שמקבלים עכשיו יש להם בעיה עם האישורים של הצבא
ברגע שנרשמת אף אחד לא יחפש אותך כי כבר התגייסת
שרות הוא תחליף לגיוס

1741814791521.png

מי יודע לעזור
עד לפני כמה ימים היתה לי דרגה רגילה (3) ועכשיו זה מה שמראה לי בבירור דרגה
אם קרה לעוד מישהו נשמח לדעת
תודה

שירות לאומי לא פוטר מגיוס??
איך שאני יודע זה במקום
לא?
ברגע שנרשמת אף אחד לא יחפש אותך כי כבר התגייסת
שרות הוא תחליף לגיוס
ממש לא נכון שרות לאומי הוא תחליף לגיוס למי שאינו חייב בגיוס או שיש לו פטור,
מי שחייב בגיוס (רשמית רח"ל כל בני הישיבות עד גיל 26-27 ) שרות לאומי ממש לא פוטר אותו מגיוס,
בכל זאת יכול להיות לגבי מה ש @המייבין דן לעיל שזה יועיל לעניין המעונות , יכול מאד להיות, כמו שעוסק פטור מועיל וברור שזה לא פוטר מגיוס.
רק ע"ז אמר מי שאמר לך ששירות לאומי מעלה את הסיכוי לקבלת צו כי לפי תבחיניהם זה מועמד בעל סיכוי גדול יותר שיתגייס היל"ת .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה