אשמח לדעת אם קיבלת תשובה.לתועלת הציבור. ואשמח לשמוע אם עוד מישהו ניסה:
ע"פ החוק תואר של רב עיר מוגדר כתואר ראשון (מצורף כאן הערעור ופסק הדין https://www.psakdin.co.il/Court/האם-תואר-רב-שקול-לתואר-אקדמי)
- זאת אומרת א"כ שלימודים לרבנות נחשבים כלימודים אקדמאים, שמזכים בסבסוד. התקשרתי למשרד התמ"ת והוכחתי להם את זה,ה הם ביקשו שאשלח להם טופס של מבחן שעשיתי וכן מער שעות שבועיות, מכיון שאין מערכת כזו, הלימודים הרי לא נעשים במוסד אקדמי... אז שלחתי להם טופס חתום מהמכון בו אני לומד עם חתימה בכתב יד ובו כתוב שאני חוזר ולומד את החומרים 24 שעות שבועיות. תכל'ס הייתי על הקו המון זמן בתחילה אמרו לי שזה לא תופס. אחרי שהסברתי להם שע"פ החוק אני בעצם כן זכאי, אמרו לי ששולחים את הפרטים לרו"ח שלהם ויעדכנו אותי.
מה הכוונה יוכלו לעדכן עד סוף דצמברשלום וברכה
אני עכשיו דיברתי עם נציגה לגבי עדכון עסק זעיר
והיא אומרת שיכלו לעדכן רק עד סוף דצמבר
מישהו יודע לומר עם זה נכון עם זה חוקי???
כדאי לנסות בחלון גלישה בסתר,אגב נפתח לכם רגיל הקישור לברור מצב דרגה? משום מה לא עובד לי כבר שבועיים...
גם למחוק קוקיז עוזר לפעמיםכדאי לנסות בחלון גלישה בסתר,
זה איזה בעיה עם הIP
האם אתם בגיל 20-26 ? כי אני הגשתי ואני מעל גיל 27 ואין לי פטור עדיןולם מדברים על שינוי סטטוס לעוסק זעיר או שכיר וסטודנט, אני עידכנתי כבר לפני חודשיים לסטודנט כולל כל המסמכים שצריך וקיבלתי עידכון שעדיין אני צריך להגיש פטור מהצבא!
אגב, גם משיחה ארוכה עם נציג תמת נאמר לי בפירוש ששינוי סטטוס לא פוטר מהגשת פטור מהצבא!
ייתכן שכל האשכול כאן מיותר ובכל מקרה צריך להגיש פטור?
האם יש מישהו שבתחילת שנה ניגש כאברך ולאחר שינוי סטטוס הוא קיבל דרגה עד סוף השנה??
איזה חצופים. אני לא חושבת שזה חוקי. צריך להתאגד לתביעה ייצוגית. כל אחד רשאי ל"עזוב את הכולל" וללכת לעבוד עם תלוש / לפתוח עסק.זה מה שהנציג ענה לי בצאט אין מנוס אלא לעזוב בתוספת קנס משמעותי עצוב
אילו רעיונות?אני שלחתי שאלה לרב גולדנטל נציג פניות הציבור של דגל התורה שמתמצא היטב בכל הנושאים
להלן תשובתו:
במידה והנ"ל מחוייב גיוס כל הרעיונות לא שווים
דגל התורה הלשכה לפניות הציבור
יום ב׳, 10 במרץ, 15:39 (לפני 13 ימים)
אני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים