דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

יש לימשהו את הטופס 4 להעלות לכאן,
זה הטופס שצריך למלא מי שפתח עוסק פטור?

אגב נפתח לכם רגיל הקישור לברור מצב דרגה? משום מה לא עובד לי כבר שבועיים...

לתועלת הציבור. ואשמח לשמוע אם עוד מישהו ניסה:
ע"פ החוק תואר של רב עיר מוגדר כתואר ראשון (מצורף כאן הערעור ופסק הדין https://www.psakdin.co.il/Court/האם-תואר-רב-שקול-לתואר-אקדמי)
- זאת אומרת א"כ שלימודים לרבנות נחשבים כלימודים אקדמאים, שמזכים בסבסוד. התקשרתי למשרד התמ"ת והוכחתי להם את זה,ה הם ביקשו שאשלח להם טופס של מבחן שעשיתי וכן מער שעות שבועיות, מכיון שאין מערכת כזו, הלימודים הרי לא נעשים במוסד אקדמי... אז שלחתי להם טופס חתום מהמכון בו אני לומד עם חתימה בכתב יד ובו כתוב שאני חוזר ולומד את החומרים 24 שעות שבועיות. תכל'ס הייתי על הקו המון זמן בתחילה אמרו לי שזה לא תופס. אחרי שהסברתי להם שע"פ החוק אני בעצם כן זכאי, אמרו לי ששולחים את הפרטים לרו"ח שלהם ויעדכנו אותי.
אשמח לדעת אם קיבלת תשובה.

שלום וברכה
אני עכשיו דיברתי עם נציגה לגבי עדכון עסק זעיר
והיא אומרת שיכלו לעדכן רק עד סוף דצמבר
מישהו יודע לומר עם זה נכון עם זה חוקי???

שלום וברכה
אני עכשיו דיברתי עם נציגה לגבי עדכון עסק זעיר
והיא אומרת שיכלו לעדכן רק עד סוף דצמבר
מישהו יודע לומר עם זה נכון עם זה חוקי???
מה הכוונה יוכלו לעדכן עד סוף דצמבר
ואם פתחתי עוסק פטור בשנה הנוכחית 2025?

כולם מדברים על שינוי סטטוס לעוסק זעיר או שכיר וסטודנט, אני עידכנתי כבר לפני חודשיים לסטודנט כולל כל המסמכים שצריך וקיבלתי עידכון שעדיין אני צריך להגיש פטור מהצבא!
אגב, גם משיחה ארוכה עם נציג תמת נאמר לי בפירוש ששינוי סטטוס לא פוטר מהגשת פטור מהצבא!
ייתכן שכל האשכול כאן מיותר ובכל מקרה צריך להגיש פטור?
האם יש מישהו שבתחילת שנה ניגש כאברך ולאחר שינוי סטטוס הוא קיבל דרגה עד סוף השנה??

ולם מדברים על שינוי סטטוס לעוסק זעיר או שכיר וסטודנט, אני עידכנתי כבר לפני חודשיים לסטודנט כולל כל המסמכים שצריך וקיבלתי עידכון שעדיין אני צריך להגיש פטור מהצבא!
אגב, גם משיחה ארוכה עם נציג תמת נאמר לי בפירוש ששינוי סטטוס לא פוטר מהגשת פטור מהצבא!
ייתכן שכל האשכול כאן מיותר ובכל מקרה צריך להגיש פטור?
האם יש מישהו שבתחילת שנה ניגש כאברך ולאחר שינוי סטטוס הוא קיבל דרגה עד סוף השנה??
האם אתם בגיל 20-26 ? כי אני הגשתי ואני מעל גיל 27 ואין לי פטור עדין
אולי זה כן ילך?

כשמצהירים על הכנסות לעסק זעיר,
הם יכולים לבקש פירוט של הקבלות שהעסק הוציא או שמסתפקים בדיווח שממלאים בטופס?

הגשתי את המסמכים של פתיחת עוסק זעיר,
והיום התעדכן שאין לי דרגה,
שאלתי בצ'אט של משרד העבודה,
והם ענו שלפי הנחייה לא ניתן לשנות סטטוס של אברך החל מ-1.1.25

אז זהו?? זה סופי? ומה עם כל מי שבנה על זה והשאיר את הילדים במעון???
הרי גם הנציגים בכנסת אמרו לעשות את זה, איך התמת יכולים להגיד שא"א לשנות סטטוס?

אם דיווחתם על האב בלימודים מוכרים או תעסוקה (שכיר/עצמאי) ובכל זאת התנו את הסבסוד בגיוס - דווחו לנו בהקדם. התניה כזו אינה חוקית ואינה נכונה.
לשאלות נוספות ניתן לפנות אלינו במייל gefneril

ארגון אמת ליעקב

איך אפשר ליצור איתם קשר?

איך אני יכולה לדבר עם נציג? ניסיתי כבר במספר טלפונים ממתינה שעתיים ואז מתנתק
שירה המזכירה חביבה אבל בגבול:)

זה מה שהנציג ענה לי בצאט אין מנוס אלא לעזוב בתוספת קנס משמעותי עצוב

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-03-23 134206.png
    צילום מסך 2025-03-23 134206.png
    KB 51.3 · צפיות: 18
זה מה שהנציג ענה לי בצאט אין מנוס אלא לעזוב בתוספת קנס משמעותי עצוב
איזה חצופים. אני לא חושבת שזה חוקי. צריך להתאגד לתביעה ייצוגית. כל אחד רשאי ל"עזוב את הכולל" וללכת לעבוד עם תלוש / לפתוח עסק.
לא הגיוני שהם מגבילים כוללני. ואם האברך לא בגיל גיוס?

דיי אני מודיע על עזיבה הם ניצחו... התישו אותנו ממש מלחמת התשה
ואני לא מוכן להמר על התשלום המלא עד סוף השנה אני לא יודע מאיפה אני מביא תשלום מלא לחודשיים מרץ ועוד חודש מההודעה ולגבי שאלתך אברך מעל גיוס רק עם פטור אבל זה אוטמטי נראה לי

נערך לאחרונה ב:
אני שלחתי שאלה לרב גולדנטל נציג פניות הציבור של דגל התורה שמתמצא היטב בכל הנושאים
להלן תשובתו:

דגל התורה הלשכה לפניות הציבור​

יום ב׳, 10 במרץ, 15:39 ‎(לפני 13 ימים)‎
אני
במידה והנ"ל מחוייב גיוס כל הרעיונות לא שווים

אני שלחתי שאלה לרב גולדנטל נציג פניות הציבור של דגל התורה שמתמצא היטב בכל הנושאים
להלן תשובתו:

דגל התורה הלשכה לפניות הציבור​

יום ב׳, 10 במרץ, 15:39 ‎(לפני 13 ימים)‎
אני
במידה והנ"ל מחוייב גיוס כל הרעיונות לא שווים
אילו רעיונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה