- הוסף לסימניות
- #1,341
קיבלת מייל על טיפול בטפסים או שלא קיבלת שום התייחסות לזה??
כי לי שלחו מייל שהקובץ התקבל והדרגה שלי עד ה28.2
קיבלת מייל על טיפול בטפסים או שלא קיבלת שום התייחסות לזה??
הקובץ התקבל אבל רשום עליו בטיפולקיבלת מייל על טיפול בטפסים או שלא קיבלת שום התייחסות לזה??
כי לי שלחו מייל שהקובץ התקבל והדרגה שלי עד ה28.2![]()
| בברכה חיים הקו הפתוח אגודת ישראל - המרכז הארצי 03-5600700 |
תעודת לידה של הילד מסתברכתבו לי בקביעת הדרגה שמאחר ובזמן קביעת הדרגה רעייתי הייתה בשמירה עלי להביא "אישור לידה" מישהו מכיר כזה טופס?
סטודנט צריך להביא אישור על 24 ש"ש.מעוניין במידע איך להיות סטודנט במקום שמועיל לקבלת דרגה במעונות,
מקום שאפשר בזום וכדו' שמותאם לאברך כולל,
וכמובן במחיר נורמלי.
אשמח מאוד מי שמכיר שיכתוב כאן
או שיתקשר אליי 0548450620
או לשלוח מייל ל A0548450620 שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
מאוד יעזור לי .
בתודה מראש.
תודה על התגובה.סטודנט צריך להביא אישור על 24 ש"ש.
זה אירוע של תואר לכל דבר ועניין. יש תארים היברידיים, אבל אם אין לך כוונה ללמוד זה כסף לפח. התואר עולה לא מעט.
הנתונים על סטודנט משודרים מביטו"ל לתמ"ת, כך שאם תרשם ואחרי זה תתחרט סיכוי טוב שזה לא יעזור.
אני עובד כשכיר מעל 3159 ש"ח ובכל זאת שללו לבני את הדרגה
(כמובן שאני גם אברך וחייב גיוס)
אני מקבל עד 09/2024 אזור ה2000 ומ10/2024 ואילך אזור ה4000-5000 בס"ד
מה אני יכול לעשות כדי שיחזירו לי את הדרגה?
התקשרתי הבוקר אליהםכהגשת בקשב לדרגה הגשת על כך שאתה אברך?
או על כך שאתה שכיר?
תפנה ליעקב גרודקה מקול ברמה שיציף את העניין.התקשרתי הבוקר אליהם
אמרו לי שלמרות שאני שכיר כמה שנים כיון שאני גם אברך אין להם איך לשנות את ההגדרה לשכיר....
יצוין שבבקשת רדגה הכל הופיע שם (גם שאני שכיר וגם שאני אברך) כך שלא חושב שאפשר לבקש משהו אחר.
מישהו יש רעיון מה לעשות?
תודה לכל העונים
איך פוניםתפנה ליעקב גרודקה מקול ברמה שיציף את העניין.
1. מבקר המדינה: https://www.mevaker.gov.il/contact-us
2. אמת ליעקב gefnerilgmail.com
3. כנראה ישן עמוק כמו כל החכי"ם והשרים החרדים, או שהוא חושב שאלפי שקלים לאברך הם בעיה קטנה כמו שחושב ח"כ אשר...,
נו אז אולי תזכה את כולנו,3 ממש לא נכון, אפשר למצוא בחיפוש פשוט את המספר שלו (0502222861) משאירים הודעה והם חוזרים (יחסית לאדם עסוק) עם מענה ברור ומובן
שוחחתי עם לשכת השר בן צור ואמרו לי שיש תקלה במחשבים וכל פטור מגיוס יסודר לו הדרגה בימים הקרובים
אז כבר כתבתי מה ענו בלשכת השר הנכבד חזרו אלי אתמול בשעה 5 כשהשארתי הודעה בסביבות 12 די מהר....נו אז אולי תזכה את כולנו,
ותכתוב מה היה המענה המהיר הברור והמובן בנוגע למעונות?!
אני לא בא ללכלך אבל התחושה היא שלאף אחד לא באמת אכפת מהעניין,
על שקל וחצי תוספת לבקבוק קולה הפכו את השולחן,
אבל על תוספת 5000-6000 ש"ח לאברך- כלום, שקט וצרצרים,
זה פשוט מתסכל ברמות,
הדעה שלי על נציגי הציבור החרדי השתנתה בחודשיים האחרונים ולא לטובה....
אשמח למידע 0548450620כן תשלחי לי הודעה אישית
שלחתי במיילאשמח למידע 0548450620
או A0548450620שטרודל ג'ימייל נקודה קום
תודה
אז לא להוציא תלושים לבעלי ולשלוח לעידכון מסמכים??עכשיו מתפרסם ראיון עם גפנר מעמותת אמת ליעקב והוא טוען שאם קצת סבלנות הכל יסתדר על הצד היותר טוב בעזרת ה'
עם ישראל חזקו והתחזקו התאזרו בסבלנות
איפה? נשמח לשיתוףראיון עם גפנר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים