דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

הי האם יש למישהו מידע מה קורה עם העתירה של אמת ליעקב בנידון, כי בנתיים התמ"ת לא מאשר,
לא רואים את הסוף והמצב בלתי נסבל....

1. כן פתחתי גם בבט"ל

כשאנחנו פתחנו עוסק היה רשום שאם יצטרכו לפתוח תיק בביטו"ל נקבל הודעה
חייב לפתוח?

ממה שידוע לי אין חיה כזאת
זה צריך להיות ממוסה בשתי המישורים, ומימלא צריך לפתוח גם בביטוח לאומי
תכנס בביטוח לאומי ותבדוק מה הסטטוס התעסוקתי , אם אתה עדיין רשום כאברך אז תפתח תיק גם שם , וזה הכרחי לדרגה כי משרד העבודה מסונכרן איתם

עסק זעיר נפתח אוטומטי בביטוח לאומי לא צריך לפתוח לבד
(זה לוקח קצת זמן אבל זה מתעדכן בסוף לבד, מנסיון)
צודק
בדקתי עכשיו בgov והיה רשום שנפתח אוטומטי תיק בביטוח לאומי

אבל מענין שנכנסתי לאשור אישי בביטוח לאומי עדיין רשום תלמיד ישיבה
פתחנו עוסק כבר בתחילת מרץ,
יש ענין לפנות אליהם?
בפתיחת התיק כמה הצהרתם על צפי הכנסות? אולי אתם לא בהגדרה

שלום לכולם,
אני חדש בתחום...
רשמתי את הבת שלי למשפחתון מתחילת חודש מאי.
אני שכיר רשמי מיוני 2023 [תלושי שכר בסכומים תואמים למבחני ההכנסה].
יש סיבה שלא אקבל דרגה?
ואיך אפשר לזרז את התהליך?

בפתיחת התיק כמה הצהרתם על צפי הכנסות? אולי אתם לא בהגדרה
אין הגדרה לצפי הכנסות לעצמאי!
חצי שנה ראשונה ע"פ חוק תבחיני עוסק פטור אין שום צורך להוכיח הכנסות בסך מסויים

בנוסף, שמתי צפי נמוך ולאחר כמה ימים ביקשתי מהם להגדיל את הצפי, בפועל לא נראה לי שמשהו התייחס לענין.

אין הגדרה לצפי הכנסות לעצמאי!
חצי שנה ראשונה ע"פ חוק תבחיני עוסק פטור אין שום צורך להוכיח הכנסות בסך מסויים

בנוסף, שמתי צפי נמוך ולאחר כמה ימים ביקשתי מהם להגדיל את הצפי, בפועל לא נראה לי שמשהו התייחס לענין.
לא הבנתם, התכוונתי מבחינת ביטוח לאומי שאם הצפי נמוך מסכום מסויים אז בכלל לא נפתח תיק בביטוח לאומי, חפשו בגוגל ''עצמאי שאינו עונה להגדרה''
אין לזה קשר למעונות

הבנתי שגם מי שעשה עלייה לארץ בגיל מאוחר כך שאף פעם לא קיבל שום זימון מהצבא, ברגע שמזהים אותו כחרדי הוא מקבל סירוב על ההנחה וכדי להימנע מזה צריך להוציא פטור מהצבא
למישהו יש את הקישור להוצאת פטור כזה?

שימו לב לאחר שמישהו כאן כתב ששלח גם חשבוניות של חודש מרץ ואפריל ופנה למבקר המדינה החלטתי גם לנסות שלחתי את התלושים של מרץ ואפריל אך משום מה לא הצלחתי לשלוח פניה למבקר המדינה ולמרות זאת אחרי שלושה ימים קיבלתי דרגה!!
לכאורה הם רוצים לראות שזה באמת רציני ולא רק שפתחו עסק או עשו תלושים לחודשיים בשביל לקבל את הדרגה.

כמה זמן חיכית בטלפון עד שהם ענו? פשוט אין לי שלוש שעות פנויות בשביל זה אשמח לדעת אם המצב השתנה
גם בין השעות 15:30 ל16:00 הם עונים מהר.לכראורה חוזרים אז מהעבודה ואין לאנשים פניות להתקשר.

שימו לב לאחר שמישהו כאן כתב ששלח גם חשבוניות של חודש מרץ ואפריל ופנה למבקר המדינה החלטתי גם לנסות שלחתי את התלושים של מרץ ואפריל אך משום מה לא הצלחתי לשלוח פניה למבקר המדינה ולמרות זאת אחרי שלושה ימים קיבלתי דרגה!!
לכאורה הם רוצים לראות שזה באמת רציני ולא רק שפתחו עסק או עשו תלושים לחודשיים בשביל לקבל את הדרגה.
זה נכון לגבי שכירים בתלוש
לגבי עוסק פטור הבנתי שקשוח יותר

אשמח לדעת לסיכום אם יש מישהו שירדה לו הדרגה בגלל בגץ, ופתח עוסק פטור אחרי ינואר 2025 והצליח לקבל דרגה.

(שינוי סטטוס ב2025 לאברך)

אם כן מה התהליך (מבקר המדינה? כי עשיתי להם עשרות טלפונים, צעקות, מנהלים ועדיין לא זז... הקטע שהם נזכרו להגיד את החוק הזה אחרי שהם ביקשו ממני את כל הטפסים אישורים וכו)

הבנתי שגם מי שעשה עלייה לארץ בגיל מאוחר כך שאף פעם לא קיבל שום זימון מהצבא, ברגע שמזהים אותו כחרדי הוא מקבל סירוב על ההנחה וכדי להימנע מזה צריך להוציא פטור מהצבא
למישהו יש את הקישור להוצאת פטור כזה?
אני הוצאתי.
בדרך הרגילה- בקשה לקבלת פטור, קיבלתי במייל תוך כמה ימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה