דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

לכל מי שזה יעזור קיבלתי דרגה 4 בעלי בגיל גיוס מפברואר לא היה לי דרגה
שלחתי להם אתמול תלוש שלישי של בעלי והיום קיבלתי דרגה בלי לעשות כלום
לא להתייאש !
שכיר או עסק פטור? כי לשכירים נתנו יותר מהר דרגה רק לעסקים מוציאים את הנשמה.

האם יתכן לקבל סבסוד מבלי לפתוח עצמאי או לעבוד כשכיר, כמובן למחויבי גיוס
אודה לתשובה

מנסה להבין, נראהלי שפספסתי משהו..
מי שבגיל גיוס, או שעבר את הגיל ועוד לא קיבל פטור, לא יכול בכלל לרשום למעון?(עוד לפני הדרגה)

התקשרתי עליהם,
והם טוענים שיעבירו את הבקשה לטיפול,
אבל חשבי שכר לא עונים לאנשים דרך הטלפון,
זה נכון או שיש מה להתעקש?

מנסה להבין, נראהלי שפספסתי משהו..
מי שבגיל גיוס, או שעבר את הגיל ועוד לא קיבל פטור, לא יכול בכלל לרשום למעון?(עוד לפני הדרגה)
הם פועלים בניגוד גמור לחוק!
אאל"ט פורסם לפני תקופה הנחיית היועמשי"ת שחייבי גיוס יידחו לסוף התור בקבלה למעון
כנראה שזה הנושא
‏‏צילום מסך (1).png

מחפש מישהו מנסיון או מידיעה ברורה האם כשמשנים סטטוס מאברך לשכיר האם מוסיפים את ההכנסה של השכיר לחישוב הדרגה וממילא הדרגה קופצת או שנשאר אותה דרגה ורק בודקים שאני שכיר ?

מחפש מישהו מנסיון או מידיעה ברורה האם כשמשנים סטטוס מאברך לשכיר האם מוסיפים את ההכנסה של השכיר לחישוב הדרגה וממילא הדרגה קופצת או שנשאר אותה דרגה ורק בודקים שאני שכיר ?
מניסיון שלי.
אני שכיר מתחילת שנה ואין לי ספק שזה יחושב לשנה הבאה.
השנה זה לא חושב כי בודקים תמיד לפי ינואר עד יוני שקדם לשנת הלימודים

קיבלנו דרגת רווחה
ועכשיו החזירו לנו את הדרגה גם ממשרד התמ"ת
מה זה אומר ???.

עדכון חשוב: קבלת דרגות סבסוד

קיבלנו מידע קריטי שאנו רוצים לחלוק אתכם. אף על פי שבתבחינים מצוין שאין דרישת מינימום הכנסה לעוסק חדש בחצי השנה הראשונה, ייתכן שישנה פרצה המאפשרת למשרד העבודה לבדוק הכנסות של 3,200 ש"ח בחודש רטרואקטיבית לאחר חצי שנה.
אשמח לדעת עד מתי אני צריך לדאוג להכנסה של 3200
האם גם אחרי שנגמרה השנה הם יכולים לדרוש ממני הכנסות של 3200?
הרי הסיכום הסופי של ההכנסות לאותה שנה יגיע רק בסוף 2025 אז איך יש להם זכות לדרוש ממני רטרו
נ.ב. ממש תודה רבה לכם על העזרה והמלחמה לטובת כל יושבי בית המדרש בזכותכם המשכנו להאמין שעוד יהיה טוב והכל יסתדר לטובה
אשריכם ואשרי חלקכם!

לכאורה אברך שיצא לעבוד בעוסק פטור
ויעמוד בקריטריונים השונים יהיה זכאי אף למענק לעסקים בעקבות המלחמה
בדקו אם העסק שלכם עומד בכללים

רואים בעין ברורה
שאם לילדי החרדים אין זכות להיות במעונות
אז אין זכות לאף אחד, וכולם שומרים על הילדים בבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה