דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

אשמח לדעת-
תכלס, לשנת הלימודים הבאה, אם יש עוסק פטור(עסק פעיל) נקבל דרגה או שגם זה מבוטל?

יש תשובות ממשרד העבודה באתר הממשלתי ניתן להסתכל
בהצלחה

מה זה אומר
"הבקשה נמצאת בהמתנה למקום פנוי."
מנחשת שבעלך מחויב גיוס נכון?
סיכוי שכנראה את נמצאת מקום 100 + בהמתנה למקום פנוי היות וכל המחויבי גיוס נדחקו למקומות אחרונים בניגוד לחוק כמובן

למיטב הבנתי
זה אומר שהבקשה נדחתה

מנחשת שבעלך מחויב גיוס נכון?
סיכוי שכנראה את נמצאת מקום 100 + בהמתנה למקום פנוי היות וכל המחויבי גיוס נדחקו למקומות אחרונים בניגוד לחוק כמובן
אני גם קיבלתי הודעה כזו
בעלי אכן בגיל גיוס, אבל שלחתי פטור בוועדות קבלה
יש לי סיכוי? (הכוונה למעון שבחרתי בעדיפות שנייה שעל זה טרם יש תשובות)

אני גם קיבלתי הודעה כזו
בעלי אכן בגיל גיוס, אבל שלחתי פטור בוועדות קבלה
יש לי סיכוי? (הכוונה למעון שבחרתי בעדיפות שנייה שעל זה טרם יש תשובות)
תנסי להפעיל פרוטקציות מול מנהלת המעון
אולי היא תוכל בכל זאת לקדם את המקום שלך

אני בגיל גיוס - הגשתי מסמכים על לימודים תורניים (אברך).
קיבלתי ב"ה תשובה חיובית (אחרי וועדת קבלה).

"בקשתך נמצאת ב-5 מקומות אחרונים, טרם התקבלה החלטה"

מה זה אומר?.

איך זה הולך הוועדת קבלה לפי מה סדר העדיפויות שלהם????

בהמשך לשיחתנו ולצורך הנוחות אני מעלה את הדברים על הכתב -

בהמשך להליך הבירור שקיימנו במשרד העבודה עלה כי הוגשה עתירה לבית המשפט העליון בעניין אי בחינת זכאות לדרגה בעקבות שינוי סטטוס תעסוקתי או לימודי של הורה לצורך השתתפות המדינה בעלות שכר לימוד במסגרת מפוקחת לשנת תשפ"ה (בג"ץ 11451-06-25 אמת ליעקב בישראל, חל"צ נ' שר העבודה, נבו 9.6.2025).
במסגרת העתירה ביקשו העותרים שבית המשפט יורה למשרד העבודה לבחון ולהחליט בכל הבקשות שהגישו מי שהיו רשומים כלומדים במוסדות תורניים וביקשו לבחון את זכאותם עקב שינוי בסטטוס תעסוקתי או לימודי.

לאור האמור, ומאחר ועניין תלונתך בכללותו תלוי ועומד בבית המשפט העליון, ובהתאם לסעיף 40 (א) לחוק מבקר המדינה, תשי"ח 1958- [נוסח משולב], הנציבות אינה עוד המקום המתאים לעסוק בעניין, ויש להמתין להכרעת בית המשפט בעניין.

בתקווה לימים שקטים ולבשורות טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה