דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מייל ראשון מקבלים עם מספר זמני. רק לאחר כמה שעות או ימים מקבלים מספר קבוע עם מכתב וכו'
בהתחלה קיבלתי מייל עם מספר זמני ואחר כך קיבלתי עוד מייל שהבקשה התקבלה אבל אין במייל עוד פרטים,
יש אפשרות לראות באתר שלהם אם הבקשה באמת התקבלה?

אני אברך שזכאי לדרגה אבל גם יש לי עסק עם פחות הכנסות מהנדרש
האם בגלל העסק אני יפסיד את הזכאות בתור אברך זה אומר שאני לא יוכל לקבל דרגה בתור אברך?

אני אברך שזכאי לדרגה אבל גם יש לי עסק עם פחות הכנסות מהנדרש
האם בגלל העסק אני יפסיד את הזכאות בתור אברך זה אומר שאני לא יוכל לקבל דרגה בתור אברך?
במקסימום זה יחשב לך כתוספת הכנסה מה שיגרום להעלאת הדרגה, אך אין שום סבירות שלא תקבל דרגה מצד התבחין של לימודים תורניים.

אני קיבלתי את ההודעה הבאה:

נדחתה בקשתך לקבלת סבסוד עבור שכר לימוד לילדך

הורה יקר,

בכדי שתוכל להגיש בקשה לקביעת דרגת זכאות להשתתפות בשכר לימוד יש להסדיר קודם את הרישום למעון היום בו שוהה ילדך.
מבדיקה עולה כי הילד....רשום לסמל מעון .....
להסדרת הרישום עליך לפנות למנהלת המעון.
לאחר שמנהלת המעון תבצע את הפעולות הנדרשות במערכת תוכל/י להגיש בקשה לקביעת דרגת זכאות להשתתפות בשכר לימוד.

בברכה,
אגף עידוד תעסוקת הורים
משרד העבודה

העניין הוא שהילד בכלל במשפחתון, ולא שלחנו בסוף למעון אליו הוא התקבל
מישהו יודע איך מסדרים?
והאם ז''א שצריך להגיש את הבקשה מחדש?

אתה צריך להגיד למנהלת המעון שתסיר אותך מהרשימות
ולמשפחתון שיכניסו אותך לרשימות

ואז תגיש

טבלת שכר עדכנית למשפחתונים פ"ו

קבצים מצורפים

• 20250925110652388.pdf
    KB 22 · צפיות: 20
בכל מקרה אשמח למי שיעשה לי סדר
אני שכירה ללא חל''ד בשנתיים האחרונות - הבנתי שאני לא צריכה לשלוח כלום
בעלי - אברך בעל פטור מגיוס - כרגע שלחתי את הפטור בלבד
יש עוד משהו שצריך?

בכל מקרה אשמח למי שיעשה לי סדר
אני שכירה ללא חל''ד בשנתיים האחרונות - הבנתי שאני לא צריכה לשלוח כלום
בעלי - אברך בעל פטור מגיוס - כרגע שלחתי את הפטור בלבד
יש עוד משהו שצריך?
לא צריך לשלוח כלום
להגיש בקשה שתי ההורים ולהמתין לדרגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה