@רחלי וויס שאלתי אותם היום בטלפון, וענו לי שעסק שקיים שלש חודשים הוא עסק ותיק, פחות משלש חודשים עסק חדש.מי שפתח עסק בחודש ה3 הוא עדין נחשב עסק חדש??
בדרך כלל לאנראה לי שיש כאן קצת בלבול. להבנתי אמנם מחשבים את ההכנסות לפי 1-6 2025, אבל מי שלא זכאי על פי חודשים אלו, יכול לקבל דרגה על פי חודשים שלאחר מכן, ואפילו לפי חודשים של מרגע זה ואילך
(בתחילה יתנו דרגה זמנית עד שיקבלו מספיק חודשים מזכים, ואז יתנו דרגה קבועה רטרואקטיבית מתחילת החודשים המזכים)
מי יודע?אשה שיצאה לחופשת לידה בחודש 7 ואמורה לחזור בחודש 11 האם זכאית לדרגה
ואם כן האם תצטרך לעדכן נתונים בהמשך? או שזה מתעדכן רק עד חודש 6.25
@זכויותינו
תודה רבה על כל המענה המפורט
אז מה אתה מציע לעשות?בדרך כלל לא
מה המקרה?אז מה אתה מציע לעשות?
בדרך כלל לא מה? אם לא עמדת בתנאי הסף בתחילת השנה אז לא תקבל סבסוד כלל? לדעתי מפורש בתבחינים שאפשר לדון החל מהיוםבדרך כלל לא
מצטרףכתוב שמי שיש לו 3 פעוטות רף ההכנסה החודשי המינימלי הינו כ 2800 ₪ ולא 3333, מה הכוונה 3 פעוטות, שיש לו במעון 3 ילדים, או שיש לו 3 ילדים מתחת לגיל 3, 4, 5, אשמח לעזרה.
לפי הסכום החייב בביטוח לאומי.יש לי תלוש אחד שהברוטו יותר גדול מהנטו
כי קיבלתי החזר אחרי תיאום מס [לאחר שחודש קודם חתכו בבשר החי]
איך מחשבים אותו?
לאשר נתונים ונספח 4אם אני שכיר ובנוסף לכך פתחתי עסק זעיר בחודש 7 מה עלי להגיש מישהו יודע?
שלח הודעה אישית לי אין אופציה
אתה מצטרף לשאלה, או שהכוונה שהילדים מצטרפים גם בגילאי 3, 4, 5, ?מצטרף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים