בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חייב לשמוע עוד מישהו שיש לו את הג'וק הזה, כי זה לא נעים שרק לי יש....

אני הולך ברחוב ודואג שאני לא ידרוך על החריצים בין הבלטות והולך בצורה שהרגליים יעקפו אותם.. לא דילוג אלא אני מסדר את הפסיעות שלי בצורה כזאת...
נשמע מוזר?
אשמח לשמוע חוויות דומות..

• הוסף לסימניות
במייל- למחוק מיילים מעצבנים או שלא רלוונטיים להמשך, ואז למחוק מהאשפה, לרענן ולראות כמה מקום חסכתי. :)

להרתיח מים פעמיים לפני הקפה.
למחוק את כל הספרות שהקשתי באמצע שיחה תוך כדי השיחה שהמסך ישאר ריק....
כנ"ל

• הוסף לסימניות
אני חייב לשמוע עוד מישהו שיש לו את הג'וק הזה, כי זה לא נעים שרק לי יש....

אני הולך ברחוב ודואג שאני לא ידרוך על החריצים בין הבלטות והולך בצורה שהרגליים יעקפו אותם.. לא דילוג אלא אני מסדר את הפסיעות שלי בצורה כזאת...
נשמע מוזר?
אשמח לשמוע חוויות דומות..
חחח
כן
גם אני, לפעמים. לא תמיד

• הוסף לסימניות
לא לאכול מוצרי חלב של טרה
להתחמק ממצלמות/ טלפונים/ מכשירי הקלטה וכו'
להיות תמיד השמאלית בשורה/ ספסל וכו'
בזמן בישול להחליף כפפות כל מס' פעולות
בזמן פעילות מלכלכת לשטוף ידיים כל רגע שמתאפשר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
*כותבת עם האצבע על החצאית או כותבת באוויר עם הראש בתזוזות כמעט בלתי נראות...תוך כדי מחשבה...את כל המילים של השיר שאני שומעת או כשאני שומעת שיעור או הרצאה...
מזדרזת שהכל יהיה כתוב....ולא יפספס שום אות!!!
חחחח סןג של מסכמתתת!!! 🙈🤭
* כשאני מסכמת בכיתה- יותר נכון מחרבשת...חייבת שכל מה שהמורה אומרת יהיה כתוב...בבלאגן...בקשקושים אבל אופססיה כזאת שהכל יהיה רשום!!! אבל שלא תתבלבלו....לא מסכמת בחיים ברצינותת....!! מצידי שיהיה ערמות של מילים אחת על השנייה העיקר שהוצאתי את המילים האלה על הדף...~!! (אגב לא כל שיעור...רק כשאני במוד שהתחלתי את המרתון של לסכם אחר דברי המורה) חחחחחחחח
בקיצוררררררר חולת נפששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 *עם נרווים

• הוסף לסימניות
  1. לצחצח שיניים אחרי כל מקלחת
  2. לעשות אותו דבר בשתי הידיים
  3. שונאת לגעת בג'ינסים או בטישו
  4. חייבת נעליים עם סוליה עבה, למרות שאני גבוהה
  5. לא גוזרת ציפורניים עד הסוף
  6. מכוונת את הכרית שצד מסוים קבוע יהיה למעלה והסגירה מצד מסוים
  7. מתחילה עיתונים מהסוף נגיד כזה חמש עמודים וחוזרת להתחלה
  8. לא שותה מים שמזגו לי אלא אם כן זה היה לידי, לא מסוגלת שיחתכו לי פירות או ירקות
  9. אחרי מקלחת לא לובשת בגד שלבשתי אפילו שעה
  10. לוקחת מברשת שיער קטנה לכל מקום (יש לי שלוש...)
  11. לשטוף ידיים אחרי ריקודים או שהחזיקו לי ידיים
  12. כותבת ומציירת תוך כדי שיחות (בקטע מביךךך, אחר כך אפשר לדעת מה בדיוק דיברתי ועל מי...)
  13. לראות ציורים בעיתון במדור שהקוראים שולחים ולתקן אותם (פעם...)
  14. אומרת את ה"ביי" האחרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה