החולם מפראג
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
באותו ענין, הרבה פעמים סופרת פסיעות תוך כדי הליכה.תודה הרגעת אותי..
יש עוד בקהל?
דאודורנט באוטו סגור בקיץ - מתפוצץ.להשאיר באוטו דברים שיהיה- סוודר, דאורדורנט
גם אנילהדליק את האור בכל הבית גם אם אני לבד בבית...
גם אני חחחחבעלוני פרסומות להתחיל מהמדור של הדרושים, שמא אני ימצא עבודה יותר טובה ולא משנה כמה העבודה העכשווית טובה או שווה![]()
גם אני מצטרףבשטיפת סכו"ם- לשטוף לפי סדר, קודם את כל המזלגות, אח"כ הסכינים וכו'.
אני גם משתדל בד"כ לא לדרוך על החריצים, גם בבית, הולכים רק באמצעים של הבלטות...תודה הרגעת אותי..
יש עוד בקהל?
דקה אחרי לידה לספור לילד את אצבעות הידיים והרגליים שלוש פעמים כדי לוודא שיש מספיק..
ובלידה שהייתי אחריה מורדמת בעלי הסריט את עצמו מבצע את הבדיקה 55 שניות אחרי שהתינוק בחוץ. אחרת אבוי לו ולנפשו
(כנראה טראומה מספר שקראתי בתור ילדה על ילד שהיה חסר לו אגודל ברגל)
מה פירוש? מחליפים מהר, לפני שנגמרת האחריות...ואם תראי שחסר לו אצבע,
מה תעשי ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים