בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
תודה הרגעת אותי..

יש עוד בקהל?
באותו ענין, הרבה פעמים סופרת פסיעות תוך כדי הליכה.
לא מצליחה להפסיק את הספירה.
מנסה להסיח את הדעת, בלהסתכל על משהו מסביב/ בלחשוב על משהו אחר,
ובמקום אחר במוח, הספירה ממשיכה...

להשאיר באוטו דברים שיהיה- סוודר, דאורדורנט
דאודורנט באוטו סגור בקיץ - מתפוצץ.
ואז כבר לא צריך להשפריץ על הגוף. רק נכנסים לאוטו לכמה דקות, ויוצאים.
עדיף עם מסכת חמצן.
פעם מישהו כתב כאן, שהוא השאיר באוטו גז פלפל ביום קיץ לוהט, ו---

תודה הרגעת אותי..

יש עוד בקהל?
אני גם משתדל בד"כ לא לדרוך על החריצים, גם בבית, הולכים רק באמצעים של הבלטות...
עוד משהו -שטיפת ידיים בסבון על כל צעד ושעל, לפני האוכל, אחרי האוכל, לפני שיוצאים מהבית וגם כשחוזרים, לפני שמתלבשים ואחרי וכו' וכו'
בנוסף לא נרגע כשמישהו נכנס/יוצא מהבית עד שאני שומע את הטריקה של הדלת של הבית, ואם בטעות לא שמעתי אז אני אלך לבדוק שבטוח סגרו

עוגיות סנדוויץ' - מילדות ועד עצם היום הזה, מפרידה בזהירות בזהירות שצד אחד יהיה בלי קרם בכלל והשני עם כל הקרם, ואז אוכלת את ההוא בלי (כדי להשאיר לי את הטעם הטעים לסוף...) ואח"כ את ההוא עם הקרם - אוכלת את המסגרת הנקיה ואז את כל מה שנשאר עם הקרם.... 🤭
מנתקת את הטלפון לפחות פעמיים אחרי שיחה...
לא שותה אייס קפה או שתיה אחרת עם קש ליד אנשים שלא מכירים - כי אני חייבת לשלוק אותו עד תומו משום מה (כולל שאיפות חזקות שעושות רעשים.... 🫣)
חוזרת המון פעמים לעמוד הקודם בספר אם נראה לי שפספסתי את המילה האחרונה... (אולי כבר גובל בOCD... 🙊)

להחזיר את הבקבוק למקרר ולא לזרוק אותו, גם אם נשאר בו פחות מרבע כוס....

דקה אחרי לידה לספור לילד את אצבעות הידיים והרגליים שלוש פעמים כדי לוודא שיש מספיק..
ובלידה שהייתי אחריה מורדמת בעלי הסריט את עצמו מבצע את הבדיקה 55 שניות אחרי שהתינוק בחוץ. אחרת אבוי לו ולנפשו
(כנראה טראומה מספר שקראתי בתור ילדה על ילד שהיה חסר לו אגודל ברגל)

ואם תראי שחסר לו אצבע,
מה תעשי ?
מה פירוש? מחליפים מהר, לפני שנגמרת האחריות...

נערך לאחרונה ב:
אם לא מצאתי גו'ק זה נקרא שיש לי גו'ק?
מקק?
לא חיפשתי טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה