בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
אין מצב שאני הולכת לישון לפני שאני עושה חשבון כמה זמן נשאר לי לישון עד שאני צריכה לקום...
@IMDR
מצווה וחובה לפרש כל חלום לטובה
במקורות (לא זוכרת איפה קראתי אבל זה כנראה ציטוט מגמרא)
אדם שחולם ...מה שכתבת... זה סימן לעשירות ולשפע מזון עד כדי שלא יצטרך שיניים.
חלמתי ג"א כאשר עברתי טיפולים רבים -
זה פשוט מה שחושב ביום חולם בלילה
תמיד טוב להתחזק אבל לא להלחץ
אני בודק את זה בשעון מעורר...
רשום לי תמיד לעוד כמה זמן השעון מכוון.
לעמוד בצומת ולחכות לירוק ולאחוז ראש כדי שיהיה תזמון מדויק ולצאת ראשון לכביש לפני כולם
ויש לי הרגשה כאילו נצחתי
יש למישהו רשימה של כל הנ"ל?

* לא הולכת ללכת לישון בלי שהתקלחתי קודם. חייבת מהאמבטיה ישירות למיטה.
* לא הולכת לישון בלי לצאת למרפסת ולחפש כוכבים. משהו כפייתי, אבל לא יכולה בלי(דמינו מה קורה בחורף🥴).
* שותה יוגורט עם קש. ועם אין קש אז פותחת קצת ושותה אותו כמו ילדה קטנה....
* מגיעה לשיא המתח בסיפור, קוראת את הפרק האחרון וחוזרת למתח....
* לא מסוגלת לאכול משהו שמישהו אחר נגע בו (המוציא בשבת.. קטסטרופה).
*תמיד יש בתיק טישו, מים, מראה, מסרק, שפתון, מצית (כמה פעמים הייתי צריכה אותו בשביל מרשמלו...) וקרם ידיים (שמשתמשת בו באובססיה...)
*רק לי אם יש משהו בצד ימין,------------------------------------------------------------------------------- חייבת שיהיה מאוזן בשמאל?!!!!!!

לא הולכת לישון לפני שחשבנתי כמה שעות שינה אני הולכת לישון🫣
כנ"ל
ואם יש לי נדודי שינה אז אני כל הזמן מחשבנת כמה נשאר
עד שמגיעה שעה לפני שאני צריכה לקום,
כי זה כבר גורם לנדודי שינה...:sleep:
ואז בבוקר אני מחשבנת עוד כמה זמן אני חוזרת לישון...:LOL:

הג'וק שלי:
באוטובוס עירוני לשבת ברביעיה- במושב שליד החלון, בכיוון הישר
לנעול בבוקר תבית ורק אחכ להעיף תעיתון היומי לשטיח שמי שבא בצהריים יכניס

לא סובלת בקבוקי שמפו פתוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה